- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.881
İlerde bozdurup hesabına neden aktarmak istiyorsun?tabiki yapılır, ama fiziki altın olarak saklamak istiyorsan,yine bankada kasa kiralayabilirsin, yada bankaların altın günleri oluyor onlar altını alıp altın olarak hesaba aktarıyor öyle yapabilirsin.Kızlar ben her ay bir çeyrek almaya karar verdim kenara atmaya
Çok birşey değil ama ancak o kadar koyabilirim
Çünkü eşimle maasimizdan ikimizde aynı oranda koyuyoruz sonra ben bana kalan harcama payından koymak istiyorum
Bana Özel harcamamdan bir çeyrek koymayi planlıyorum
Ama somut mu alsam nettenmi diye düşünürken net olunca bozduruyorum en ufak masrafta onu farkettim bende somut aldım şuan kenarda 4 çeyrek koydum babamın altınların yanında benim bir kesem oluştu ama ilerde diyorum nasıl bozdurcam babam ölürse
O parayı nerde nasil degerlendirebilirim
Bu parayı ayrıca esim bilsin istemiyorum
Bu benim kendi özel harcamam
Somut olunca bozduramiyorum bu avantaj oldu.
Ama kararsız kaldım ilerde bozdurup hesabıma aktabilirim demi
Bu arada güzel birikim olur zamanla sarı sarı çoğaldıkça insanı motive de ediyor ,arada bir bakıp şıkırdatıyorsun filanKızlar ben her ay bir çeyrek almaya karar verdim kenara atmaya
Çok birşey değil ama ancak o kadar koyabilirim
Çünkü eşimle maasimizdan ikimizde aynı oranda koyuyoruz sonra ben bana kalan harcama payından koymak istiyorum
Bana Özel harcamamdan bir çeyrek koymayi planlıyorum
Ama somut mu alsam nettenmi diye düşünürken net olunca bozduruyorum en ufak masrafta onu farkettim bende somut aldım şuan kenarda 4 çeyrek koydum babamın altınların yanında benim bir kesem oluştu ama ilerde diyorum nasıl bozdurcam babam ölürse
O parayı nerde nasil degerlendirebilirim
Bu parayı ayrıca esim bilsin istemiyorum
Bu benim kendi özel harcamam
Somut olunca bozduramiyorum bu avantaj oldu.
Ama kararsız kaldım ilerde bozdurup hesabıma aktabilirim demi
Kasa kiralamak felan gereksiz geliyor onuda istemiyorum olay suİlerde bozdurup hesabına neden aktarmak istiyorsun?tabiki yapılır, ama fiziki altın olarak saklamak istiyorsan,yine bankada kasa kiralayabilirsin, yada bankaların altın günleri oluyor onlar altını alıp altın olarak hesaba aktarıyor öyle yapabilirsin.
Amin aynen tek sorun hırsız olayıBu arada güzel birikim olur zamanla sarı sarı çoğaldıkça insanı motive de ediyor ,arada bir bakıp şıkırdatıyorsun filanhırsızdan iyi korumak tek sorun.Allah bereketini artırsın
Boşver geçmişe üzülme herşey zamanında güzel.bende çok harcadım gençken şimdi iyiki yapmışım diyorum.çok gezdim,yedim,içtim,eğlendim şimdi istesemde yapamıyorum.herşey zamanında güzel.tabi çok gereksiz harcamalarımda olmuş arada onuda geç farkettim.hayatı kaçırmadan birikim yapmak lazım.Amin aynen tek sorun hırsız olayı
Rabbim korusun
Keseye baktıkça daha dorttane hosuma gitti valla
Daha çok koysam ama olmuyor harcamayı çok seviyorum gerekli gereksiz çok harcamisim geçen zamana bakınca kiziyorum kendime.
Ama en azından geleceği degsitirebilirim
Ayni durumdayim bendeBoşver geçmişe üzülme herşey zamanında güzel.bende çok harcadım gençken şimdi iyiki yapmışım diyorum.çok gezdim,yedim,içtim,eğlendim şimdi istesemde yapamıyorum.herşey zamanında güzel.tabi çok gereksiz harcamalarımda olmuş arada onuda geç farkettim.hayatı kaçırmadan birikim yapmak lazım.
Genelde çocuk olunca kadınlar bu konulara eğiliyorlarAyni durumdayim bende
Harcamak aşırı hosuan gidiyor
Ama azcik durdurmak istiyorum buda cocugum olunca dank etti biraz
oncelıkle hosgeldınız
bu nasıl degısık bır mesaj boyle
4 kısı gormus 4u de degısık bır emojı atmıs hahhahahah
bırı sasırmıs
bırı muhtesem demıs
bırı begenmıs
bırı uzulmus
haahahah
bırı de hanı bana hanı bana demıs dıye baglıcam hahhah
Neyse müstakbel görümcem bana beyran yapmis gidem icem. Kâr hanesine beyranla katmer de yazHadi hayirli pazarlar
Y Yuppiyayye görmesin hahahaha
İler
Kasa kiralamak felan gereksiz geliyor onuda istemiyorum olay su
Böyle somut bozduramadigim için iyi
İlerde nerden saklicam şuan babam sakliyr
O ilerde vefat ederse nerde saklayabilirim onu düşünüyorum
Kesinlikle katılıyorum, mevlananın sözü gibi hayatın alt üst oldu diye üzülme,nerden biliyorsun altının üstünden güzel olmadığınıHayat böyle değil midir, boşanıyorum, üzülüyorum ama aslında bu bir başlangıç, dilerim mutlu günlerim olur. Hepsi bir arada, birbirinin içinde duygular. Hem kırgınlık, hem güçlü durmaya çalışmak, hem korku ve endişe, hem yepyeni bir hayat... Karalar bağlamayalım burada, piyasalar da negatif ama nerden ne çıkar ona bakalım, para konuşalım para kazanalım.
Piyasaya para girişi yok, peşpeşe halka arzlar geliyor bu yüzden. İmkanı olan kaçırmasın.
Aynen oyle yapicmGenelde çocuk olunca kadınlar bu konulara eğiliyorlarufak ufak başlamışsın işte ne güzel.gereksiz harcamalarını keşfedip onlarıda engellersen biraz dah birikimini artırma imkanın olur.
Kesinlikle katılıyorum, mevlananın sözü gibi hayatın alt üst oldu diye üzülme,nerden biliyorsun altının üstünden güzel olmadığınıhayatta çok şey görüyoruz, yaşıyoruz umarım bu süreci en zararsız şekilde atlatırsın.Halka arzlara biz grupça çok hevesliyiz zaten piyasalar ne zaman durulur senin bir tahminin varmı? Ne kadar süredir işlem yapıyorsun? Biz burda tecrübeli arkadaşların hikayelerini dinlemeyi çok seviyoruz.heleki hikayede güzel başarılar varsa bize biraz bahsedersen seviniriz
Eşin Antepli mi? Afiyet şifa olsun. Mutlu pazarlar sana da.
Hayat böyle değil midir, boşanıyorum, üzülüyorum ama aslında bu bir başlangıç, dilerim mutlu günlerim olur. Hepsi bir arada, birbirinin içinde duygular. Hem kırgınlık, hem güçlü durmaya çalışmak, hem korku ve endişe, hem yepyeni bir hayat... Karalar bağlamayalım burada, piyasalar da negatif ama nerden ne çıkar ona bakalım, para konuşalım para kazanalım.
Piyasaya para girişi yok, peşpeşe halka arzlar geliyor bu yüzden. İmkanı olan kaçırmasın.
Teşekkür ederim. Zaten hayatımın üstü iğrenç, belki altı güzeldir. Pek boşanma taraftarı değildim ama son zamanlarda artık gerçekten elle tutulur hiç bir yan kalmadı. Buradaki kadınlar da cesaret verdi, sağolsunlar.
Ülke gündemi durulursa Nisan sonu rahatlar piyasalar. Ama sürprizlerle doluyuz, eminim takiptesinizdir. Ben yaklaşık 20 yıldır işlem yapıyorum. Yaşım 45, buradaki hanımlar sanırım benden biraz genç. Ekonomi mezunuyum, ek uğraşım değil mesleğim bu.
Yuhhh daha az önce sarhoştum görmeyin dedinbunu unutmamm ama yazdımmm
Bizde genç arkadaşlarda var benim gibi 40 a merdiven dayamışlardaTeşekkür ederim. Zaten hayatımın üstü iğrenç, belki altı güzeldir. Pek boşanma taraftarı değildim ama son zamanlarda artık gerçekten elle tutulur hiç bir yan kalmadı. Buradaki kadınlar da cesaret verdi, sağolsunlar.
Ülke gündemi durulursa Nisan sonu rahatlar piyasalar. Ama sürprizlerle doluyuz, eminim takiptesinizdir. Ben yaklaşık 20 yıldır işlem yapıyorum. Yaşım 45, buradaki hanımlar sanırım benden biraz genç. Ekonomi mezunuyum, ek uğraşım değil mesleğim bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?