Insanlar hala akin akin san sebastian yemeye geliyor... cam aciyorum kapatiyorlar hey yarabbim.
Geçen yıl bu zamanlar kapıdan girer girmez kıyafetleri çıkar koş banyoya heryer çamaşır suyuyla sil şimdi ellerimi yüzümü sabunluyorum tamam işyerndr sürekli dezenfektan kullanmaktan ellerim çatladı hep dışarısı insan kaynıyor eminim hasta olanların bir kısmıda gitmiyor hastaneye

Gerçek bi 2 çocuk anası olma yolundayım
Eşim artık işe başlıyor bugün son izin günüydü.

Hem korkuyorum hem amaan annem var nasılsa diyorum ama annem de hasta zor yürüyor her yeri ağrıyor diye kıyamıyorum e kızım desen eziyetleri oluyor arada kriz geçircek gibi oluyorum ama genelde babanneme gitçem diyo zaten artık ordan eve gelesi yok herkes emrinde olduğu için

Bugün de aşı oldu diye parka götürdük biraz gezdirdik. Tam salıncağa bindi yağmur başladı ah güzel kızım şansına küs dedim

Bebişko emmiyor sürekli sağıp veriyorum ama sütüm de hala artmadı mama içiyor büyük çoğunluk. Kızım beni hiç aramazdı oğluşum beni arıyor çok mutlu ediyor beniii

Öyle işte ben 1 bebek 1 de 2 yaş sendromlu yeni kardeşi olmuş kızım arasında gidip geliyorum. Arada müzik açıp kendime geliyorum. Kore dizisi izliyordum sağım yaparken ondan da usandım. Başka bi action yok hayatımda şükür her şey stabil

Pardon esas haberi unutmuşum dün gece ben uyurken eşim 200 tl ile kripto para dünyasına giriş yapmış

800 tl yatacak demiştim ya. Para yatınca birazını böyle değerlendirmek istemiş. İnşallah o da oradan kazanır.

torun babannenin üstüne lüks araç alıyor babanne engelli bu arada.yani araç çok ucuza alınıyor.arabayı torunla yeni eşi kullanıyor paylaşamıyorlar bu arada.gelin hanım ayy bana vermiyor diye konu açmış.tüm herkeste izin mi alacaksın al kaç bin vs yazdılar.sadece 3 4 kişi farketti vergi kaçağını.babannenin arabanın yüzünü bile göremediğini.siz kızlarda borsadan coinden 3 kuruş kazanacağız diye yırtının ben de dahil.sözün bittiği yer.bdv de bu konuda az daha kalırsam korkarım banlanacağım.haksızlığa dayanamadım.kolay haksız kazanca tahammülüm yokk

Baslıklara baktım zorla dert arıyoruz kendimize. Millet eltisi ile aynı adama kaçıp mutluluğu yakalıyor aynı evrende. Biraz rahat olmaz lazım
eltilerden biri geri döndü üzüldüm kadına dinleyince.saf bir kadın resmen diğer hamide bunu kandırmış

banlanırsam 15 güne banlanmazsam yarına görüşürüz.öğüdümü topluca vereyim barii
Sakin banlanma o üye ve konuları hep aynı 15 gün kodese değmez. ben onun konuları artık okumuyorum bile. bir de nick degistirmis geçen o olduğunu bilmeden yorum yaptım sonra farkettim Dedim emegime yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…