- 23 Kasım 2011
- 611
- 882
- 323
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.861
Evet evlilik aşkı öldürüyor aşkım böyle devam deIstiyorum banane
Kafami karistirdin simdi, nikah yapmadan mi alayim adamibisey olursa atmasi kolay olur.
Evet evlilik aşkı öldürüyor aşkım böyle devam de
Piyasa kötü beybilik adam bulmakta mesele, otur bi hesapla kar zarar hesabı yapHahahha adamin da canina minnet. Körün istedigi bir göz allah verdi iki göz der
Ama bu sartlarda beybi yapamam.
ben demiyorum uzmanlar diyor ama hatta 12 olacak diyen bile var
Günaydın kızlar️ Kociyle küstüm 3 gün iyi 2 gün küs alıp çöpe atıcam vallahi sinirden yerim ben diyette gümledi Adama kızdıkça aklıma GeyikliGece geliyor koca da koca kız naapcan kocayı arada nikah var hemen kurtulunmuyoda
Piyasa kötü beybilik adam bulmakta mesele, otur bi hesapla kar zarar hesabı yap
Kocaların köküne kibrit suyu. Ben 2021'de kendime büyük bir iyilik yapmak istedim, boşanıyorum. Kocadan kime fayda gelmiş bu ülkede? Parayı bulan genç güzel kadınlara gider, bulamayan evdeki hanıma, çoluk çocuğa sarar. Feminist hareket başlatacağım, bir daha da evlenmem.
Günaydin kızlar
Güzel bir pazar olsun
Ahh morrr ahhh. Icip icip eski sevgiliye mesaj atmis gibi hissediyorum suanbunu duymamis sayar misiniz kendinizi? Yok görümce falan ne alaka
Bi daha kafam güzelken foruma gelmicem
HoşgeldinGünaydın, sıcaklığın için teşekkür ederim.
Piyasaların keyfi yok, trade yapan günü kurtarıyor ancak uzun vadede dengeleri bozuyor bu durum. Tahtacılar tahta götüremiyor, o eski tavan serileri gelmiyor. Özel hayatımdan zaten keyfim yok. Her neyse halka arzları değerlendirip nasibimiz varsa kazanırız.
Bölüm kurallarını bir okuyayım, benim paylaşımlarım sıkıntı yaratabilir. Sıkıntı olmayacaksa sonra farklı bakış açılarımla gelirim.
Mutlu pazarlar
Yuhhh daha az önce sarhoştum görmeyin dedinNeyse müstakbel görümcem bana beyran yapmis gidem icem. Kâr hanesine beyranla katmer de yazHadi hayirli pazarlar
Y Yuppiyayye görmesin hahahaha
Kocaların köküne kibrit suyu. Ben 2021'de kendime büyük bir iyilik yapmak istedim, boşanıyorum. Kocadan kime fayda gelmiş bu ülkede? Parayı bulan genç güzel kadınlara gider, bulamayan evdeki hanıma, çoluk çocuğa sarar. Feminist hareket başlatacağım, bir daha da evlenmem.
Ay keşke yesam.yalnız koyun güzelliğine hayran kaldım.beni kalbimden vurdu reklam, ah ahhhbu evrenın sana bır mesajı yuppıııı
olacakkkkkkkkkkk olacakkkkkkkkkk olacakkkkkkkkkk
dur bunu da bır karıkatur ıle baglayım haha
Eki Görüntüle 2811429
Ay keşke yesam.yalnız koyun güzelliğine hayran kaldım.beni kalbimden vurdu reklam, ah ahhh
Rabbimin hazinesi bol dimiolur canım olur herrrrrrrr sey olur yeter kı saglık olsun
Morrrrrrrr sen neredesin bakimm aile fertleriyle de mi tanıştın.. yaa bol dedikodu var sen görmeyin duymayın diyorsunNeyse müstakbel görümcem bana beyran yapmis gidem icem. Kâr hanesine beyranla katmer de yazHadi hayirli pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?