Para sendeee , şöhret sendeee, bizde ne vaar söyle söyleee yok anam bende birşey 28 taneye gerek yok 8 evim olsa çoktan istifa etmiştim
ben kendime tanzanyadan papua yeni gineden gerçekten fasfakir arkadaşlar edineceğim .belki o zaman kendi fakirliğimi unuturum.en zengin ben olurum aralarında

mor yengenç e takıl dünyayı gezersin.bu genç kadın avrupanın en lüks yerlerinde bim konserve açıp yemesiyle meşhurdur.şapka çıkartılır zekasına
Utanan smile yok mu ama GeyikliGece daha rafine zevkleri olan biri yaa.. İtalya'ya gelmişken michelin yıldızlı şık bir restoranda kırmızı elbisesi ve topuklu ayakkabılarıyla italyan mutfagi deneyecek, extra ödeme yapıp sesi güzel, şarkı soyleyen gondolcuyla tüm venedik'i gezecek biri (bence)
Bense 'bir gondola o kadar para mı verilir,aynı deniz değil mi' diye şehir hatları vapuruna binmistim,venedikte vatikan'da bataklığa saplanmıştim hatta,genç bir delikanlı kurtarmıştı. Yeni ayakkabı almaya bile tenezzul etmeden , ayaklarımı çeşmede yıkayıp yola devam etmiştim ve o güne dair fotolarda ayağım boydan boya bu halde (ben kalp hatırası olan çamur izim)

Yani, benim sefaletten zevk alan halim çok kişiye uymayabilir
Aaa sendemi istifa etmek isteyengillerdensin neden istifa edeceksin, bir hedefin varmı yoksa işyerini sevmediğinden filanmı?
İstifa etmenin dayanılmaz hafifliği iş yerim kaostan beslenen bir yer. Her an gerilim had safhaya çıkabiliyor. Bununla beraber çeşitli hukuksuzluklarin döndüğü, mesela evlenip çıkan kızların hakkı olan tazminatı alamadığı bir yer. Yeteri kadar dayandığımi düşündüğüm için ayrılmaya karar verdim. Mayıs sonunda balkanlara biletim var, o zaman cikmis olacağım. Belki sonra bir yerlere daha giderim,havalar bozmaya başladığında da yeni iş arayacağım (aslında bu surecte kendim bir şey deneyeceğim, tam bana hitap eden. Ama olur mu olmaz mı , becerebilir miyim,bilemiyorum. Olursa ne ala,olmazsa yaz biterken yeni iş arayacağım)
Bende gümüş alayım bak aklıma geldiği iyi oldu kim ne dese alasım geliyor yahuuu
Ben Denizbank'tan alıyorum. 1 gümüş 6 TL falan. Her gün ,sanki markete gitmişim gibi 3 gümüş almayı alışkanlık haline getirmiştim. Sonucta 3 gümüş bir sigara parası, markete girdiğinde iki parça şey alsan ödeyeceğim para. O yüzden insana çok gelmiyor. Her gün 18,18... Sen farketmeden,kenara köşeye para atmadan birikiyor... tavsiye ederim bu yöntemi. Normal birikiminden ayrı olarak bu şekilde de gümüş alabilirsin
Sen hangi proğramdan yapıyorsun işlemleri?
Paribu benim uygulamam. Ama kuzenimin eski öğrencisi (bu da benim güvenilir kaynağımçoluk çocuk) bana bazi altcoinler önerecek, bianca da açmamı istedi. O yüzden bugün yarın da onu açacağım:)

Onca yıldan sonra sıirtli oldum
Artık evde enginar falan pişmiyor direk içli köfte kuru dolma
H Heytttt be ağzının tadını biliyorsun zalim
Zengin olursam herkese Siirt fıstığı benden
kuru dolmaya da bayılırım.ama cidden siirt fıstığı antepten daha lezzetli .zengin olman için gece gündüz dua edeceğim

kuru dolmaya da bayılırım.ama cidden siirt fıstığı antepten daha lezzetli .zengin olman için gece gündüz dua edeceğim
Birayla cok güzel gidiyor koftehor
Bende ante fıstığı sevmiyorum ben Siirt fıstığı olduğunu buraya gelince öğrendim
Siirt fistiklari benden Antep fistiklari ağamızdan GeyikliGece

Para sendeee , şöhret sendeee, bizde ne vaar söyle söyleee yok anam bende birşey 28 taneye gerek yok 8 evim olsa çoktan istifa etmiştim

Kiz cifthaneli bitcoinli arkadaslarindan utan
8 ev kime yetsin

Yoo ben istifa etmesine hiç kızmadımki beni kızdığım konu başka, mesele istifa değil
mesela bizim istifa edince aç kalacağımız meselesi ben tek çocuk kontenjanından yıllardır annemden geçiniyorum.sen ne yaparsın bilemem başının çaresine bak

Ah ah ben sana özelden mesaj atmıştım nasıl gezdiğini öğrendiğimde sohbet etmiştik tam bende geziye başlayacaktım covid çıktı.Ben senden tavsiyeler isterim ama, yine yazarım bu arada şöyle güzel bir youtube kanalı instagram filan açsanda az parayla nasıl gezilir onu anlatsan ilk üye benim söz

Pek de matah bisey degilim be kuzum, bugun vaktinde cikalim diye bulasik yikadim paspas yaptim iste

Istifa edip gezmek cok tatli fikir de ondan

Bugun dr bana istifa konusunda kesinlikle cok kati olmalisin dedi. Istifa etmemeliymisim
Dr dediğin psikolog mu? Benim terapistim de beni epey zorlamisti istifa fikrim için. Pandemi döneminde - çok da anlaşamadığım annemle aynı evde olacakken istifa etmemi mantıksız bulmuştu. 'ya istediğinde iş bulamazsan' falan diye beni sıkıştırmıştı. Her seferinde 'amaan o zamanı düşünüp şimdiden üzülemem. Hem niye bulamiim ki, şimdiki isim çok mu güzel' diye pozitif pozitif cevaplar verince çıkarayak kararımı doğru bulduğunu söylemişti
Sen şimdi vaz mi geçtin yoksa Mayıs ayında istifa etmekten??

Son düzenleme:

Psikiyatrist

Henuz karar vermedim, bana kalsa ben nisan basi istifaydi. Acil pozitif vaka cikinca is basi yaptim, ekip degisti.

Benim is bulamama korkum yok, zaten tekrar calismayi dusunmuyorum.
Ama suan sartlarim iyi. 1 dk gec ciksam ek mesai yansir maasima. Maasim euro uzerinden falan.
Is bulurum ama bu sartlari bulamam...
Ama evde bosluga dusuyorsun, kendini yipratiyorsun, istifa icin cok yanlis bir dönem dedi. Malum pandemi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…