anladım ama bu işte de bilgili olmak lazım balıklama atlanmaz.mesela anlamayan ben ne bileyim hangi coin alınabilir fiyatta hangisi zaten karını yapmış bilemem

Kizlar ben ilk 500 e 500 aldim 1 hafta surmustu
Sonra 2000e 500 aldim
Daha sonra sermayeyi iyice arttirdim
Yaklasik 7binliralik kart borcu + 3 aylik masrafimin tamami + gevsettigim alisveris sistemi hepsini karsiladi.
Su an iceride yuzde 25 karim sabit duruyor
Gecen haftadan beri Her gun 100 tl ile 1000 tl arasi degisen miktarlar cekmeye basladim
Ama 1 aydir odaklanamiyorum. Goruyorum kendime yap diyorum yapmiyorum. Defalarca terste kaldim zarar bekledim. aldigim coini maliyetine satasim geldi veya almadim. 5 lira beklerken 4.7 de satmadim 3 e dustu fln.
Psikolojisi zor tam sabir sinavi. Benim yerimde baska biri cok kazanirdi
Degermi degmezmi bilemem ama ben ilk kopegimin masrafi icin basladim.
Birde teknolojik acidan icerde olmak istiyorum
Aldigim coinlerin anlasmalari projeleri ilgmi cekiyor beni oyaliyor gundemin icine cekiyor. Pump twitter hesaplarini twitlenmis coinleri davalik coinleri sevmiyorum
Ben asina oldugum icin zorlanmadim 10 yildir biliyordum nasipte yokmus.

mor yengenç e takıl dünyayı gezersin.bu genç kadın avrupanın en lüks yerlerinde bim konserve açıp yemesiyle meşhurdur.şapka çıkartılır zekasına

Ben yengecimi zaten taniyorum, bilirim vatan yaprak sarma maceralarini

Enteplimi hepinizden önce o biliyordu hahahaha

anladım ama bu işte de bilgili olmak lazım balıklama atlanmaz.mesela anlamayan ben ne bileyim hangi coin alınabilir fiyatta hangisi zaten karını yapmış bilemem
Yani evet. Dediğim gibi benim de bir bilgim yok, öyle kulaktan dolma şeylerle , birikim icin ayırdığım parayla oyalaniyorum şimdilik.

Tüm uzmanlar diyor ki; yatırımınizi asla tek şeyle sınırlandirmayin. Her şeyden bol bol koyun ki olası düşüşlerde komple batmayin,ani ataklarda da kâr edin.
Ben bunca zaman hep altın ve gümüş aldım.
Şimdi birkaç ay ,maaşımdan arttirdigimla da coin alacağım, eğer yavaş yavaş mantığını anlamaya baslarsam da Mayıs gibi hisse senedi alacagim. Sonra zaten istifa ve tatil birikim defterimi yeniden düzenli maaşım olana kadar kapatacağım

Aaa sendemi istifa etmek isteyengillerdensin neden istifa edeceksin, bir hedefin varmı yoksa işyerini sevmediğinden filanmı?

ben de öyle yapayım altın dövizden başka birikim kalemlerinde olmadım.gümüş ve coine başlayayım hem onlara fazla para gerekmiyor 50 100 le de alım yapılabiliyor.teşekkürler bilgi için bol kazançlar

ben de öyle yapayım altın dövizden başka birikim kalemlerinde olmadım.gümüş ve coine başlayayım hem onlara fazla para gerekmiyor 50 100 le de alım yapılabiliyor.teşekkürler bilgi için bol kazançlar
Bende gümüş alayım bak aklıma geldiği iyi oldu kim ne dese alasım geliyor yahuuu

Aaa sendemi istifa etmek isteyengillerdensin neden istifa edeceksin, bir hedefin varmı yoksa işyerini sevmediğinden filanmı?

Istifa edip gezmek cok tatli fikir de ondan

Bugun dr bana istifa konusunda kesinlikle cok kati olmalisin dedi. Istifa etmemeliymisim

Istifa edip gezmek cok tatli fikir de ondan

Bugun dr bana istifa konusunda kesinlikle cok kati olmalisin dedi. Istifa etmemeliymisim
bence de etme.ben edeli çok uzun yıllar oldu .bir daha da iş hayatına dönemedim.gece yatmaz gündüz kalkmaz tiplerden oldum.pandemi öncesi bile kızı okula bırakıp hemen eve döner yatağıma kurulup uyuklamaya devam ederdim.böyle bir hayat istermisin bilemedim?

Benim planim istifa edip gezgin olmakti
Malum sartlarda o da imkansiz. Hem pandemi hem de sevgilim bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…