Dun pozitif oldum. Ayakta geciriyor gibiyim ama ates 38 oluyor ve o halsizlik yapiyor.Umarim boyle biter
Cok çok geçmiş olsun insallah böyle hafif geçirirsin
Bizim ilkokul mesafe maske falan hikaye . İnanin sene basından beri aynı maskeyle gelen öğrenci var
İstedigimiz kadar uyaralım çocuklara anlatması cok zor rahat edemiyorlar maskeyle

Çok geçmiş olsun Chelzy
Umarım Hafif atlatırsınız kolayca.

Bu corona üzerine ne kadar konuşsak boş arkadaşlar.
Aşı karşıtlarına yüklenmek de anlamsız.
Aşının yüzde yüz koruyuculuğu olmadığını biliyoruz.

Insanlar çıldırmış gibi.
Okumuşu bile umursuz.
Ebe bir arkadaş başlarda ne olur ne olmaz diye girmek zorunda olduğu ortama da çift maske giriyordu. Geçen foto gördüm piknikte maskesiz ve omuz omuza.

Belki yıldı kim bilir..

Okullar kapalı olsa da herkes gün ortamlarındaydı hep. Gözümle gördüm defalarca davet edildim.
Gitmiyorum diye yadırgandim ısrarlardan darlandim.

Çocuklar şuan ödevi yetistiremedim disarida fazla oynamışım da diyor.
Zoomun chat kısmından randevulasiyorlar.

Çocuklara yüklenmenin de anlamı yok.
Birbirleriyle olmayı özlediler .
Mesafe, maske her şeyi biliyorlar ama işlerine gelmiyor. En dikkatlisi bile unutuyor bir yerde.
Bana koşarak sarılan çocuğu itemiyorum.
Sosyal mesafe diye kibarca uyardığımda ben de corona yok ki diye inci dişleriyle sırıtıyor.
Gel de bu güzelliğe cevap ver..

Ben artık okul kapansın.
Herkes aşı olsun zart zurt demiyorum.
Bunlar çözüm değil çünkü eminim

Slm kızlar binance açtım da yeni ya nereden para yatırılıyor nereden çekiliyor papara mı indirmek lazım onu da indirdik eşimle de nasıl yapılıyor

Slm kızlar binance açtım da yeni ya nereden para yatırılıyor nereden çekiliyor papara mı indirmek lazım onu da indirdik eşimle de nasıl yapılıyor

sıralıyorum hazır olun :)

1. bankadan paparaya para atılır
2. bınance uygulaması acılır
3. ana sayfada TRY YATIRIN dıye bır yer oraya tıklanır
4. papara hesap bakıyesı kısmına tıklanır
5. mıktar, gonderıcı bılgısı gıbı kısımlar doldurulur devam et denır
6. kısa surede hesap bınance'ye duser

ONEMLI NOT: PARA DUSTUKTEN SONRA ISTERSENIZ BU TL ILE ISLEM YAPIN. ISTERNIZ BU TL YI DOLARA CEVIRIP OYLE ISLEM YAPIN SIZE KALMIS

not 2: donusturme ıslemı baska bır mesajda anlatılacaktır hahhaahah

Googlem benim
Ben hala btcturk yetim anlamadım binanceyi

Binance tr icinde papara acmak gerek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…