- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.261
ne bileyim ben bu topikte hiç rastlamadım 5 kilo altından bahsedeni.başka yatırım topiğidir o karıştırmışlardır
anladım ama bu işte de bilgili olmak lazım balıklama atlanmaz.mesela anlamayan ben ne bileyim hangi coin alınabilir fiyatta hangisi zaten karını yapmış bilememİşte her şey biraz şans. Mesela şu an holo deli gibi artıyor. Buna da yüksekten girsen , yine düşüp normale döndüğünde zararda olursun.
Ama düşükken girsen, arttığında kar edersin.
Mesela biz tanesini 0.060 kuruştan alıyoruz ya simdi. Bunlar zamanla tanesi bir dolar haline de gelebilir - ki 1 bitcoin 480tl. Zamanında bilmemkac kuruşken alanlar şu an milyarder :) yani bunlar da artabilir zamanla, düşünsene (deminki hesaptan) senin 0.059 TL iken 17.000 tane aldığın şeyin sene sonunda bir dolar olduğunu. 130 bin lira kadar paran olacak.
Ama tabii bu kadar artmayabilir de. Biraz da şans işi .
bibi nerelerde?zengin mi oldu?gözükmüyor@bibibella hu huuuuHahahahaha ya yerim seni
mor yengenç e takıl dünyayı gezersin.bu genç kadın avrupanın en lüks yerlerinde bim konserve açıp yemesiyle meşhurdur.şapka çıkartılır zekasına
mor yengenç e takıl dünyayı gezersin.bu genç kadın avrupanın en lüks yerlerinde bim konserve açıp yemesiyle meşhurdur.şapka çıkartılır zekasına
siirtli yavuklusu olan yok mu aranızda?siirt fıstığı çekti canım geneBen yengecimi zaten taniyorum, bilirim vatan yaprak sarma maceralarini
Enteplimi hepinizden önce o biliyordu hahahaha
siirtli yavuklusu olan yok mu aranızda?siirt fıstığı çekti canım gene
Yani evet. Dediğim gibi benim de bir bilgim yok, öyle kulaktan dolma şeylerle , birikim icin ayırdığım parayla oyalaniyorum şimdilik.anladım ama bu işte de bilgili olmak lazım balıklama atlanmaz.mesela anlamayan ben ne bileyim hangi coin alınabilir fiyatta hangisi zaten karını yapmış bilemem
Aaa sendemi istifa etmek isteyengillerdensinYani evet. Dediğim gibi benim de bir bilgim yok, öyle kulaktan dolma şeylerle , birikim icin ayırdığım parayla oyalaniyorum şimdilik.
Tüm uzmanlar diyor ki; yatırımınizi asla tek şeyle sınırlandirmayin. Her şeyden bol bol koyun ki olası düşüşlerde komple batmayin,ani ataklarda da kâr edin.
Ben bunca zaman hep altın ve gümüş aldım.
Şimdi birkaç ay ,maaşımdan arttirdigimla da coin alacağım, eğer yavaş yavaş mantığını anlamaya baslarsam da Mayıs gibi hisse senedi alacagim. Sonra zaten istifa ve tatilbirikim defterimi yeniden düzenli maaşım olana kadar kapatacağım
ben de öyle yapayım altın dövizden başka birikim kalemlerinde olmadım.gümüş ve coine başlayayım hem onlara fazla para gerekmiyor 50 100 le de alım yapılabiliyor.teşekkürler bilgi için bol kazançlarYani evet. Dediğim gibi benim de bir bilgim yok, öyle kulaktan dolma şeylerle , birikim icin ayırdığım parayla oyalaniyorum şimdilik.
Tüm uzmanlar diyor ki; yatırımınizi asla tek şeyle sınırlandirmayin. Her şeyden bol bol koyun ki olası düşüşlerde komple batmayin,ani ataklarda da kâr edin.
Ben bunca zaman hep altın ve gümüş aldım.
Şimdi birkaç ay ,maaşımdan arttirdigimla da coin alacağım, eğer yavaş yavaş mantığını anlamaya baslarsam da Mayıs gibi hisse senedi alacagim. Sonra zaten istifa ve tatilbirikim defterimi yeniden düzenli maaşım olana kadar kapatacağım
Bende gümüş alayım bak aklıma geldiği iyi olduben de öyle yapayım altın dövizden başka birikim kalemlerinde olmadım.gümüş ve coine başlayayım hem onlara fazla para gerekmiyor 50 100 le de alım yapılabiliyor.teşekkürler bilgi için bol kazançlar
her bankadan alınmıyor o ilginç.2 banka hesabım var ikisi de olmadı.bir fırsat bulup hesap açmalı .gümüş ucuz 30 tl ye bile alırız miss gibiBende gümüş alayım bak aklıma geldiği iyi oldukim ne dese alasım geliyor yahuuu
Aaa sendemi istifa etmek isteyengillerdensinneden istifa edeceksin, bir hedefin varmı yoksa işyerini sevmediğinden filanmı?
bence de etme.ben edeli çok uzun yıllar oldu .bir daha da iş hayatına dönemedim.gece yatmaz gündüz kalkmaz tiplerden oldum.pandemi öncesi bile kızı okula bırakıp hemen eve döner yatağıma kurulup uyuklamaya devam ederdim.böyle bir hayat istermisin bilemedim?Istifa edip gezmek cok tatli fikir de ondan
Bugun dr bana istifa konusunda kesinlikle cok kati olmalisin dedi. Istifa etmemeliymisim
İstifa edip gezmek için para lazım yoksa cidden tadından yenmezIstifa edip gezmek cok tatli fikir de ondan
Bugun dr bana istifa konusunda kesinlikle cok kati olmalisin dedi. Istifa etmemeliymisim
bence de etme.ben edeli çok uzun yıllar oldu .bir daha da iş hayatına dönemedim.gece yatmaz gündüz kalkmaz tiplerden oldum.pandemi öncesi bile kızı okula bırakıp hemen eve döner yatağıma kurulup uyuklamaya devam ederdim.böyle bir hayat istermisin bilemedim?
İstifa edip gezmek için para lazım yoksa cidden tadından yenmez
ev dedin gene benden miras kaçıran dedem aklıma geldi gece gece.dedeee dedeee tüm emojiler sanaEvleri bosuna mi aldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?