- 19 Mayıs 2010
- 1.581
- 4.805
- 658
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.361
Yok ya sadece okulları açsalardı bu kadar yayılmazdı önce okullar açılsın bir izleyin öyle acın demi ama yok düğüncü tayfa o halayı çekecek olan çocuklara oldu 1 nesil gitti bu pandemi de çok yazikGerçekten çok can sıkıcı en kısa sürede bir cozum yolu bulunur inşallah ben en kısa sürede okullarin tekrar kapanacağını düşünüyorum vaka sayıları okulla birlikte arttı başka artış sebepleri de var tabii de neyse..
Bende dash gibiyim galiba kızlar beni diyet grubuna almadilarBilmem seni hic görmedik ki
Ben de 5 kg alsam dash gibiyim.
Almasam da dash gibiyim
Adamimin yerine de ben dash gibiyim
Insallah baska topiklerden gelip okumazlar ama baya baya dash gibiyim
daha halaa düğün peşindeler yok içlerinde kalırmış da yok bir kere yapılıyormuş ta.ben düğün videomu bir kere bile izlemedim .başkalarınında izlemeyi sevmem gittiğim düğünleri de hatırlamam bile.amma büyütülüyor bu işler.hepsi gösteriş içinYok ya sadece okulları açsalardı bu kadar yayılmazdı önce okullar açılsın bir izleyin öyle acın demi ama yok düğüncü tayfa o halayı çekecek olan çocuklara oldu 1 nesil gitti bu pandemi de çok yazik
nerede bu diyet grubu ben iyi bir adayım halbukiBende dash gibiyim galiba kızlar beni diyet grubuna almadilar
Hepimiz etkilendik ama çocuklar en fazla etkilenen kısım oldu bencede..Yok ya sadece okulları açsalardı bu kadar yayılmazdı önce okullar açılsın bir izleyin öyle acın demi ama yok düğüncü tayfa o halayı çekecek olan çocuklara oldu 1 nesil gitti bu pandemi de çok yazik
çocuklar çok sinirli evde otura otura.alttan alıyoruz yaptıklarını mecbur.Hepimiz etkilendik ama çocuklar en fazla etkilenen kısım oldu bencede..
Seninle fena benziyoruz 13 yıldır hıc izlemedim ayy geçen sene arkadaşım kına videomu izleyelim mi dedi dedim yuh hepimiz oradaydık ne gerek var ama bunu hobi edinmiş insanlar var yadaha halaa düğün peşindeler yok içlerinde kalırmış da yok bir kere yapılıyormuş ta.ben düğün videomu bir kere bile izlemedim .başkalarınında izlemeyi sevmem gittiğim düğünleri de hatırlamam bile.amma büyütülüyor bu işler.hepsi gösteriş için
sosyal medyaya yediğini içtiğini aldığı her şeyi gittiği yeri saniyesinde koyan da bu insanlardırSeninle fena benziyoruz 13 yıldır hıc izlemedim ayy geçen sene arkadaşım kına videomu izleyelim mi dedi dedim yuh hepimiz oradaydık ne gerek var ama bunu hobi edinmiş insanlar var ya
Oğlum 2.5 yaşında akşama kadar ağlıyor enerjiyi atamıyor sürekli benimle oynamak istiyor bir arkadaş gibi olamıyorum tüm vaktimi ona veremiyorum..Gündüz yorulmadigi için gece uykumuz yok.. Parka balkondan bakıp oynayan çocukları görünce bende gitmek istiyorum diye ağlıyor cikaramiyorum vakalar düşünce çıkıyorduk şimdi çıkmıyoruz çocuklar dikkat edemiyor küçük hepsi..Çocuk balkondan abi abla gell diye bağırıyorçocuklar çok sinirli evde otura otura.alttan alıyoruz yaptıklarını mecbur.
Valla Benimki de iyice zıvanadan cıktı ergenliginde ne yapacağım hıc bilemiyorumçocuklar çok sinirli evde otura otura.alttan alıyoruz yaptıklarını mecbur.
Zaten organizasyon olayları sosyal medyadan sonra patladı herkes bir nasıl evlendim nasıl baby shower yaptım aaa doğuruyorum modundasosyal medyaya yediğini içtiğini aldığı her şeyi gittiği yeri saniyesinde koyan da bu insanlardıraslında yaşamıyorlar o resimleri çekmek için anı yaşamak yerine nasıl güzel çıksak işine odaklanıyorlar akıllara zarar bu insanlar
aynen öyleler.eski kıyafetlerini doğradı geçen gün sıkıntıdan.evde top oynuyor alt komşuya allah sabır versin.gece 1.5 a kadar da oturuyor erken kalkıp ne yapacağım diye.o da haklıValla Benimki de iyice zıvanadan cıktı ergenliginde ne yapacağım hıc bilemiyorum
Bir de benim kız sosyalligi hareketi çok sever yerinde duramaz evde düz duvara tırmanıyor iyice sapıttı akşam 150 cm koca eşşek koltuk tepelerinde yürüyordu
kedi işini çocuğa yıkmış zalimm anneee seniiiiOyy benim oglusum papatya gibi
Agzi var dili yok, masallah
Kedilerle oynuyor butun gün
Bakimlarini yapiyor.
Oyalaniyor kuzum
Üzüntü emojisi mi koysam beğenme mi gülücük mü bilemedim.. Çok tatlı ya masallah kızına.. Aynısının 98 cm boylusu var bizim evde..Valla Benimki de iyice zıvanadan cıktı ergenliginde ne yapacağım hıc bilemiyorum
Bir de benim kız sosyalligi hareketi çok sever yerinde duramaz evde düz duvara tırmanıyor iyice sapıttı akşam 150 cm koca eşşek koltuk tepelerinde yürüyordu
Öp onu bol bol kıymetini bil ben de iki modelden de var ikisi de arıza biri 2yas krizi diğeri uzaktan egitimOyy benim oglusum papatya gibi
Bakimlarini yapiyor.
Oyalaniyor kuzum
kedi işini çocuğa yıkmış zalimm anneee seniiii
Ben bugün zorla yatırdım 12 de bi ton ağladı yatmamak için hepsi aynı demekkiaynen öyleler.eski kıyafetlerini doğradı geçen gün sıkıntıdan.evde top oynuyor alt komşuya allah sabır versin.gece 1.5 a kadar da oturuyor erken kalkıp ne yapacağım diye.o da haklı
Maşallah kuzuyaOyy benim oglusum papatya gibi
Bakimlarini yapiyor.
Oyalaniyor kuzum
Öp onu bol bol kıymetini bil ben de iki modelden de var ikisi de arıza biri 2yas krizi diğeri uzaktan egitim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?