günaydın. Zengin olanlar ve zengin olmayı ümit edenler..

Selam yatırımcı kızlar
Param bitti bi halka arzlara ayırdığım var o yüzden hiç sesim çıkmıyor bir hello diyeyim de beni unutmayın
GeyikliGece

kızlar birşey soracağım. dayım biraz bahsetti.
halka arzları banka ile mi yapıyorsunuz yoksa aracı bir kurumlamı çalışıyorsunuz..
bana neyle çalışmamı tavsiye edersiniz.

................

dün bugün coin alan var mı aramızda

Ben banka eşim de banka

Ben her seyi bankadan yapiyorum. Araci kurum ilk defa naturelgaz halka arzinda kullandim. Para baskasina aitti ve gedik yatirimdaydi. Ordan hesap acip bana parayi transfer ettik. Kredili islem falan yapicaksan araci kurum iyi de, yoksa bilmem gerek var mi.
Ucretsiz portfoy danismanlari falan oluyor. Komisyonlari pazarlikla dusuruyorsun. Ama ortalama 2 milyon sermayeye yapiyorlar bunlari

Kendilerini ne kadar önemsiyorlar paranoyakça. Yav emeklisin ev kadınısın sana çip takanın eline ne geçecek o kadar masraf yapacak sananasıl dolma sardığını mı öğrenecek ? Nasa damı çalışıyorsun bilim adamımosın tövbe tövbe. Hergün avuç avuç ilaç içerken yan etki düşünmeyenler covid aşısında mı aydınlandılar aniden?cahillik ne kötü şey arkadaş

Zeka küplerimiz her şeyi düşünüyor da bir tek şunu düşünemiyor; ben çip takılacak, bana çip maliyeti harcanacak kadar önemli ve değerli biri miyim diye

Zeka küplerimiz her şeyi düşünüyor da bir tek şunu düşünemiyor; ben çip takılacak, bana çip maliyeti harcanacak kadar önemli ve değerli biri miyim diye
1.5 yıl önce komple açıldı beynim. Hazır açmışken şu kadına bir çip yerleştireyim diyen olmadı. Bu kadar mı önemsizim yazıklar olsun size dış güçler

1.5 yıl önce komple açıldı beynim. Hazır açmışken şu kadına bir çip yerleştireyim diyen olmadı. Bu kadar mı önemsizim yazıklar olsun size dış güçler
Aman bize zaten çip yerleştirmişler telefonlar sayesinde her şeyimiz olmuşlar resmen evimizin konumundan tut da regl tarihimize kadar üstelik her türlü bilgi var telefonlarımızda üstelik para verip taktırmışız geçmiş olsun kuzum bu arada inşallah daha iyisindir

Kızlar cok mutsuzum. Demin toplanti yaptik. Ramazanda ücretsiz izinde olucaz diye evrak imzalattim herkese. Böyle isleri yapmaktan ruhum cekiliyor. Enerjim dusuyor.
Bolluk bereket ayi dedik, ac kalacagiz diyorlar 1500 tl nedir

Bir kesim de hala ben asi olmam desin... Bravo

Gerçekten bende çok üzülüyorum bu hikayenin yananı lokantalar oldu resmen nasıl geçinecek millet o parayla Allah yardımcıları olsun. Yani onlarda mecbur olacak illaki yaptırımları olacaktır daha doğrusu bazı alanlardan mahrum bırakılıp mecbur kılınacaklar

En azindan bazi sektorlerde kcö devam etseydi ya. Kapat restorani, kes kçöyü. Insanlar aç kalsın. Bu da cok acimasiz.
Kçö yine fena degildi. Hepimiz en az 4 bin aldik biz kçöde tam kapaliyken.

Benim isime bile geldi ne yalan söyliym

Ben secenek ve yerli asidan yanayim
Cin asisina karsi ilk tepkim hakli sebeplerleydi onlar daha yeni kendi halkina kullanmaya basladi. Yurt disindan antikoru negatif olmayan hic kimseyi almiyorlardi bunun sebebini cok merak ettim
Cin asisini cok kisiye sordum, anneannemde gittiginden denk gelmis 2 kisiyi cevirmisler sebep alerjik reaksiyon riski.
Calistigim ilcede toplum sagligi doktoruda sadece arastirma hastahanesini tercih et dedi, onada illa istersem
Ben simdi hem risk alicam ki cok ciddi oykulerim var ölüyordum
Birde mahrummu kalayim, ee asi yokkende evine git diyen olmadi. Salgin var risk var diyen olmadi en basindan beri en az 100 kisiyle muhattabim.
Otobuslerde bile söforler bikmis kimseyi uyarmiyor her zaman otobus kullanmiyorum
Secenek oldugunda, yerli asi ciktiginda bu tepki azalacaktir.
Calistigim ilcede 2 asisini olmus yasli biri hastalanip vefat etti. Sure fln hersey tamam.

Issizlik primleri oldugu soyleniyor, 1 yil verdi yasagi uzatti.
Aslinda amaci kisitli sure calistirip tak maas almasini saglamakmis ama tam calistirip kco veren bile duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…