- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.421
Ayyy gitmiştim insta da sunu izledim koptum gece gece gülün gari
Bu kez kesin gidiyorum iyi geceleeerr
Zeynep Girgin Kalelioğlu on Instagram: “Herkeşlerin eltisi ne kadar uyumluYufkacıya kaçmak istediğin eltini etiagfsfsgsga”
Issizlik primleri oldugu soyleniyor, 1 yil verdi yasagi uzatti.
Aslinda amaci kisitli sure calistirip tak maas almasini saglamakmis ama tam calistirip kco veren bile duydum
Yerli aşı çıkamaz çıksa bile çinde üretilecek fason olarak. Biz de aşı üretebilecek tesisler yokBen secenek ve yerli asidan yanayim
Cin asisina karsi ilk tepkim hakli sebeplerleydi onlar daha yeni kendi halkina kullanmaya basladi. Yurt disindan antikoru negatif olmayan hic kimseyi almiyorlardi bunun sebebini cok merak ettim
Cin asisini cok kisiye sordum, anneannemde gittiginden denk gelmis 2 kisiyi cevirmisler sebep alerjik reaksiyon riski.
Calistigim ilcede toplum sagligi doktoruda sadece arastirma hastahanesini tercih et dedi, onada illa istersem
Ben simdi hem risk alicam ki cok ciddi oykulerim var ölüyordum
Birde mahrummu kalayim, ee asi yokkende evine git diyen olmadi. Salgin var risk var diyen olmadi en basindan beri en az 100 kisiyle muhattabim.
Otobuslerde bile söforler bikmis kimseyi uyarmiyor her zaman otobus kullanmiyorum
Secenek oldugunda, yerli asi ciktiginda bu tepki azalacaktir.
Calistigim ilcede 2 asisini olmus yasli biri hastalanip vefat etti. Sure fln hersey tamam.
Bu her aşı için geçerli çocuklarımıza vurdurduğumuz aşılarda bile risk var benim çevremde var hatta çocuk çok zor zamanlardan geçti ya da basit diye nitelendirdiğimiz bir ağrı kesici alerjiye sebep olabiliyor bu risk her zaman her ilaçta var. Ben sağlıkçı değilim bilgim de normal halk seviyesinde ama çevremde güvendigim doktorlar vs hep oldu illaki vardır bir bildikleri. Çevremde aşı olup da sıkıntı yaşalan olmadı henüz . Koruyup korumadığı zamanla ortaya çıkacak.Ben secenek ve yerli asidan yanayim
Cin asisina karsi ilk tepkim hakli sebeplerleydi onlar daha yeni kendi halkina kullanmaya basladi. Yurt disindan antikoru negatif olmayan hic kimseyi almiyorlardi bunun sebebini cok merak ettim
Cin asisini cok kisiye sordum, anneannemde gittiginden denk gelmis 2 kisiyi cevirmisler sebep alerjik reaksiyon riski.
Calistigim ilcede toplum sagligi doktoruda sadece arastirma hastahanesini tercih et dedi, onada illa istersem
Ben simdi hem risk alicam ki cok ciddi oykulerim var ölüyordum
Birde mahrummu kalayim, ee asi yokkende evine git diyen olmadi. Salgin var risk var diyen olmadi en basindan beri en az 100 kisiyle muhattabim.
Otobuslerde bile söforler bikmis kimseyi uyarmiyor her zaman otobus kullanmiyorum
Secenek oldugunda, yerli asi ciktiginda bu tepki azalacaktir.
Calistigim ilcede 2 asisini olmus yasli biri hastalanip vefat etti. Sure fln hersey tamam.
Çok güzel açıklamışsın Türkiyede herkes coin peşine düştü nedense. En düşkün ülkelerde hep zorda ve gelişmemiş ülkeler. Kolayca fazla kazanırız diye düşünülüyor bilen de bilmeyen de orada bu yüzden. Aynen yazdığın gibi gözden çıkarabileceğimiz parayla girmeliyiz gerisi güvenli yatırım araçlarında olmalı.bir ayı geçti coin moin olaylarıyla uğraşıyorum.
yüklü bir para ile girmedim toplamda 250 lira falan benim koyduğum para.
sadece şu kadarını söyleyebilirim ki iyi ki yüklü parayla, ihtiyacım olan bir para ile girmemişim.
bu süre zarfında ada, dot ve atom alt coinlerindeydi param. bölmüştüm.
beni üzmeyen tek coin ada oldu. atom'un dalgalı hali ve dot'un devamlı düşüşlerde olması can sıkıcıydı.
dot dün biraz yükselince sattım. atom'dan 50 liralık almıştım, şu an ondan da kardayım ama btctürk 100 tl altı satış emri vermiyor. yani benim atomun değeri 100 tlye eşit olmadığı sürece satamayacağım onune saçma şey. bu durumda düştüğü zaman 50 liralık daha atom alıp 100'e tamamlayıp yükselişe geçtiği anda da satmak var aklımda çözüm olarak.
altcoin muhabbeti ne kadar sürer bilmiyorum ama şunu anladım ki inanılmaz dalgalı bu piyasa. geçen hafta altın yüksekti ve coinler çakılmış gibiydi resmen. şu an yine coinler yüksek vs.
başka bir durum da şu ki girmeyen kalmamış. neredeyse herkes girmiş coin olayına yani. ve çoğu da bilgisiz girmiş.
bu öyle dolar, altın gibi öngörüye pek açık bir iş değil. gerçekten büyük risk alıyorsunuz.
kimisi diyor ki alt coin olayı bitti, btc ve eth'a girin. kimisi ada başta olmak üzere bir iki alt coin daha iyi duruma gelecek diğerleri çöp diyor.
ben elimdeki atomu da satıp adaya basmayı düşünüyorum, en başından beri beni hiç üzmeyen bir tek oydu.
kazançlıyım bu yüzden ne düşüşler olduğunda paniğe kapılıp sattım ne de yükselişler olduğunda aldanıp aldım. o hatayı sadece bir kez dot'ta yaptım zaten. zarara uğramadan da çıktım ondan.
çok iyi gözlem yapılmalı, iyi yorumlanmalı, paniksiz davranılmalı.
artık hayatımızın içine girdi orası kesin ama altını çize çize şunu derim, kullanmayacağınız para ile girin.
benim biraz birikimim, annemin birikiminin çok büyük bir kısmı altında. geçen haftaki yükselişler 'ne olursa olsun bu altın ve burası da türkiye' gerçeğini yeniden anımsattı bana, bize.
birikimlerimizi çoğaltmak ve elle tutulur bir miktara ulaştıktan sonra birikim+kredi desteğiyle de ev alma kafasına giriyor gibiyiz bu aralar annemle.
bugünümüze bin şükür ama düşmez kalkmaz bir allah'tır, insan ne oldum değil ne olacağım demeli. herkesin parasını değerlendirirken kazançlı çıkmasını dilerim.
tabii yatırım tavsiyesi değildir, kendi fikirlerimi söyledim sadece.
Bu her aşı için geçerli çocuklarımıza vurdurduğumuz aşılarda bile risk var benim çevremde var hatta çocuk çok zor zamanlardan geçti ya da basit diye nitelendirdiğimiz bir ağrı kesici alerjiye sebep olabiliyor bu risk her zaman her ilaçta var. Ben sağlıkçı değilim bilgim de normal halk seviyesinde ama çevremde güvendigim doktorlar vs hep oldu illaki vardır bir bildikleri. Çevremde aşı olup da sıkıntı yaşalan olmadı henüz . Koruyup korumadığı zamanla ortaya çıkacak.
Yerli aşının çıkmasına daha çok süre var o zamana kadar beklemek bana mantıklı gelmiyor 1 yıla kadar çıkmadı 1 yıl mı bekleyeceğiz.
bir ayı geçti coin moin olaylarıyla uğraşıyorum.
yüklü bir para ile girmedim toplamda 250 lira falan benim koyduğum para.
sadece şu kadarını söyleyebilirim ki iyi ki yüklü parayla, ihtiyacım olan bir para ile girmemişim.
bu süre zarfında ada, dot ve atom alt coinlerindeydi param. bölmüştüm.
beni üzmeyen tek coin ada oldu. atom'un dalgalı hali ve dot'un devamlı düşüşlerde olması can sıkıcıydı.
dot dün biraz yükselince sattım. atom'dan 50 liralık almıştım, şu an ondan da kardayım ama btctürk 100 tl altı satış emri vermiyor. yani benim atomun değeri 100 tlye eşit olmadığı sürece satamayacağım onune saçma şey. bu durumda düştüğü zaman 50 liralık daha atom alıp 100'e tamamlayıp yükselişe geçtiği anda da satmak var aklımda çözüm olarak.
altcoin muhabbeti ne kadar sürer bilmiyorum ama şunu anladım ki inanılmaz dalgalı bu piyasa. geçen hafta altın yüksekti ve coinler çakılmış gibiydi resmen. şu an yine coinler yüksek vs.
başka bir durum da şu ki girmeyen kalmamış. neredeyse herkes girmiş coin olayına yani. ve çoğu da bilgisiz girmiş.
bu öyle dolar, altın gibi öngörüye pek açık bir iş değil. gerçekten büyük risk alıyorsunuz.
kimisi diyor ki alt coin olayı bitti, btc ve eth'a girin. kimisi ada başta olmak üzere bir iki alt coin daha iyi duruma gelecek diğerleri çöp diyor.
ben elimdeki atomu da satıp adaya basmayı düşünüyorum, en başından beri beni hiç üzmeyen bir tek oydu.
kazançlıyım bu yüzden ne düşüşler olduğunda paniğe kapılıp sattım ne de yükselişler olduğunda aldanıp aldım. o hatayı sadece bir kez dot'ta yaptım zaten. zarara uğramadan da çıktım ondan.
çok iyi gözlem yapılmalı, iyi yorumlanmalı, paniksiz davranılmalı.
artık hayatımızın içine girdi orası kesin ama altını çize çize şunu derim, kullanmayacağınız para ile girin.
benim biraz birikimim, annemin birikiminin çok büyük bir kısmı altında. geçen haftaki yükselişler 'ne olursa olsun bu altın ve burası da türkiye' gerçeğini yeniden anımsattı bana, bize.
birikimlerimizi çoğaltmak ve elle tutulur bir miktara ulaştıktan sonra birikim+kredi desteğiyle de ev alma kafasına giriyor gibiyiz bu aralar annemle.
bugünümüze bin şükür ama düşmez kalkmaz bir allah'tır, insan ne oldum değil ne olacağım demeli. herkesin parasını değerlendirirken kazançlı çıkmasını dilerim.
tabii yatırım tavsiyesi değildir, kendi fikirlerimi söyledim sadece.
Aynen bir çok ilacın aşının yan etkisi var. Önemli olan kar zarar hesabını doğru yapabilmek. Ben de çok önemli hastalıklarla savaştım hala da savaşıyorum. Yan etkisi ağır ilaçlarda kullandım. Ama kullanmadam belki hayatta değildim. Ellerinden telefon düşmeyen radyasyon içinde yaşayan çocuklarına kendine abur cubur sağlıksız şeyler yediren fosur fosur sigara içen çoğu halkımız aşıya gelince duyar kasınca sadece gülüyorum onlara kusura bakmasınlarDiger asilarin faz 3 calismalari tamamlanmis ama salgin durumunda bu beklenmez Hatta ilk etapta bobrek hastaliklari ve hamilelerde riskliydi 60 yas uzerinde hic bir calisma yoktu.
Ayrica benim calistigim ilcedeki hastahane olmasa daha iyi asla burda yaptiramam kendileride korkup yapmiyorlar diyorum ya kabul etmediler sen arastirmadan randevu al dediler onuda illa istersem secimi bana birakiyor kendisi hic tavsiye etmedi.
Anneannemin asi sirasinda baska mahallede saglik ocaginda 2 kisiyi cevirmisler alerjiden dolayi yapmiyoruz demisler.
Ama zaman gectikce hem alerji orani hemde nasil mudahale edeceklerini ogrenecekler ben ztn 1 yildir iciceyim sira gelmesede icice devam etmek zorundayim zamanla ilgili sorunum yok
Hem çok zeki hem fazla safsınBenim eltim de olsa kesin cok iyi anlasirimama yufkaciya kacmam
Zaten dün anladim ki iyi anlasmam benim safligimdanmis
aa süper ben bilmiyordum. fazla kurcalamamıştım :) binance'de de hesap açtım ama hiç yatırım yapmadım oraya. iyi oldu bu söylediğin, bakıcam :)Wurstria selam
Daha sık gel topigimize
100 tl alti coinlerini dönüstür menüsünden bozabilirsin.
Mor bana kaçacak söz verdi. Morcuğummm bohçanı kap gel. Balkonunun altında bekliyorumHem çok zeki hem fazla safsın
Bir de eltiyi kırmamak için kaçardın sen
Aynen bir çok ilacın aşının yan etkisi var. Önemli olan kar zarar hesabını doğru yapabilmek. Ben de çok önemli hastalıklarla savaştım hala da savaşıyorum. Yan etkisi ağır ilaçlarda kullandım. Ama kullanmadam belki hayatta değildim. Ellerinden telefon düşmeyen radyasyon içinde yaşayan çocuklarına kendine abur cubur sağlıksız şeyler yediren fosur fosur sigara içen çoğu halkımız aşıya gelince duyar kasınca sadece gülüyorum onlara kusura bakmasınlar
teşekkür ederim. coini düşük para ile denemekten zarar gelmiyor.Çok güzel açıklamışsın Türkiyede herkes coin peşine düştü nedense. En düşkün ülkelerde hep zorda ve gelişmemiş ülkeler. Kolayca fazla kazanırız diye düşünülüyor bilen de bilmeyen de orada bu yüzden. Aynen yazdığın gibi gözden çıkarabileceğimiz parayla girmeliyiz gerisi güvenli yatırım araçlarında olmalı.
Senin için yazmadım kuzum genel olarak yazdımBen toplum icin konusmuyorum ki kendi acimdan konusuyorum benim acimdan personel tecrube kazanmamisken asi tek cesitken cok daha riskli hele de saglik ocagi hic bir zaman imkansiz basit bir agri kesici ile ölüyordum ne kadar baygin kaldigimi bilmiyorum solugumun kesildigini biliyorum o kdr
Yoksa chip demedim , ztn kimse kapimda beklemiyor benim icim rahatlayana kdr sira ya gelir ya gelmez
Şu asalak dayıdan kurtuldunuzya sen çok akıllı ve azimli bir kızsın evde alırsın fazla fazla kariyer de yaparsın inanıyorum ben.teşekkür ederim. coini düşük para ile denemekten zarar gelmiyor.
Senin için yazmadım kuzum genel olarak yazdımeve hapsolmak yaşamı ertelemek belirsizlik bazı insanlar için işsizlik parasızlık varken aşı yan etkisi yok chip yok kısırlaştırılacağız saçmalıklarından bıktık usandık onu kasttettim ben
Hem çok zeki hem fazla safsın
Bir de eltiyi kırmamak için kaçardın sen
Aynen valla tüm Türkiyeye rezil olmuşken bari zengünn adama kaçalardıYa tamam eltiyi kirmayayim de yufkaci da ne biliym simdi...
Bari soyle degecek birine kacaydik... zengin mengin olaydi...
ay evet ya nihayet, dünya varmış diyebiliyorum. inşallah bakalım :) teşekkür ederim.Şu asalak dayıdan kurtuldunuzya sen çok akıllı ve azimli bir kızsın evde alırsın fazla fazla kariyer de yaparsın inanıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?