benim hiç kaynanam kayınbabam olmadı.o yüzden bu tür sorunlardan haberim yok ne yapayım
Kayınvalidemi çok seviyorum ama kayınpeder ciksss..Ömür törpüsü adamın evine gidene kadar eşimle bildiğimiz duaları okuyup giriyoruz içeri can sıkıntısı olmadan çıkalım şu evden diye..

Bunu onceden yazmıştın hatırlıyorum bugün sınıf annesini arayıp söyledim ama başka bir 4. Sınıf geçen hafta böyle yapmaya başlamış öğretmen okuldan çocuklara canlı ders veriyormuş inşallah bizim de öyle olur
Hatta bıraksınlar kadın evinden daha rahat verir o dersi de mantıksızlık abidesi bir eğitim sistemimiz var

Gerçekten çok can sıkıcı en kısa sürede bir cozum yolu bulunur inşallah ben en kısa sürede okullarin tekrar kapanacağını düşünüyorum vaka sayıları okulla birlikte arttı başka artış sebepleri de var tabii de neyse..

dettttt ben gencimmmm.5 kilo daha versem daşş gibiyimm daşşş

Bilmem seni hic görmedik ki
Ben de 5 kg alsam dash gibiyim.
Almasam da dash gibiyim
Adamimin yerine de ben dash gibiyim

Insallah baska topiklerden gelip okumazlar ama baya baya dash gibiyim

aynen öyle kuzum.biz de yarıdan fazla çocuk okula gitmiyor hem de en çalışkanları çoğunlukta gitmeyenlerin.haftada 6 saat yarımşar saatten ders var sadece onlarda tırı vırı dersler.ingilizce hiç yok.öğretmen sağolsun o saatlerde matematik fen türkçe işliyor.elinden geleni yapıyor.evden ders verirken çok verimliydi günde 6 saat ders vardı katılım yüzde yüzdü.tableti olmayan interneti olmayanlaın ceremesini ben niye çekeyim eğitim alamayarak değil mi?okul defalarca para istedi 2 ayda.her sene fazla fazla verirdim bu yıl 1 kuruş vermeyeceğim.eğitim yoksa para da yokhhhhhh

Bilmem seni hic görmedik ki
Ben de 5 kg alsam dash gibiyim.
Almasam da dash gibiyim
Adamimin yerine de ben dash gibiyim

Insallah baska topiklerden gelip okumazlar ama baya baya dash gibiyim
he he gördüm biliyorum daşşş gibisinn.ama ben de yaşımı göstermem genetikten daşşş gibiyimm.sadece 5 kilom kaldıı .koşu ayakkabım geldi her sabah koşacağım tabana kuvvet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…