Vaka sayıları yine artmış . Bugün birkac sayfada Ramazan ayı tam kapanma olabilir diye yazılar gördüm.. Bir taraftan kapanalim bitsin bu hastalık diyorum ki bitmicek.. Bir taraftan da esnaf zaten battı birde bir ay tam kapanirsak ne yaparız diye kara kara düşünüyorum..

Dün boğazım yandı tüm gün bugünde genzim tıkalıydı sabah,covidden korktum.şimdi iyiyim şükür

Ayy cok gecmis olsun sukurler olsun gecmis.

Yaaa ben var ya bi de geziyorum falan insallah olmam korona. Yanlis ama napiym kafayi yicem.
Sevgili bulmusken az gezeyim

Yaaa ben var ya bi de geziyorum falan insallah olmam korona. Yanlis ama napiym kafayi yicem.
Maskeni takıp mesafeni koruyorsan sıkıntı yok.ben gezsem daha az insanla karşı karşıya kalırım, valla kendimizi eve tıksakta çözüm olmuyor

gez valla.ben de gezdim bugün kızılay tunalı falan ama arabadan hiç inmeden.ama yüksek volüm müzik açtım bağıra çağıra şarkı söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…