- 3 Eylül 2012
- 21.899
- 57.831
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.781
@boza okuldan mi geldi size?
nomunomuchua belirti yok insallah sizde, okulunda vaka vardi di mi yanlis hatirlamiyorum
Allah sifa versin bitmedi su virus..30 bin vaka olmus hala restoran kafe acik
görüşmek üzere.adamı uyut gelGece burda olursaniz gelirim kizlar.
Hadi gorusuruz
Iyi aksamlar
hayırlı kandiller nomu.dua edelim de şu virüsten kurtulalım öncelikleHayırlı kandiller bu arada kızlar..
En dikkat edilen yer okullar bence sıkıntı olmaz inş. Maskelerini çıkarmıyor çocuklar ellerini de sürekli temizliyorlar. Bayağı büyük bir okuldayım çok şükür vaka olmadı okulda henüzbir bu eksiktipazartesiden itibaren her gün sınava gidecek kız okula.yandık ki yandık
gocama sorayım mı?Kızlar aramızda bilgisayardan anlayan varmı?yani laptop almak istiyorumda önerisi olabilecek olab varmı?
hamilelerin duasımı kabul oluyor yani?şimdi sitede tanıdığım tanımadığım tüm hamilelerin peşine düşüyorum.hamile topiklerindeyim artıkkk
Yok canım ben çok şükür iyiyim.
Sen nasıl oldun bu arada?
görüşmek üzere.adamı uyut gel
gocama sorayım mı?
Olurgocama sorayım mı?
bütçe ne kadar diye sordu?Olurbizim proğramlarıda kaldırabilecek türden bişey tavsiye ederse süper olur
Bütçe belirlemedim işime yarayan birşey ne kadardan başlar bilmiyorum kibütçe ne kadar diye sordu?
30 bine de varmış 6 bine de .işyerindekiler ne kullanıyor onlara bir danışsaydın kuzumBütçe belirlemedim işime yarayan birşey ne kadardan başlar bilmiyorum ki
Aynen işte 6 binlik benim işimi görmez zaten muhtemelen.aynen birilerine sorayım ben ona göre bakarım30 bine de varmış 6 bine de .işyerindekiler ne kullanıyor onlara bir danışsaydın kuzum
bozuldu mu?acelesi mi var?Aynen işte 6 binlik benim işimi görmez zaten muhtemelen.aynen birilerine sorayım ben ona göre bakarım
Yok acelesi yok canım, birkaç aya alırımbozuldu mu?acelesi mi var?
dolar 600 olmadan almak lazım amaYok acelesi yok canım, birkaç aya alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?