bu coinden ne kazanılıyor mesela onu merak ediyorum?mesela elimde 1000 tl olsa ne kadar kazanma şansım var?

bu coinden ne kazanılıyor mesela onu merak ediyorum?mesela elimde 1000 tl olsa ne kadar kazanma şansım var?
Geçen hafta bir arkadaş bana bir coin adı söyledi 1 haftada 50 tl param 125 tl oldu yani denk gelirse çok iyi kazanılıyor,ama kaybediledebilir risklide.esila konunun uzmanı,o baya kazanıyor.

Geçen hafta bir arkadaş bana bir coin adı söyledi 1 haftada 50 tl param 125 tl oldu yani denk gelirse çok iyi kazanılıyor,ama kaybediledebilir risklide.esila konunun uzmanı,o baya kazanıyor.
öyle kazanılıyorsa iyiymiş 10 20 tl için uğraşmaya değmez çünkü

Diğer halka arzlarla ilgili böyle bir çalışma var ama gel gör ki ben resim yükleyemiyorum

Sana geçen ayki yengence anlatır gibi anlatacağım:)))

Bu resmi attım ya. Bu şu demek; ben 15 gün önce tanesi 0.059 TL iken 2.920 tane kripto para almışım. Bunlar da çeşit cesit, ben holo isimlisini almışım.
15 gün sonra bunun değeri 0.14199'a çıkmış, satmisim ve 2.920x0.14199=414 TL para girmiş cebime.
Yani 150 liram onbeş günde 414 olmus...
Yani beninle aynı gün, sen eğer 1000 tllik alsaydın 0.059 tl'den 17.000 tane coin alacaktın, o da benim sattigim kurdan 2558 TL olacaktı.
Ama tabii ki aldığın coinin uzun bir süre oynamama ihtimali de var. Mesela kenara bitcoin de atmıştım,attığım günden beri, onbeş gündür anca iki lira artıp iki lira azalıyor. Oooyle duruyor mesela...

valla iyiymiş yengenç ben aylardır altının peşini kolluyorum hala da 1000 tl zarardayım artmasına rağmen.

Sen hangi proğramdan yapıyorsun işlemleri?

Ney konusuluyor kiz benim azicik altinim var
burda bir kadın var dediler kocası 4 5 kilo altın alıyormuş dediler.ben de yaaa öyleymiş dedim bozuntuya vermedim kim ki o kadın .benim tüm arkadaşlarım dümdük fakirdir oysa

burda bir kadın var dediler kocası 4 5 kilo altın alıyormuş dediler.ben de yaaa öyleymiş dedim bozuntuya vermedim kim ki o kadın .benim tüm arkadaşlarım dümdük fakirdir oysa

Kocam mi hahahahh allah söyletmis, hangi topik söyle gidip kizlari öpücem

Kiz deseydin isi o diye. Bos vaktimizde 5 kg altin aldik sakliyoruz sanmasinlar.

valla iyiymiş yengenç ben aylardır altının peşini kolluyorum hala da 1000 tl zarardayım artmasına rağmen.
İşte her şey biraz şans. Mesela şu an holo deli gibi artıyor. Buna da yüksekten girsen , yine düşüp normale döndüğünde zararda olursun.
Ama düşükken girsen, arttığında kar edersin.
Mesela biz tanesini 0.060 kuruştan alıyoruz ya simdi. Bunlar zamanla tanesi bir dolar haline de gelebilir - ki 1 bitcoin 480tl. Zamanında bilmemkac kuruşken alanlar şu an milyarder :) yani bunlar da artabilir zamanla, düşünsene (deminki hesaptan) senin 0.059 TL iken 17.000 tane aldığın şeyin sene sonunda bir dolar olduğunu. 130 bin lira kadar paran olacak.
Ama tabii bu kadar artmayabilir de. Biraz da şans işi .

Kocam mi hahahahh allah söyletmis, hangi topik söyle gidip kizlari öpücem

Kiz deseydin isi o diye. Bos vaktimizde 5 kg altin aldik sakliyoruz sanmasinlar.
ne bileyim ben bu topikte hiç rastlamadım 5 kilo altından bahsedeni.başka yatırım topiğidir o karıştırmışlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…