- 10 Nisan 2014
- 43.749
- 116.339
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.601
senden umudu kesmiştik uzun zamandır göremeyinceSahi meslek neydi ? Ben seni borsacı yada kuyumcu biliyordum
Sor ya kaç gündür taşınma işleri falan vardı . Resmen 10 yaş çöktüm . Taşındığım evde yapılacak bi ton iş vardı onlarla uğraşıyorum, bir yandan da iş ve cocuklar anca nefes alabildim .senden umudu kesmiştik uzun zamandır göremeyince
aa sonunda taşındın demek.güle güle huzurla otur.hele iyice yerleş tadını çıkar sonra sevgili bulursun acelesi yok.öncelik mor umuzun sen sıranı bekleyeceksinSor ya kaç gündür taşınma işleri falan vardı . Resmen 10 yaş çöktüm . Taşındığım evde yapılacak bi ton iş vardı onlarla uğraşıyorum, bir yandan da iş ve cocuklar anca nefes alabildim .
Hahaha demi doğru diyorsun da benim ex kıcımın dininde ayrılmadığı sürece sevgili mevgili biraz hikayeaa sonunda taşındın demek.güle güle huzurla otur.hele iyice yerleş tadını çıkar sonra sevgili bulursun acelesi yok.öncelik mor umuzun sen sıranı bekleyeceksin
mesafe koy sen de .çocuklar haricinde görüşme yüz verme olsun bitsinHahaha demi doğru diyorsun da benim ex kıcımın dininde ayrılmadığı sürece sevgili mevgili biraz hikaye
Bende öyle yapmaya çalışıyorum ama bi bakıyorum çocukları bırakma bahanesiyle hemen gelmiş oturmuş bir kahve istiyor yada sanki hiç ayrılmamışız gibi millete o benim eşim diyor ... ikaz ettim edince de bu kez de benimle ters düşüp saçma sapan tripler yapıyor . Anlayacağın adamın bir dengesi yok ...mesafe koy sen de .çocuklar haricinde görüşme yüz verme olsun bitsin
ayrılınca kıymete biner tüm kadınlar.başkasını denerler sonra aslında evdeki ne kadar iyiymiş ne kadar beni düşünüyormuş diye peşine düşerler.erkek milleti türkiyede de aynı avrupada daBende öyle yapmaya çalışıyorum ama bi bakıyorum çocukları bırakma bahanesiyle hemen gelmiş oturmuş bir kahve istiyor yada sanki hiç ayrılmamışız gibi millete o benim eşim diyor ... ikaz ettim edince de bu kez de benimle ters düşüp saçma sapan tripler yapıyor . Anlayacağın adamın bir dengesi yok ...
Keşke başkasını denesede biraz nefes alsam yok bu onuda yapmıyor . Kendisine yakın taşınmakla hata yaptım sanırım , keşke fırsatım olsaydı da Danimarka’ya tasındaydım (eski sevgilinin memleketiayrılınca kıymete biner tüm kadınlar.başkasını denerler sonra aslında evdeki ne kadar iyiymiş ne kadar beni düşünüyormuş diye peşine düşerler.erkek milleti türkiyede de aynı avrupada da
Surecimiz sizin gibi seyredicek sanirim.Ates bir.yukseliyor bir dusuyoe ve ciktikca.hirpaliyor insani.8.gun ates mi olur yaSelam
Biz 8. Gündeyiz
Eşim toparladı ama benim hala akşamları ateşim cıkıyor. Ve cok yorgunum. Daha iyi olacağım inşallah.
Eee sen simdi bi hayli meşgulsündür , malum sevgili mevgili durumları
Sahi meslek neydi ? Ben seni borsacı yada kuyumcu biliyordum
3-4 gün maske ile dolaştık sonra kızım cok ağlamaya başlayınca cıkardık. Hafif ateşle geçirdi kızlar. Küçüğün 1 gün sürdü büyüğün 3 gün civarı. Küçük bir de tam bu hafta ikisi azı olmak üzere 4 diş birden cıkardı. Perişan olduk. Dün gece bile hala ateşim vardı yatarken anlamadık ne biçim iş. Ates cok yoruyor yoksa başka bir sey kalmadı şükür. Size de geçmiş gitmiş olsun inşallah kolaylıkla.Surecimiz sizin gibi seyredicek sanirim.Ates bir.yukseliyor bir dusuyoe ve ciktikca.hirpaliyor insani.8.gun ates mi olur yaevde maskeyle mi dolasiyorsunuz boza ? Ben,esim ,cocuklar da olduk ama maskeyle dolasin evde diyorlar.Dun gece yeteer dedik cikardik cunku nefes alamiyoruz maskeden.
Ilk gun sari kafanin atesi cikmisti,dun gece de fındığın cikti.Ama.ilginctir ki direncli degil atesleri hemen dusuyoe ates dusurucuyle.Daha cok gunler var ya.off
Bildiydim zatenAhahaha
Geçen cumartesi entepteydik biliyor musun
Ben borsaci, ceycey kuyumcu
Hayırdır noldu? Kim sinirlendirdi seni ?gece gece gene sinirlerim zıpladı
Geçmiş olsun , covide mi yakalandınız yoksa ?Selam
Biz 8. Gündeyiz
Eşim toparladı ama benim hala akşamları ateşim cıkıyor. Ve cok yorgunum. Daha iyi olacağım inşallah.
Aman boşver şu an iyiyimHayırdır noldu? Kim sinirlendirdi seni ?
Kızlar acil yardımnihayet binance hesabını kurup doğrulattım, ama ben ilk globali indirmişim.şimdi bunun tr farkı nedir?ikinciside bankadan direk buraya para aktaramıyormuyuz?bir videoda binance tr de direk bankadan aktarabilirsiniz diyordu ama baktımki orda öyle bir seçenek yok.binance tr ye ordanda globale geçirecektim güya.siz nasıl aktarıyorsunuz parayı?birde direk dolar olarak aktarabiliyormuyuz yoksa tl aktarıp proğramdamı çevirmem gerek.bu papara yüzde 1 komisyon diyor çok değilmi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?