- 10 Nisan 2014
- 43.739
- 116.322
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.481
esra erolda ve tüm basındalar trend oldular maalesefYa bu eltiler nerde bende bakam kaç gündür milletin dilinden düşmüyor
Yarın bakayım o zaman annemler nasıl oldu da bana demedi ne olay olsa anlatırlardı özelliklede babamesra erolda ve tüm basındalar trend oldular maalesef
Kızı din kültürü sınavına götürdüm okula ne mesafe varr ne maske doğru dürüst. Çocuklar kolkola geziyorlar. Ordan tedirgin eve döndük tam arabayı park ederken apartmana korumalı kiyafetli virüs ekibi girerken görmem mi haydaaaelim ayağım boşaldı hemen inip sordum 3 kişide virüs varmış. O korkudan asansöre de binemedik 7 kat çıktık nefes nefese. Bu virüsü bilerek yayanlara dikkat etmeyenlere çok şey derdim de banlanırım. Kuzenin lisesinde 5 öğretmen arkadaşı covid kapmış öğrencilerden kendi de korkudan ölüyor. Çember daraldı kızlar dikkatli olun lütfen
Bizim de sabah öğretmenimiz okuldan canlı ders açtı ama okulun interneti o kadar kötü ki ders yapamadı çocuklar 2ders uğraştık olmadi kapattik bir okulda internet yapısı nasıl kötü olabilir ya çok sinir oldumKızı din kültürü sınavına götürdüm okula ne mesafe varr ne maske doğru dürüst. Çocuklar kolkola geziyorlar. Ordan tedirgin eve döndük tam arabayı park ederken apartmana korumalı kiyafetli virüs ekibi girerken görmem mi haydaaaelim ayağım boşaldı hemen inip sordum 3 kişide virüs varmış. O korkudan asansöre de binemedik 7 kat çıktık nefes nefese. Bu virüsü bilerek yayanlara dikkat etmeyenlere çok şey derdim de banlanırım. Kuzenin lisesinde 5 öğretmen arkadaşı covid kapmış öğrencilerden kendi de korkudan ölüyor. Çember daraldı kızlar dikkatli olun lütfen
Çocuklar derslerden koptu eğitimden soğudu pandemide. Bedava ders veriyorum 2 çocuğa o kadar istemiyorlarki öğrenmeyi nefretle bakıyorlar bana.ailelerinin hatrına idare ediyorum. Canlı derslere bile katılmıyorlarmış ortaokul çocukları .çok yazıkBizim de sabah öğretmenimiz okuldan canlı ders açtı ama okulun interneti o kadar kötü ki ders yapamadı çocuklar 2ders uğraştık olmadi kapattik bir okulda internet yapısı nasıl kötü olabilir ya çok sinir oldum
Aslında idare ile alakalı durum. Biz öğrencilerin burnunu açmasına dahi izin vermiyoruz. Sürekli mesafe için uyarıyoruz. Girişte ateş ölçümü yapıyoruz. Velileleri bahçeye dahi almıyoruz.Kızı din kültürü sınavına götürdüm okula ne mesafe varr ne maske doğru dürüst. Çocuklar kolkola geziyorlar. Ordan tedirgin eve döndük tam arabayı park ederken apartmana korumalı kiyafetli virüs ekibi girerken görmem mi haydaaaelim ayağım boşaldı hemen inip sordum 3 kişide virüs varmış. O korkudan asansöre de binemedik 7 kat çıktık nefes nefese. Bu virüsü bilerek yayanlara dikkat etmeyenlere çok şey derdim de banlanırım. Kuzenin lisesinde 5 öğretmen arkadaşı covid kapmış öğrencilerden kendi de korkudan ölüyor. Çember daraldı kızlar dikkatli olun lütfen
Velileri almasalar ne olacak hocam?gözlemledim çocuk su şişesini yere attı sonra yerden aldı su içti . Maskelerini indirdiler sarılarak okuldan çıktılar. 20 dakikada neler gördüm kimbilir gün boyu neler yapıyorlarAslında idare ile alakalı durum. Biz öğrencilerin burnunu açmasına dahi izin vermiyoruz. Sürekli mesafe için uyarıyoruz. Girişte ateş ölçümü yapıyoruz. Velileleri bahçeye dahi almıyoruz.
Kızı din kültürü sınavına götürdüm okula ne mesafe varr ne maske doğru dürüst. Çocuklar kolkola geziyorlar. Ordan tedirgin eve döndük tam arabayı park ederken apartmana korumalı kiyafetli virüs ekibi girerken görmem mi haydaaaelim ayağım boşaldı hemen inip sordum 3 kişide virüs varmış. O korkudan asansöre de binemedik 7 kat çıktık nefes nefese. Bu virüsü bilerek yayanlara dikkat etmeyenlere çok şey derdim de banlanırım. Kuzenin lisesinde 5 öğretmen arkadaşı covid kapmış öğrencilerden kendi de korkudan ölüyor. Çember daraldı kızlar dikkatli olun lütfen
Korkunun faydasi yok.Kizlar dun atesim cikinca ekip geldi pozitifim bende.Esim okuldan getirdi bana hatta bebeklerime de bulasti.
Halsizlik zorluyor ama ayakta kalmam lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?