Kızı din kültürü sınavına götürdüm okula ne mesafe varr ne maske doğru dürüst. Çocuklar kolkola geziyorlar. Ordan tedirgin eve döndük tam arabayı park ederken apartmana korumalı kiyafetli virüs ekibi girerken görmem mi haydaaaelim ayağım boşaldı hemen inip sordum 3 kişide virüs varmış. O korkudan asansöre de binemedik 7 kat çıktık nefes nefese. Bu virüsü bilerek yayanlara dikkat etmeyenlere çok şey derdim de banlanırım. Kuzenin lisesinde 5 öğretmen arkadaşı covid kapmış öğrencilerden kendi de korkudan ölüyor. Çember daraldı kızlar dikkatli olun lütfen

Beni dusun bir de...
Milletin bulasigiyla agzini sildigi peceteyle ugrasiyoruz.
Sahsen ellemesem ellemem ama ekip arkadasim ellerken ben ellemesem de bisey degismez

Bizim de sabah öğretmenimiz okuldan canlı ders açtı ama okulun interneti o kadar kötü ki ders yapamadı çocuklar 2ders uğraştık olmadi kapattik bir okulda internet yapısı nasıl kötü olabilir ya çok sinir oldum

Çocuklar derslerden koptu eğitimden soğudu pandemide. Bedava ders veriyorum 2 çocuğa o kadar istemiyorlarki öğrenmeyi nefretle bakıyorlar bana.ailelerinin hatrına idare ediyorum. Canlı derslere bile katılmıyorlarmış ortaokul çocukları .çok yazık

Aslında idare ile alakalı durum. Biz öğrencilerin burnunu açmasına dahi izin vermiyoruz. Sürekli mesafe için uyarıyoruz. Girişte ateş ölçümü yapıyoruz. Velileleri bahçeye dahi almıyoruz.

Aslında idare ile alakalı durum. Biz öğrencilerin burnunu açmasına dahi izin vermiyoruz. Sürekli mesafe için uyarıyoruz. Girişte ateş ölçümü yapıyoruz. Velileleri bahçeye dahi almıyoruz.
Velileri almasalar ne olacak hocam?gözlemledim çocuk su şişesini yere attı sonra yerden aldı su içti . Maskelerini indirdiler sarılarak okuldan çıktılar. 20 dakikada neler gördüm kimbilir gün boyu neler yapıyorlar

Korkunun faydasi yok.Kizlar dun atesim cikinca ekip geldi pozitifim bende.Esim okuldan getirdi bana hatta bebeklerime de bulasti.
Halsizlik zorluyor ama ayakta kalmam lazim.

Korkunun faydasi yok.Kizlar dun atesim cikinca ekip geldi pozitifim bende.Esim okuldan getirdi bana hatta bebeklerime de bulasti.
Halsizlik zorluyor ama ayakta kalmam lazim.

Allah sifa versin canim
Bebekler rahat atlatir insallah. Kv sende miydi, onda var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…