Ya alsın da sonra dolar 9 olsun diye dua ediyorlar.kimse demiyor ülke ekonomisi zaten batik, o zaman halimiz nice olur.
Adam kendi 10 bin tl siyle para kazanacak ya 80 milyonun surunmesi umrunda degil
Sonra bunlar saf diye duaları kabul olacak dolar 9 olacak, o sırada birileri dolar gidiyeah 12 olacak diycek millet 9,5 dan dolar alacak başlayacaklar duaya

Günaydin kızlar

Güzel bir pazar olsun

Görümcemii olaylar olaylar

Ahh morrr ahhh. Icip icip eski sevgiliye mesaj atmis gibi hissediyorum suan bunu duymamis sayar misiniz kendinizi? Yok görümce falan ne alaka

Bi daha kafam güzelken foruma gelmicem

Istiyorum banane

Kafami karistirdin simdi, nikah yapmadan mi alayim adami bisey olursa atmasi kolay olur.

Son düzenleme:
Günaydın, sıcaklığın için teşekkür ederim.

Piyasaların keyfi yok, trade yapan günü kurtarıyor ancak uzun vadede dengeleri bozuyor bu durum. Tahtacılar tahta götüremiyor, o eski tavan serileri gelmiyor. Özel hayatımdan zaten keyfim yok. Her neyse halka arzları değerlendirip nasibimiz varsa kazanırız.
Bölüm kurallarını bir okuyayım, benim paylaşımlarım sıkıntı yaratabilir. Sıkıntı olmayacaksa sonra farklı bakış açılarımla gelirim.

Mutlu pazarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…