- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.381
Benimkinden bir tane olsaydı tövbe ederdin ikinciyeIste böyle olunca insanin cani hep bebe cekiyor.
Evde 3 5 tane olsun bundan
Garanti bankamdan hisse hesabı açtım, onaylaninca bana mesaj gelecekmiş ,öyle işlem yapabileceğim.yenGEnC bir sirketin borsaya yeni giris yapmasi diyeyim en basit anlatimla. Sirket hisseleri normalde patrondadir. Borsa yoluyla hisselerin bir kismi halka arz edilir
Halka arz olan sirketler ilk gunler hep tavan yapar. Bu yuzden ilgi coktur. Nakitin varsa ortalama 500 tl, turex halka arzina girebilirsin.
Kizlar ben turexe emiri verdim bu arada. Sabahi beklemeye gerek yok. Ytd.
Öyle deme işte ikinciler fena oluyor kızımın öğretmeni derdi ilk kızı çok sakin çok kolay bir çocukmuş 2. Burnumdan getirdi derdi ben de diyordum ki benim kız da fenaydı daha fazla ne olabilir oğlan felaket geçen çıldırmışım mete sen ilk çocuğum olsan ben bir daha çocuk yapmazdım diye isyan etmişim dusun5Iste böyle olunca insanin cani hep bebe cekiyor.
Ama bilin bakalim ne eksik
hepimiz biliyoruzzz neyin eksik olduğunuuu emin olIste böyle olunca insanin cani hep bebe cekiyor.
Ama bilin bakalim ne eksik
Garanti bankamdan hisse hesabı açtım, onaylaninca bana mesaj gelecekmiş ,öyle işlem yapabileceğim.
Tabii ki ytd ama ben kaçtan emir gireyim ^^
Bir de bu hisse üç beş sene kalıp mi değerlenecek yoksa yakın gelecekte bozdurulacak bir şey mi?
İlk hissem deacemisiyil
Öyle deme işte ikinciler fena oluyor kızımın öğretmeni derdi ilk kızı çok sakin çok kolay bir çocukmuş 2. Burnumdan getirdi derdi ben de diyordum ki benim kız da fenaydı daha fazla ne olabilir oğlan felaket geçen çıldırmışım mete sen ilk çocuğum olsan ben bir daha çocuk yapmazdım diye isyan etmişim dusun5
hepimiz biliyoruzzz neyin eksik olduğunuuu emin ol
Kizlarr ben kaçıyorum malum bugünde zengin olamadım erken kalkmam lazım Oyuzden..Hepinize iyi geceler sabaha hepimiz zengin uyaniriz inşallah
turex mi bu meret?Fiyati otomatik gelecek zaten. Halka arz olus fiyati belli
Yakin gelecekte bozulacak. Üst üste bir kac gün %10 prim yapacak. Baktik bozulmaya basliyor... satacagiz. Burda konusulur mutlaka.
Hayirli olsun simdiden
Ytd
turex mi bu meret?
Iyi gecelerKizlarr ben kaçıyorum malum bugünde zengin olamadım erken kalkmam lazım Oyuzden..Hepinize iyi geceler sabaha hepimiz zengin uyaniriz inşallah
iyi geceler kızlar.bu arada tam yanımda kız cin gibi oturuyorIyi geceler
Iyi geceler kızlariyi geceler kızlar.bu arada tam yanımda kız cin gibi oturuyor
Benimki direkt gidip soruyor, beni arıyor sürekli haberin var mı geldi mi sıra diye54 kayınvalidem 58 kayinpederim adam hergun sağlık ocagini arıyor bizim aşılar geldi mi diye
+1Malesef bizim bolgeler bile şuan kıpkırmızı hastaneler dolmaya başlamış..Vaka sayıları artıyor ölüm sayıları artıyor.. Hâlâ iyotlu tuz nedir ya.. Benim cevremde ilaçlarını aman kullanma onlar bizi öldürüyor dedikleri için kullanmayıp agirlasip vefat eden insanlar var.. Yapmayın ne düşünüyorsanız saygımız sonsuz ama başkalarınin günahına girmeyin..Benim hemşire kardesim aşı olacağız dedi yaptiracakmisin dedim o nasıl soru bu ortamı görsen tereddute bile dusmezdin dedi..
Allah’ın sevdiği kuluymuşsunbenim hiç kaynanam kayınbabam olmadı.o yüzden bu tür sorunlardan haberim yok ne yapayım
GünaydınGeyikliGece bende ne alsam düşer coin alcam tamda zirvede görünüyor gece yükselmiş hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?