- 4 Ocak 2017
- 2.316
- 6.764
- 158
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.401
Selam yatırımcı kızlar
Param bitti bi halka arzlara ayırdığım var o yüzden hiç sesim çıkmıyor bir hello diyeyim de beni unutmayın❤
günaydın. Zengin olanlar ve zengin olmayı ümit edenler..
GeyikliGece
kızlar birşey soracağım. dayım biraz bahsetti.
halka arzları banka ile mi yapıyorsunuz yoksa aracı bir kurumlamı çalışıyorsunuz..
bana neyle çalışmamı tavsiye edersiniz.
................
dün bugün coin alan var mı aramızda
günaydın. Zengin olanlar ve zengin olmayı ümit edenler..
GeyikliGece
kızlar birşey soracağım. dayım biraz bahsetti.
halka arzları banka ile mi yapıyorsunuz yoksa aracı bir kurumlamı çalışıyorsunuz..
bana neyle çalışmamı tavsiye edersiniz.
................
dün bugün coin alan var mı aramızda
Ben banka eşim de banka
1 lot 12 tldenmiş bende alcam 20 lot birde borsaya gireyim :)Bu arada ben de şimdiden 18 lot emir girdim turex icin..
Bakalım olacak mi?
Niye 18 çünkü param o kadar :)
Kendilerini ne kadar önemsiyorlar paranoyakça. Yav emeklisin ev kadınısın sana çip takanın eline ne geçecek o kadar masraf yapacak sana+1
Bi de olmama özgürlüğümüz var kardeşim falan diyorlar, valla benim bu konudaki düşüncem çok katı aşı olmamanın büyük cezaları olmalı caydırıcı miktarda para hapis her neyse. Olmadıkları aşı yüzünden yaydıkları virüs birini öldürürse o vicdani yükü taşıyabilecekler mi? Yok yan etki yok çip takacaklar yok kısırlaştıracaklar. Bütün tıp biliminin görmediği büyük resmi gördüler bravo. Bu insanların cahilliği ve daha kötüsü bunun farkında olmamaları korkunç.
Zeka küplerimiz her şeyi düşünüyor da bir tek şunu düşünemiyor; ben çip takılacak, bana çip maliyeti harcanacak kadar önemli ve değerli biri miyim diye+1
Bi de olmama özgürlüğümüz var kardeşim falan diyorlar, valla benim bu konudaki düşüncem çok katı aşı olmamanın büyük cezaları olmalı caydırıcı miktarda para hapis her neyse. Olmadıkları aşı yüzünden yaydıkları virüs birini öldürürse o vicdani yükü taşıyabilecekler mi? Yok yan etki yok çip takacaklar yok kısırlaştıracaklar. Bütün tıp biliminin görmediği büyük resmi gördüler bravo. Bu insanların cahilliği ve daha kötüsü bunun farkında olmamaları korkunç.
1.5 yıl önce komple açıldı beynim. Hazır açmışken şu kadına bir çip yerleştireyim diyen olmadı. Bu kadar mı önemsizim yazıklar olsun size dış güçlerZeka küplerimiz her şeyi düşünüyor da bir tek şunu düşünemiyor; ben çip takılacak, bana çip maliyeti harcanacak kadar önemli ve değerli biri miyim diye
GeyikliGece aldın mı gram düşmeye başladı :)
1.5 yıl önce komple açıldı beynim. Hazır açmışken şu kadına bir çip yerleştireyim diyen olmadı. Bu kadar mı önemsizim yazıklar olsun size dış güçler
Aman bize zaten çip yerleştirmişler telefonlar sayesinde her şeyimiz olmuşlar resmen evimizin konumundan tut da regl tarihimize kadar üstelik her türlü bilgi var telefonlarımızda üstelik para verip taktırmışız1.5 yıl önce komple açıldı beynim. Hazır açmışken şu kadına bir çip yerleştireyim diyen olmadı. Bu kadar mı önemsizim yazıklar olsun size dış güçler
Gerçekten bende çok üzülüyorum bu hikayenin yananı lokantalar oldu resmen nasıl geçinecek millet o parayla Allah yardımcıları olsun. Yani onlarda mecbur olacak illaki yaptırımları olacaktır daha doğrusu bazı alanlardan mahrum bırakılıp mecbur kılınacaklarKızlar cok mutsuzum. Demin toplanti yaptik. Ramazanda ücretsiz izinde olucaz diye evrak imzalattim herkese. Böyle isleri yapmaktan ruhum cekiliyor. Enerjim dusuyor.
Bolluk bereket ayi dedik, ac kalacagiz diyorlar1500 tl nedir
Bir kesim de hala ben asi olmam desin... Bravo
Gerçekten bende çok üzülüyorum bu hikayenin yananı lokantalar oldu resmen nasıl geçinecek millet o parayla Allah yardımcıları olsun. Yani onlarda mecbur olacak illaki yaptırımları olacaktır daha doğrusu bazı alanlardan mahrum bırakılıp mecbur kılınacaklar
Gerçekten bende çok üzülüyorum bu hikayenin yananı lokantalar oldu resmen nasıl geçinecek millet o parayla Allah yardımcıları olsun. Yani onlarda mecbur olacak illaki yaptırımları olacaktır daha doğrusu bazı alanlardan mahrum bırakılıp mecbur kılınacaklar
En azindan bazi sektorlerde kcö devam etseydi ya. Kapat restorani, kes kçöyü. Insanlar aç kalsın. Bu da cok acimasiz.
Kçö yine fena degildi. Hepimiz en az 4 bin aldik biz kçöde tam kapaliyken.
Benim isime bile geldi ne yalan söyliym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?