- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.341
Evet ben evlendigimde kayınvalidem 43 yaşındaydı..Ne kadar gencleeerbenim kv 1948 dogumlu
Kp 1939
Evet ben evlendigimde kayınvalidem 43 yaşındaydı..
Kayınvalidemi çok seviyorum ama kayınpeder ciksss..Ömür törpüsü adamın evine gidene kadar eşimle bildiğimiz duaları okuyup giriyoruz içeri can sıkıntısı olmadan çıkalım şu evden diye..benim hiç kaynanam kayınbabam olmadı.o yüzden bu tür sorunlardan haberim yok ne yapayım
neyyyyyy ben 43 oldum geçen ay .amanınnn acil kızı evlendirmem lazımmışş haberim yokkkEvet ben evlendigimde kayınvalidem 43 yaşındaydı..
Çok genç yaşta evlendikleri için ben evlendigimde iki tanede torunları vardı..Kiz 43 yasinda kv mi olur?
Benim adam o yasta
neyyyyyy ben 43 oldum geçen ay .amanınnn acil kızı evlendirmem lazımmışş haberim yokkk
Çok genç yaşta evlendikleri için ben evlendigimde iki tanede torunları vardı..
Bunu onceden yazmıştın hatırlıyorum bugün sınıf annesini arayıp söyledim ama başka bir 4. Sınıf geçen hafta böyle yapmaya başlamış öğretmen okuldan çocuklara canlı ders veriyormuş inşallah bizim de öyle olurselam 1. dönem o kararı tüm sınıfça aldık.1 kişi bile gitmeyecekti.online ders verilsin istedik ama okul müdürü karşı çıktı.öğretmene çıkışmış siz mi örgütlediniz bunları diye.eğer kimse gelemzse sizi filyasyon ekibine veririm bile demiş.mecbur o zaman 6 çocuk falan gitti gerisi online devam etti.ben okula göndermiyorum derslerden kayıp candan daha değerli değil.nette her ders ayrıntılı anlatılıyor eba da var.diğer şeyleri söyleyemiyorum anlayan anlasın işte offffff
19 yaşımda evliydim 30 yaşındayım 11 senelik evliyim..Sen de genc evlenmissin.
Ben kv ile evlendikten sonra tanistim
dettttt ben gencimmmm.5 kilo daha versem daşş gibiyimm daşşşOoo adamimla yasitsin
Ya eski işyerimde bir adam kendinden 20 yaş küçük kızla evlenmişti kayinpederinden 1 yaş büyüktüKiz 43 yasinda kv mi olur?
Benim adam o yasta
19 yaşımda evliydim 30 yaşındayım 11 senelik evliyim..
Evlendikten sonra nasıl oluyor tanışma ayy.. Ben eşimden önce Kayınvalideyle tanıştım
Gerçekten çok can sıkıcı en kısa sürede bir cozum yolu bulunur inşallah ben en kısa sürede okullarin tekrar kapanacağını düşünüyorum vaka sayıları okulla birlikte arttı başka artış sebepleri de var tabii de neyse..Bunu onceden yazmıştın hatırlıyorum bugün sınıf annesini arayıp söyledim ama başka bir 4. Sınıf geçen hafta böyle yapmaya başlamış öğretmen okuldan çocuklara canlı ders veriyormuş inşallah bizim de öyle olur
Hatta bıraksınlar kadın evinden daha rahat verir o dersi de mantıksızlık abidesi bir eğitim sistemimiz var
dettttt ben gencimmmm.5 kilo daha versem daşş gibiyimm daşşş
Daş değil dash olacak ahhhdettttt ben gencimmmm.5 kilo daha versem daşş gibiyimm daşşş
aynen öyle kuzum.biz de yarıdan fazla çocuk okula gitmiyor hem de en çalışkanları çoğunlukta gitmeyenlerin.haftada 6 saat yarımşar saatten ders var sadece onlarda tırı vırı dersler.ingilizce hiç yok.öğretmen sağolsun o saatlerde matematik fen türkçe işliyor.elinden geleni yapıyor.evden ders verirken çok verimliydi günde 6 saat ders vardı katılım yüzde yüzdü.tableti olmayan interneti olmayanlaın ceremesini ben niye çekeyim eğitim alamayarak değil mi?okul defalarca para istedi 2 ayda.her sene fazla fazla verirdim bu yıl 1 kuruş vermeyeceğim.eğitim yoksa para da yokhhhhhhBunu onceden yazmıştın hatırlıyorum bugün sınıf annesini arayıp söyledim ama başka bir 4. Sınıf geçen hafta böyle yapmaya başlamış öğretmen okuldan çocuklara canlı ders veriyormuş inşallah bizim de öyle olur
Hatta bıraksınlar kadın evinden daha rahat verir o dersi de mantıksızlık abidesi bir eğitim sistemimiz var
5 hafta tanışmak için uzun bir süreBen aklima koydum bastim nikahi. 5 haftadir tanisiyorduk
Sonra tanistik ailelerle.
Demek senin bu halin normalinmişBen aklima koydum bastim nikahi. 5 haftadir tanisiyorduk
Sonra tanistik ailelerle.
5 hafta tanışmak için uzun bir süre
Demek senin bu halin normalinmiş
he he gördüm biliyorum daşşş gibisinn.ama ben de yaşımı göstermem genetikten daşşş gibiyimm.sadece 5 kilom kaldıı .koşu ayakkabım geldi her sabah koşacağım tabana kuvvetBilmem seni hic görmedik ki
Ben de 5 kg alsam dash gibiyim.
Almasam da dash gibiyim
Adamimin yerine de ben dash gibiyim
Insallah baska topiklerden gelip okumazlar ama baya baya dash gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?