- 7 Aralık 2020
- 442
- 1.803
- 63
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.821
Yatırım tavsiyesi değildir tabikiSterlin dolardan daha güzel değerleniyor bence. Sepetinde yoksa düştüğünde eklemeni öneririm.
sterlin hiç almadım deneyebilirim teşekkürler.gümüş alımına başlamak istiyorum ama kullandığım 2 bankayla olmuyor.uygun bir bankadan hesap açarsam alacağım.ucuz olduğundan alması da kolay .Sterlin dolardan daha güzel değerleniyor bence. Sepetinde yoksa düştüğünde eklemeni öneririm. Ytd.
Ben de baktım bi ara iş bankasında yoktu vazgeçtim. Zaten iş bankasında param kadar gram alabiliyorum. En az 1 gr alma zorunluluğu yok. 50 100 ne bulsam alıyorum.sterlin hiç almadım deneyebilirim teşekkürler.gümüş alımına başlamak istiyorum ama kullandığım 2 bankayla olmuyor.uygun bir bankadan hesap açarsam alacağım.ucuz olduğundan alması da kolay .
ben de orayı kullanıyorum altındaBen de baktım bi ara iş bankasında yoktu vazgeçtim. Zaten iş bankasında param kadar gram alabiliyorum. En az 1 gr alma zorunluluğu yok. 50 100 ne bulsam alıyorum.
güzel kafanızı yormayın coinlerle .alın altını atın yastık altına misss.50 tl lik holo coin almıştım az önce baktım 65 tl olmuş bozdurayım dedim bende 800 küsur var 1000 in altında işlem yapamazsınız diyoyine yesi paribu benim parayı yuhhh yaa
düz çizgide hele bir yürü de göreyimHellloooo gunun 2. Seansindannnn
Geldim
düz çizgide hele bir yürü de göreyim
sinpaş tan umutluyum ytdKimse yok galiba.
Herkes artik zengin ve zayif, anlasildi
Gidiym ben de kivrilayim bari
Bu arada turextir o turex. Ytd
Son 3 saatte dünyamıza çarpan meteorun etkisiyle hepimiz yağlarımızdan kurtulduk, meteor parçalarını topladık amerikaya satcaz zenginiz holeyyyyKimse yok galiba.
Herkes artik zengin ve zayif, anlasildi
Gidiym ben de kivrilayim bari
Bu arada turextir o turex. Ytd
Ay nerde yaaaDolar yine yüksek kapatmış 8.14 pzt borsada yine zarar var
9 olacakkkkkkkk.ytdAy nerde yaaa
Ahahah9 olacakkkkkkkk.ytd
ben demiyorum uzmanlar diyor ama hatta 12 olacak diyen bile varAhahahbak uyuycam, rüyamda kabus gibi seni görcem, beyaz elbisenle karanlıkta bana doğru yaklaşıp 9 olacak deyip kahkaha atarken, deme şöyle şeyler
9 olacakkkkkkkk.ytd
burdan okuyup yatırım yapacak kafada olanda elleme alsın artemisDeme öyle bak burayı dışarıdan okuyan da çok birşey biliyoruz sanır kredi çekip 8.5 tan dolar alırlar var böyle birşey
Ya alsın da sonra dolar 9 olsun diye dua ediyorlar.kimse demiyor ülke ekonomisi zaten batik, o zaman halimiz nice olur.burdan okuyup yatırım yapacak kafada olanda elleme alsın artemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?