Yok ya sadece okulları açsalardı bu kadar yayılmazdı önce okullar açılsın bir izleyin öyle acın demi ama yok düğüncü tayfa o halayı çekecek olan çocuklara oldu 1 nesil gitti bu pandemi de çok yazik

daha halaa düğün peşindeler yok içlerinde kalırmış da yok bir kere yapılıyormuş ta.ben düğün videomu bir kere bile izlemedim .başkalarınında izlemeyi sevmem gittiğim düğünleri de hatırlamam bile.amma büyütülüyor bu işler.hepsi gösteriş için

Hepimiz etkilendik ama çocuklar en fazla etkilenen kısım oldu bencede..

Seninle fena benziyoruz 13 yıldır hıc izlemedim ayy geçen sene arkadaşım kına videomu izleyelim mi dedi dedim yuh hepimiz oradaydık ne gerek var ama bunu hobi edinmiş insanlar var ya

Seninle fena benziyoruz 13 yıldır hıc izlemedim ayy geçen sene arkadaşım kına videomu izleyelim mi dedi dedim yuh hepimiz oradaydık ne gerek var ama bunu hobi edinmiş insanlar var ya
sosyal medyaya yediğini içtiğini aldığı her şeyi gittiği yeri saniyesinde koyan da bu insanlardır aslında yaşamıyorlar o resimleri çekmek için anı yaşamak yerine nasıl güzel çıksak işine odaklanıyorlar akıllara zarar bu insanlar

çocuklar çok sinirli evde otura otura.alttan alıyoruz yaptıklarını mecbur.
Oğlum 2.5 yaşında akşama kadar ağlıyor enerjiyi atamıyor sürekli benimle oynamak istiyor bir arkadaş gibi olamıyorum tüm vaktimi ona veremiyorum..Gündüz yorulmadigi için gece uykumuz yok.. Parka balkondan bakıp oynayan çocukları görünce bende gitmek istiyorum diye ağlıyor cikaramiyorum vakalar düşünce çıkıyorduk şimdi çıkmıyoruz çocuklar dikkat edemiyor küçük hepsi..Çocuk balkondan abi abla gell diye bağırıyor

çocuklar çok sinirli evde otura otura.alttan alıyoruz yaptıklarını mecbur.
Valla Benimki de iyice zıvanadan cıktı ergenliginde ne yapacağım hıc bilemiyorum
Bir de benim kız sosyalligi hareketi çok sever yerinde duramaz evde düz duvara tırmanıyor iyice sapıttı akşam 150 cm koca eşşek koltuk tepelerinde yürüyordu

Zaten organizasyon olayları sosyal medyadan sonra patladı herkes bir nasıl evlendim nasıl baby shower yaptım aaa doğuruyorum modunda
Oğluma hamileyken hıc foto falan atmadım yakın çevrem dışında kimseye söylemedim oğlum 1 aylıkken eşim tbt atti herkes şok gönül koyanlar oldu haber vermedim diye yaa

aynen öyleler.eski kıyafetlerini doğradı geçen gün sıkıntıdan.evde top oynuyor alt komşuya allah sabır versin.gece 1.5 a kadar da oturuyor erken kalkıp ne yapacağım diye.o da haklı

Üzüntü emojisi mi koysam beğenme mi gülücük mü bilemedim.. Çok tatlı ya masallah kızına.. Aynısının 98 cm boylusu var bizim evde..

aynen öyleler.eski kıyafetlerini doğradı geçen gün sıkıntıdan.evde top oynuyor alt komşuya allah sabır versin.gece 1.5 a kadar da oturuyor erken kalkıp ne yapacağım diye.o da haklı
Ben bugün zorla yatırdım 12 de bi ton ağladı yatmamak için hepsi aynı demekki
Hele alt komşu deme bu aralar dert oldu içime şimdi altta oturan komşum sağolsun 1 defa kapıya gelmedi amargi satılığa çıkartmışlar inşallah iyi biri gelir ya da alt komşumu çıkartmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…