- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.461
Evet vefat sayısıda çok artıyor
Geçen yıl bu zamanlar kapıdan girer girmez kıyafetleri çıkar koş banyoya heryer çamaşır suyuyla sil şimdi ellerimi yüzümü sabunluyorum tamam işyerndr sürekli dezenfektan kullanmaktan ellerim çatladı hep dışarısı insan kaynıyor eminim hasta olanların bir kısmıda gitmiyor hastaneyeInsanlar hala akin akin san sebastian yemeye geliyor... cam aciyorum kapatiyorlar hey yarabbim.
Gerçek bi 2 çocuk anası olma yolundayımEfsun64 nerelerdesinnn
Baslıklara baktım zorla dert arıyoruz kendimize. Millet eltisi ile aynı adama kaçıp mutluluğu yakalıyor aynı evrende. Biraz rahat olmaz lazımbdv de az daha kalırsam akıl sağlığımı kaybedeceğim.
eltilerden biri geri döndü üzüldüm kadına dinleyince.saf bir kadın resmen diğer hamide bunu kandırmışBaslıklara baktım zorla dert arıyoruz kendimize. Millet eltisi ile aynı adama kaçıp mutluluğu yakalıyor aynı evrende. Biraz rahat olmaz lazım
Burdayizzz burdayizzz ben sessiz okuyorumtüm kızlar nerede?tam da 6. öğüdümü verecektim tühh
banlanırsam 15 güne banlanmazsam yarına görüşürüz.öğüdümü topluca vereyim bariiBurdayizzz burdayizzz ben sessiz okuyorum
Sakinn banlanma sen dedikten sonra bdv bakindim biraz beynim yandi hemen kaçtım kaç sende hemen..banlanırsam 15 güne banlanmazsam yarına görüşürüz.öğüdümü topluca vereyim barii
O öğütleri heyecanla bekliyoruz.. En son tablo halinde sırayla yazalım tek tek yazınca araya karışıyor yenisini öğrenirken ilkini unutuyoruzbanlanırsam 15 güne banlanmazsam yarına görüşürüz.öğüdümü topluca vereyim barii
yarına bıraktım .heyecanlı olsun birazcık
Sakin banlanma o üye ve konuları hep aynı 15 gün kodese değmez. ben onun konuları artık okumuyorum bile. bir de nick degistirmis geçen o olduğunu bilmeden yorum yaptım sonra farkettim Dedim emegime yazikbanlanırsam 15 güne banlanmazsam yarına görüşürüz.öğüdümü topluca vereyim barii
haklısınSakin banlanma o üye ve konuları hep aynı 15 gün kodese değmez. ben onun konuları artık okumuyorum bile. bir de nick degistirmis geçen o olduğunu bilmeden yorum yaptım sonra farkettim Dedim emegime yazik
Ya bu eltiler nerde bende bakam kaç gündür milletin dilinden düşmüyoreltilerden biri geri döndü üzüldüm kadına dinleyince.saf bir kadın resmen diğer hamide bunu kandırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?