- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.501
Geçmiş olsunKorkunun faydasi yok.Kizlar dun atesim cikinca ekip geldi pozitifim bende.Esim okuldan getirdi bana hatta bebeklerime de bulasti.
Halsizlik zorluyor ama ayakta kalmam lazim.
Geçmiş olsun Allah şifa versin kısa zamanda sağlığınıza kavuşun bende geçirdim çok zorduKorkunun faydasi yok.Kizlar dun atesim cikinca ekip geldi pozitifim bende.Esim okuldan getirdi bana hatta bebeklerime de bulasti.
Ahh aklımdaydın Allah şifa versin inşallah hemencecik geçer giderKorkunun faydasi yok.Kizlar dun atesim cikinca ekip geldi pozitifim bende.Esim okuldan getirdi bana hatta bebeklerime de bulasti.
Geçmiş olsun canım, ilaçları getirdiler mi? Kolaylıkla atlatın inşallah.Dun pozitif oldum. Ayakta geciriyor gibiyim ama ates 38 oluyor ve o halsizlik yapiyor.Umarim boyle biter
Geçmiş olsun canım rahat ve kolay bir şekilde ayakta atlatirsiniz inşallah..Dun pozitif oldum. Ayakta geciriyor gibiyim ama ates 38 oluyor ve o halsizlik yapiyor.Umarim boyle biter
Evet bizde ve cok ilginc bir sekilde belirti yok ve iyi.Artik onu karantinaya aldik bir.odaya.Oglanlar esim ben beraberiz.Allah sifa versin canim
Bebekler rahat atlatir insallah. Kv sende miydi, onda var mi?
Çok doğru bazen düşünüyorum ya eylül de de aynı olursa ki buyuk ihtimal. nasıl olacak bu çocuklar zaten nerdeyse 1.5 dönem kaybettiler. Derslerden başka çocuklar okulda yaşıtlarıyla olmayı çok özlediler.Hepimiz risk altındayız farkındayım ama yüzyüze eğitimde gördüm ki çocukların gerçekten kaybolmuş 1 senesi var. Eğer bu süre daha fazla olursa telafi etmemiz gittikçe zorlaşacak. En önemli şey sağlık fakat virüsün ne zaman biteceği muamma. Riske rağmen öğretmenlerin çoğu okul kapanmasın istiyor inanın çünkü harcanmış bir nesilde virüs kadar tehlikeli olacak ilerde maalesef
Rabbim şifa versin inşallah hepiniz kolayca atlatırsınızKorkunun faydasi yok.Kizlar dun atesim cikinca ekip geldi pozitifim bende.Esim okuldan getirdi bana hatta bebeklerime de bulasti.
Sonra niye bitmiyor pandemiChelzy gecmis olsun
Bizde Belediyeye tesis yaptik 10 gun icin aciliyor lokanta pide lahmacun
Sagolsunlar, butun belediyeye yemek duzenlemisler. Aksama yemege davetliyiz. 400 kisi doysun. Ucuz ucuz Belediye tesisi mis gibi.
Ama ben katilamiyorum. Misafirim geliyoe gelicek gelebilir cok uzgunum.
Not:
Sonra niye bitmiyor pandemi
Esila bunların arasında allah yardımcın olsun
Belediyenin yakınlarında tiner fabrikası falan mi var bu kafaya ulaşmak için başka birşey gelmiyor aklima
Çok üzüldüm geçmiş olsunKorkunun faydasi yok.Kizlar dun atesim cikinca ekip geldi pozitifim bende.Esim okuldan getirdi bana hatta bebeklerime de bulasti.
Herkes aşılansa virüs bitmese de tabiki okula göndereceğiz. AmA bu koşulda gönderilir mi? Aile fertlerinin hayatı herşeyden önemlidir kimse kusura bakmasın. Bir çocuğun omzuna aile fertlerinden birinin ölümüne sebep olmanın yükünü hayat boyu nasıl yükleyelim? Ha sanki eğitim alınca üniversite bitince iş sahibi olunuyormuş gibi zaöan kaybı deniyor. Senelerce iş aranıyor yahu. Asıl o zaman kaybıÇok doğru bazen düşünüyorum ya eylül de de aynı olursa ki buyuk ihtimal. nasıl olacak bu çocuklar zaten nerdeyse 1.5 dönem kaybettiler. Derslerden başka çocuklar okulda yaşıtlarıyla olmayı çok özlediler.
Bizim okul da da tedbirler çok sıkıydı kızım okula döndüğü için çok mutluydu şimdi mecburen göndermiyorum çocuk mutsuz hıc birşey yapmak istemiyor ne olur maskemi iki kat takar hıc çıkarmam gideyim diyor
Oyyy kıyamam gel sarılayım kader arkadaşımNe yiyonuz bana da versenize dicem, arada bu kafadan istiyorum
3 senem var cok al sat yapmam lazim
Oyyy kıyamam gel sarılayım kader arkadaşımanca biz anlarız birbirimizi.ah bir kurtulsak
Borsa bizi batırdı kimseye sarılacak mecalim kalmadıBana kimse sarilmasin zaten
Gidin birbirinize sarilin
Tabi ki herseyin basi saglik onun için 1 yıldır evlere kapandık. ancak bu aşılanma olayı bile yakın görünmüyor. herkes keyfi bir şekilde geziyor, tozuyor, seyahat ediyor, dugun yapıyor onlar yüzünden çocuklar okula gidemiyor.ben buna üzülüyorum.Herkes aşılansa virüs bitmese de tabiki okula göndereceğiz. AmA bu koşulda gönderilir mi? Aile fertlerinin hayatı herşeyden önemlidir kimse kusura bakmasın. Bir çocuğun omzuna aile fertlerinden birinin ölümüne sebep olmanın yükünü hayat boyu nasıl yükleyelim? Ha sanki eğitim alınca üniversite bitince iş sahibi olunuyormuş gibi zaöan kaybı deniyor. Senelerce iş aranıyor yahu. Asıl o zaman kaybı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?