- 10 Nisan 2014
- 43.750
- 116.346
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.221
Minicik aracım var 200 tl ye dolmuyor depo. 50 tl ile yolda kalırım ayolKış olmasa da yaz tatili yapardik istediğimiz gibi hiç düşünmezdik ama şu durumda rahat bir şekilde gidemeyiz tatile falan. Yapma ceycey biz benzini hep 50tl'lik alıyoruz sana da tavsiye edirim zor olmuyor 50lik alınca
Eşim depo yarıya inmeden hemen doldurur sonra çok para gözüne batıyor. Benzine her zam geldiğinde belli bir kesim var ya gelsin istedigi kadar ben hep 50liralık alıyorum diyen akıllara zarar zekaları varMinicik aracım var 200 tl ye dolmuyor depo. 50 tl ile yolda kalırım ayol
Nomu profesyonel borsacılar bile kazanamıyor bu araDoco yu sattım ya yükselmis. :/
Kaderim kaderim..
150ye aldığım coinimi (holo) 15 gün sonra 414 liraya sattım
İlk kârımi paylaşmak istedim . Hiç ilgimin olmadığı bir konuydu, bu topik sayesinde merak saldım. Hoş hala bilgi dolu sayılmam,öyle harala gurele oynuyorum. Bana bir şeyler öğretecek, ya da güzel onerilerde bulunacak her türlü tavsiyeye açığım
Selfie de isteyecek kimlik nedir ki hahaahhahKızlar binance yükledim kimlik doğrulamada kimlik vs istiyor bir problem olmaz dimi?
10 düşerse iyiVe beklenen çalışma gelmiş
Alıntıdır yapanın eline sağlık ben yapacaktım
Kışı başı 19 lot düşerse diye hesap yapılmış ben 15 bekliyorumm hahahh
Durum şöyle demişler
Eki Görüntüle 2813202
Ne istediyse verdimSelfie de isteyecek kimlik nedir ki hahaahhah
Ne istediyse verdimbişey sorcam binance lite diyor benim bu bide az coin var gibi, videolarda filan daha fazla gibi görmüştüm.bakıyorum mesela holo yok
Aaa ben onu çekince kapandı sandımSol üstte gri yuvarlak tıkla
Lite yazan yeri sola cek
Aaa ben onu çekince kapandı sandımgeriye çevirmiştim.onu çekince promu oluyo
cıks bir de ben varımBereketli olsun.
Ulenn bir ben kaldım şu coine bulaşmayan kesin :)
Hayır hayir ,yoğunluktan dolayidir. Benimki bir keresinde iki saat sonra gittiOfff kızlar delircemparibuya para gönderdim gittiğine dair mesaj geldi, hatta ekranda 1 sn gördüm sonra para yok oldu acil yardım lütfen.ne yapıcam param uçtumu şimdi
TeşekkürlerBereketli olsun.
Ulenn bir ben kaldım şu coine bulaşmayan kesin :)
Geldi canımHayır hayir ,yoğunluktan dolayidir. Benimki bir keresinde iki saat sonra gitti
*Sık sık para gönderiyorsan bankan da şüphelenip engellemis olabilir. İki saate hala gelmezse cağrı merkezini arar,para göndermeye onay verirsin.
Endişelenme, bu iki durum da çok sık yasaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?