Bu virüsten aşılansakta kurtuluş yokmuş iyice psikolojim bozuldu. İstanbulda 65 yaş üstünün yüzde 38 i aşıyı kabul etmemiş yaptırmamış. Nasıl bağışıklık kazanacağız.
Nasıl kabul etmemiş anlayamadım şuan biz kendimizden çok büyüklerimizi düşünüyoruz.. Genç insanların bu tepkisini belki kendilerince haklı bulabilirdim de 65 yaş üstüne şaşırdım en korktuğumuz en riskli grup

cahillik başa bela diye boşa dememişler az önce açıklandı fransada hastanelerde yer kalmamış okullar da 3 hafta kapatıldı.bizde mi öyle olalım istiyor bu aşı karşıtları

Bu virüsten aşılansakta kurtuluş yokmuş iyice psikolojim bozuldu. İstanbulda 65 yaş üstünün yüzde 38 i aşıyı kabul etmemiş yaptırmamış. Nasıl bağışıklık kazanacağız.
Ya nasıl anlamıyorum bizimkilerde gün sayıyor ki sıra gelsin diye hatta babam keşke denek olsaydım vurulsaydım diyor. Çevremde o kadar insan oldu hiçbirinden olumsuz bir şey duymadık

Bu ne ya, basitçe açıklar mısın? Okuyorum hep ama anlayamadim
Şimdi anlatmayi çok istiyorum ama bende çok yeni olduğum için yanlış anlatmaktan anlaşılmaktan korkuyorum .
Benim bildigim şuan şirketlerin üretim kapasitesini arttırmak,mevcut borçlarını ödemek,yada kendini tanıtmak için Borsa İstanbul da işlem yapacağını duyurması...

Belirli gün ve saatlerde talep toplanıyor..
Talep toplama bitince şirket Borsa İstanbul da işlem görmeye başlayacak..

Daha bilgili arkadaşlar daha anlaşılır daha güzel anlatırlar arkadaslar hele bir yardıma gelin. GeyikliGece Mune H Heytttt be

cahillik başa bela diye boşa dememişler az önce açıklandı fransada hastanelerde yer kalmamış okullar da 3 hafta kapatıldı.bizde mi öyle olalım istiyor bu aşı karşıtları
Malesef bizim bolgeler bile şuan kıpkırmızı hastaneler dolmaya başlamış..Vaka sayıları artıyor ölüm sayıları artıyor.. Hâlâ iyotlu tuz nedir ya.. Benim cevremde ilaçlarını aman kullanma onlar bizi öldürüyor dedikleri için kullanmayıp agirlasip vefat eden insanlar var.. Yapmayın ne düşünüyorsanız saygımız sonsuz ama başkalarınin günahına girmeyin..Benim hemşire kardesim aşı olacağız dedi yaptiracakmisin dedim o nasıl soru bu ortamı görsen tereddute bile dusmezdin dedi..

Ya nasıl anlamıyorum bizimkilerde gün sayıyor ki sıra gelsin diye hatta babam keşke denek olsaydım vurulsaydım diyor. Çevremde o kadar insan oldu hiçbirinden olumsuz bir şey duymadık
Benim kayinpederimle kayınvalidem de aynı durumda sıra bize bir gelseydi diye bekliyorlar

Selamlar
Biz bugün veliler olarak hıc kimse okula yollamasın öğretmenimiz online ders yapsın diye karar verdik yarın öğretmenimiz okula gidince öğreneceğiz nasıl olacağını geçen seneye göre çok kötü durumdayız işin komiği kimse geçen seneki kadar dikkatli degil

yenGEnC bir sirketin borsaya yeni giris yapmasi diyeyim en basit anlatimla. Sirket hisseleri normalde patrondadir. Borsa yoluyla hisselerin bir kismi halka arz edilir

Halka arz olan sirketler ilk gunler hep tavan yapar. Bu yuzden ilgi coktur. Nakitin varsa ortalama 500 tl, turex halka arzina girebilirsin.

Kizlar ben turexe emiri verdim bu arada. Sabahi beklemeye gerek yok. Ytd.

selam 1. dönem o kararı tüm sınıfça aldık.1 kişi bile gitmeyecekti.online ders verilsin istedik ama okul müdürü karşı çıktı.öğretmene çıkışmış siz mi örgütlediniz bunları diye.eğer kimse gelemzse sizi filyasyon ekibine veririm bile demiş.mecbur o zaman 6 çocuk falan gitti gerisi online devam etti.ben okula göndermiyorum derslerden kayıp candan daha değerli değil.nette her ders ayrıntılı anlatılıyor eba da var.diğer şeyleri söyleyemiyorum anlayan anlasın işte offffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…