İlerde bozdurup hesabına neden aktarmak istiyorsun?tabiki yapılır, ama fiziki altın olarak saklamak istiyorsan,yine bankada kasa kiralayabilirsin, yada bankaların altın günleri oluyor onlar altını alıp altın olarak hesaba aktarıyor öyle yapabilirsin.

Bu arada güzel birikim olur zamanla sarı sarı çoğaldıkça insanı motive de ediyor ,arada bir bakıp şıkırdatıyorsun filan hırsızdan iyi korumak tek sorun.Allah bereketini artırsın

İler Kasa kiralamak felan gereksiz geliyor onuda istemiyorum olay su
Böyle somut bozduramadigim için iyi
İlerde nerden saklicam şuan babam sakliyr
O ilerde vefat ederse nerde saklayabilirim onu düşünüyorum

Bu arada güzel birikim olur zamanla sarı sarı çoğaldıkça insanı motive de ediyor ,arada bir bakıp şıkırdatıyorsun filan hırsızdan iyi korumak tek sorun.Allah bereketini artırsın
Amin aynen tek sorun hırsız olayı
Rabbim korusun
Keseye baktıkça daha dorttane hosuma gitti valla
Daha çok koysam ama olmuyor harcamayı çok seviyorum gerekli gereksiz çok harcamisim geçen zamana bakınca kiziyorum kendime.
Ama en azından geleceği degsitirebilirim

Boşver geçmişe üzülme herşey zamanında güzel.bende çok harcadım gençken şimdi iyiki yapmışım diyorum.çok gezdim,yedim,içtim,eğlendim şimdi istesemde yapamıyorum.herşey zamanında güzel.tabi çok gereksiz harcamalarımda olmuş arada onuda geç farkettim.hayatı kaçırmadan birikim yapmak lazım.

Ayni durumdayim bende
Harcamak aşırı hosuan gidiyor
Ama azcik durdurmak istiyorum buda cocugum olunca dank etti biraz

Ayni durumdayim bende
Harcamak aşırı hosuan gidiyor
Ama azcik durdurmak istiyorum buda cocugum olunca dank etti biraz
Genelde çocuk olunca kadınlar bu konulara eğiliyorlar ufak ufak başlamışsın işte ne güzel.gereksiz harcamalarını keşfedip onlarıda engellersen biraz dah birikimini artırma imkanın olur.

Hayat böyle değil midir, boşanıyorum, üzülüyorum ama aslında bu bir başlangıç, dilerim mutlu günlerim olur. Hepsi bir arada, birbirinin içinde duygular. Hem kırgınlık, hem güçlü durmaya çalışmak, hem korku ve endişe, hem yepyeni bir hayat... Karalar bağlamayalım burada, piyasalar da negatif ama nerden ne çıkar ona bakalım, para konuşalım para kazanalım.
Piyasaya para girişi yok, peşpeşe halka arzlar geliyor bu yüzden. İmkanı olan kaçırmasın.

İler
Kasa kiralamak felan gereksiz geliyor onuda istemiyorum olay su
Böyle somut bozduramadigim için iyi
İlerde nerden saklicam şuan babam sakliyr
O ilerde vefat ederse nerde saklayabilirim onu düşünüyorum

Ayda 1 gram veya çeyrek için kasa zaten fuzuli. Astarı yüzünden pahalıya gelir. Eğer bozmak istemediğiniz bilezik, gerdanlık, mücevher varsa kiralayın, her ay çeyrekleri ekleyin yanına. Ben fiziki tutmuyorum.

Kesinlikle katılıyorum, mevlananın sözü gibi hayatın alt üst oldu diye üzülme,nerden biliyorsun altının üstünden güzel olmadığını hayatta çok şey görüyoruz, yaşıyoruz umarım bu süreci en zararsız şekilde atlatırsın.Halka arzlara biz grupça çok hevesliyiz zaten piyasalar ne zaman durulur senin bir tahminin varmı? Ne kadar süredir işlem yapıyorsun? Biz burda tecrübeli arkadaşların hikayelerini dinlemeyi çok seviyoruz.heleki hikayede güzel başarılar varsa bize biraz bahsedersen seviniriz

B bounty coinler hakkında bilgin varmı?Al sat mı mantıklı yoksa alıp uzun vadede unutmakmı?Ben hep girdiğim coinden zarar ediyorum ana param eriyor

Uzmanlığım coin değil ancak piyasasını takipteyim. Uzun vadede tümü kazandırır ama piyasa dalgalı. Eğer siz dalgalarda karınızı realize etmezseniz oyalanırsınız. Şuan Bist de bu şekilde. Altın, dolar da bu şekilde. Trade edemem derseniz alın unutun, satmadığınız sürece zarar sizin değildir.

Teşekkür ederim. Zaten hayatımın üstü iğrenç, belki altı güzeldir. Pek boşanma taraftarı değildim ama son zamanlarda artık gerçekten elle tutulur hiç bir yan kalmadı. Buradaki kadınlar da cesaret verdi, sağolsunlar.
Ülke gündemi durulursa Nisan sonu rahatlar piyasalar. Ama sürprizlerle doluyuz, eminim takiptesinizdir. Ben yaklaşık 20 yıldır işlem yapıyorum. Yaşım 45, buradaki hanımlar sanırım benden biraz genç. Ekonomi mezunuyum, ek uğraşım değil mesleğim bu.

Aynen öyle

Hayırlısıyla her seyyyyyyy gonlunuzce olur çok çok mutlu olursunuz

Mor buna bayildi, ekonomist kadin cok havali
Umarim seni cok bunaltmayiz

Sana diger kisimda da yazmistim. Bosuna hayatini kendine zindan etme. 45 yas gayet guzel bir yas. Cok mutlu ol muhtemelen maddi zorlugun da yok, yasa hayatini. Oglunu da tak kolunaaaa, misss

Bizde genç arkadaşlarda var benim gibi 40 a merdiven dayamışlarda kendi adıma burdaki arkadaşlardan çok şeyler öğrendim, vizyonum genişledi, kendimce birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.Ekonominin mesleğiniz olması ne güzel, 20 yıllık bir tecrübeden kimbilir neler öğrencez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…