Minicik aracım var 200 tl ye dolmuyor depo. 50 tl ile yolda kalırım ayol

150ye aldığım coinimi (holo) 15 gün sonra 414 liraya sattım
İlk kârımi paylaşmak istedim . Hiç ilgimin olmadığı bir konuydu, bu topik sayesinde merak saldım. Hoş hala bilgi dolu sayılmam,öyle harala gurele oynuyorum. Bana bir şeyler öğretecek, ya da güzel onerilerde bulunacak her türlü tavsiyeye açığım

Eklentiler

• IMG_20210330_173314.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 50

Bereketli olsun.
Ulenn bir ben kaldım şu coine bulaşmayan kesin :)

10 düşerse iyi alakasız insanlar bile bugün böye bişey varmış diye başvuruyordu.yarında devam edecekmi acaba başvuru

Offf kızlar delircem paribuya para gönderdim gittiğine dair mesaj geldi, hatta ekranda 1 sn gördüm sonra para yok oldu acil yardım lütfen.ne yapıcam param uçtumu şimdi

Offf kızlar delircem paribuya para gönderdim gittiğine dair mesaj geldi, hatta ekranda 1 sn gördüm sonra para yok oldu acil yardım lütfen.ne yapıcam param uçtumu şimdi
Hayır hayir ,yoğunluktan dolayidir. Benimki bir keresinde iki saat sonra gitti
*Sık sık para gönderiyorsan bankan da şüphelenip engellemis olabilir. İki saate hala gelmezse cağrı merkezini arar,para göndermeye onay verirsin.
Endişelenme, bu iki durum da çok sık yasaniyor

Bereketli olsun.
Ulenn bir ben kaldım şu coine bulaşmayan kesin :)
Teşekkürler
Gerçi bozmasam şu an hala artıştaydi ama sadece kâra odaklanacagim. Elbette çıkacak,elbette düşecek. Bir yerde çıkmayı bilmek lazım bence...
Aslında ben de hala anlamiyorum. Paribu uygulaması kullanıyorum. Basit bir arayüzü var. İstersen aç, tamamen deneme amaçlı bir yüz lira at, onunla küçük küçük bir şeyler al. Zamanla az çok mantığını anlarsın.

Geldi canım aldım coinimide inşallah aynı hızla devam eder 2 ayda 2. Para gönderişim.ilkini geri çekmiştim bu iş bana göre değil demiştim, şimdi yine başladım binanceda yükledimde daha anlamadım onu biraz bakayım ondan devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…