- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.761
Yine kan gölü müOhh desene borsa kirmizi yine
Yine kan gölü mü
İyiyim canım şükürY Yuppiyayye nasıl oldun?
Dün boğazım yandı tüm gün bugünde genzim tıkalıydı sabah,covidden korktum.şimdi iyiyim şükürAyy Y Yuppiyayye neyin varr, ben kacirdim galibaa
Dün boğazım yandı tüm gün bugünde genzim tıkalıydı sabah,covidden korktum.şimdi iyiyim şükür
Maskeni takıp mesafeni koruyorsan sıkıntı yok.ben gezsem daha az insanla karşı karşıya kalırım, valla kendimizi eve tıksakta çözüm olmuyorAyy cok gecmis olsun sukurler olsun gecmis.
Yaaa ben var ya bi de geziyorum falan insallah olmam korona. Yanlis ama napiym kafayi yicem.
Sevgili bulmusken az gezeyim
gez valla.ben de gezdim bugün kızılay tunalı falan ama arabadan hiç inmeden.ama yüksek volüm müzik açtım bağıra çağıra şarkı söyledimAyy cok gecmis olsun sukurler olsun gecmis.
Yaaa ben var ya bi de geziyorum falan insallah olmam korona. Yanlis ama napiym kafayi yicem.
Sevgili bulmusken az gezeyim
aaa virüs mü kaptılar?boza okuldan mi geldi size?
nomunomuchua belirti yok insallah sizde, okulunda vaka vardi di mi yanlis hatirlamiyorum
Allah sifa versin bitmedi su virus..30 bin vaka olmus hala restoran kafe acik
aaa virüs mü kaptılar?
bir bu eksiktipazartesiden itibaren her gün sınava gidecek kız okula.yandık ki yandıkBoza malesef pozitif
Nomu degil de ogretmen arkadasi mi, mudur mu biri pozitif cikmisti
kuzenden gelen whatsap mesajına bak:lan manyakkk kandilin kutlu olsunMaksimum dikkat edin ceycey. Allah korusun
kuzenden gelen whatsap mesajına bak:lan manyakkk kandilin kutlu olsunbunu bir doktor yazıyor dostlar.
niyet önemli sen içten bir dua et bize de bir an önce zengünn olalımmKizlar kandiliniz mübarek olsun.
Az sonra raki icecek olmam disinda bir sorun yokiyice cozuttum ben, allah islah etsin.
niyet önemli sen içten bir dua et bize de bir an önce zengünn olalımm
hamilelerin duasımı kabul oluyor yani?şimdi sitede tanıdığım tanımadığım tüm hamilelerin peşine düşüyorum.hamile topiklerindeyim artıkkkAslinda efsunun duasi cok kiymetli suan
Aminnnn hep beraber zengün olalimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?