- 10 Nisan 2014
- 43.750
- 116.345
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.241
bu coinden ne kazanılıyor mesela onu merak ediyorum?mesela elimde 1000 tl olsa ne kadar kazanma şansım var?Teşekkürler
Gerçi bozmasam şu an hala artıştaydi ama sadece kâra odaklanacagim. Elbette çıkacak,elbette düşecek. Bir yerde çıkmayı bilmek lazım bence...
Aslında ben de hala anlamiyorum. Paribu uygulaması kullanıyorum. Basit bir arayüzü var. İstersen aç, tamamen deneme amaçlı bir yüz lira at, onunla küçük küçük bir şeyler al. Zamanla az çok mantığını anlarsın.
Geçen hafta bir arkadaş bana bir coin adı söyledi 1 haftada 50 tl param 125 tl oldubu coinden ne kazanılıyor mesela onu merak ediyorum?mesela elimde 1000 tl olsa ne kadar kazanma şansım var?
öyle kazanılıyorsa iyiymiş 10 20 tl için uğraşmaya değmez çünküGeçen hafta bir arkadaş bana bir coin adı söyledi 1 haftada 50 tl param 125 tl olduyani denk gelirse çok iyi kazanılıyor,ama kaybediledebilir risklide.esila konunun uzmanı,o baya kazanıyor.
Diğer halka arzlarla ilgili böyle bir çalışma var ama gel gör ki ben resim yükleyemiyorumVe beklenen çalışma gelmiş
Alıntıdır yapanın eline sağlık ben yapacaktım
Kışı başı 19 lot düşerse diye hesap yapılmış ben 15 bekliyorumm hahahh
Durum şöyle demişler
Eki Görüntüle 2813202
İşte kazanç oranı çok yüksek, bir günde 300 kat artan bile olmuş.ama tabi ne kadar hızlı yükseliyorsa o hızla düşme olasılığıda var, dikkatli olmak lazımöyle kazanılıyorsa iyiymiş 10 20 tl için uğraşmaya değmez çünkü
anladım borsa da günlük al sat gibi devamlı takipte olmak gerekiyor sanırımİşte kazanç oranı çok yüksek, bir günde 300 kat artan bile olmuş.ama tabi ne kadar hızlı yükseliyorsa o hızla düşme olasılığıda var, dikkatli olmak lazım
Tabi bu sn lik değişiyoranladım borsa da günlük al sat gibi devamlı takipte olmak gerekiyor sanırım
şu kimlik istemesinden hoşlanmadım yoksa bir deneyecektim burda okudukça giresim var bitcoin piyasasınaTabi bu sn lik değişiyorborsada günde en fazla yüzde 10 değişim coinde sınır yok
Sana geçen ayki yengence anlatır gibi anlatacağım:)))bu coinden ne kazanılıyor mesela onu merak ediyorum?mesela elimde 1000 tl olsa ne kadar kazanma şansım var?
valla iyiymiş yengenç ben aylardır altının peşini kolluyorum hala da 1000 tl zarardayım artmasına rağmen.Sana geçen ayki yengence anlatır gibi anlatacağım:)))
Eki Görüntüle 2813268
Bu resmi attım ya. Bu şu demek; ben 15 gün önce tanesi 0.059 TL iken 2.920 tane kripto para almışım. Bunlar da çeşit cesit, ben holo isimlisini almışım.
15 gün sonra bunun değeri 0.14199'a çıkmış, satmisim ve 2.920x0.14199=414 TL para girmiş cebime.
Yani 150 liram onbeş günde 414 olmus...
Yani beninle aynı gün, sen eğer 1000 tllik alsaydın 0.059 tl'den 17.000 tane coin alacaktın, o da benim sattigim kurdan 2558 TL olacaktı.
Ama tabii ki aldığın coinin uzun bir süre oynamama ihtimali de var. Mesela kenara bitcoin de atmıştım,attığım günden beri, onbeş gündür anca iki lira artıp iki lira azalıyor. Oooyle duruyor mesela...
valla iyiymiş yengenç ben aylardır altının peşini kolluyorum hala da 1000 tl zarardayım artmasına rağmen.
miktar yazma sakınnn.taaa başka topiklerde konuşuluyor valla.gelip izlemişler şaşmışlarArtik ben de altinciyim
Sen hangi proğramdan yapıyorsun işlemleri?Sana geçen ayki yengence anlatır gibi anlatacağım:)))
Eki Görüntüle 2813268
Bu resmi attım ya. Bu şu demek; ben 15 gün önce tanesi 0.059 TL iken 2.920 tane kripto para almışım. Bunlar da çeşit cesit, ben holo isimlisini almışım.
15 gün sonra bunun değeri 0.14199'a çıkmış, satmisim ve 2.920x0.14199=414 TL para girmiş cebime.
Yani 150 liram onbeş günde 414 olmus...
Yani beninle aynı gün, sen eğer 1000 tllik alsaydın 0.059 tl'den 17.000 tane coin alacaktın, o da benim sattigim kurdan 2558 TL olacaktı.
Ama tabii ki aldığın coinin uzun bir süre oynamama ihtimali de var. Mesela kenara bitcoin de atmıştım,attığım günden beri, onbeş gündür anca iki lira artıp iki lira azalıyor. Oooyle duruyor mesela...
Nasıl oldun mor? Geçtimi mide bulantın, iyi misin?Artik ben de altinciyim
miktar yazma sakınnn.taaa başka topiklerde konuşuluyor valla.gelip izlemişler şaşmışlar
Nasıl oldun mor? Geçtimi mide bulantın, iyi misin?
burda bir kadın var dediler kocası 4 5 kilo altın alıyormuş dediler.ben de yaaa öyleymiş dedim bozuntuya vermedimNey konusuluyor kizbenim azicik altinim var
burda bir kadın var dediler kocası 4 5 kilo altın alıyormuş dediler.ben de yaaa öyleymiş dedim bozuntuya vermedimkim ki o kadın .benim tüm arkadaşlarım dümdük fakirdir oysa
İşte her şey biraz şans. Mesela şu an holo deli gibi artıyor. Buna da yüksekten girsen , yine düşüp normale döndüğünde zararda olursun.valla iyiymiş yengenç ben aylardır altının peşini kolluyorum hala da 1000 tl zarardayım artmasına rağmen.
ne bileyim ben bu topikte hiç rastlamadım 5 kilo altından bahsedeni.başka yatırım topiğidir o karıştırmışlardırKocam mi hahahahh allah söyletmis, hangi topik söyle gidip kizlari öpücem
Kiz deseydin isi o diye. Bos vaktimizde 5 kg altin aldik sakliyoruz sanmasinlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?