Konu neymis kiz ben anlamadim
Adam evli ve zengin. 4 gun birlikte kalip sevismisler. Kiz da ilerde biseyler olabilir mi sizce bana bisey hissediyor mu diye mi soruyor?
ay adam evli ve zenginmiymiş?o kısmı kaçırmışım ben öğrenci 2 gencin sevişmesi diye düşünmüştüm ha ha ha

ay adam evli ve zenginmiymiş?o kısmı kaçırmışım ben öğrenci 2 gencin sevişmesi diye düşünmüştüm ha ha ha

Bi yerde sey demis, zengin ve her istedigini elde edebilecek biri.
Evli kismini kendi dememis galiba diger konulardan cikardi eski üyeler.

Neyse ben bu konuda bisey demiym sacma olur.

Bi yerde sey demis, zengin ve her istedigini elde edebilecek biri.
Evli kismini kendi dememis galiba diger konulardan cikardi eski üyeler.

Neyse ben bu konuda bisey demiym sacma olur.
bugün korkudan para harcamadım.bdv de kızıyorlar para biriktirmem lazımmış ilerdeki damadım için.1000 tl lik ayakkabı alanlara da kötü anne baba diyorlar.ama ben en fazla 600 e kadar aldım yani iyi anne mi oluyorum şimdi.gezerden terlikle ömrümü geçirirsem ilerde damat beni sever mi?kafamda deli sorular

Valla ben dun guzel harcadim
Psikoloji de önemli. Alisveris bazen rahatlatiyor.
480e birkenstock deri bot aldim.
Terlikler 700 bot 480
Pantolon aldim, kazak, gömlek, trençkot, fular...
Yüzük, bileklik...
sefam olsun. Pts kipkirmizi endeksi görür oflar puflarim. Neyse benim hissem yok ki banane

neyyy birken terlik 700 mü oldu ?carrefour indiriminden 50 tl ye almıştım 4 sene önce hiç giymiyordum.dur çerçeveletip duvara asayım giymeye kıyamam artık 700 ha vay anasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…