aa sonunda taşındın demek.güle güle huzurla otur.hele iyice yerleş tadını çıkar sonra sevgili bulursun acelesi yok.öncelik mor umuzun sen sıranı bekleyeceksin

mesafe koy sen de .çocuklar haricinde görüşme yüz verme olsun bitsin
Bende öyle yapmaya çalışıyorum ama bi bakıyorum çocukları bırakma bahanesiyle hemen gelmiş oturmuş bir kahve istiyor yada sanki hiç ayrılmamışız gibi millete o benim eşim diyor ... ikaz ettim edince de bu kez de benimle ters düşüp saçma sapan tripler yapıyor . Anlayacağın adamın bir dengesi yok ...

ayrılınca kıymete biner tüm kadınlar.başkasını denerler sonra aslında evdeki ne kadar iyiymiş ne kadar beni düşünüyormuş diye peşine düşerler.erkek milleti türkiyede de aynı avrupada da

ayrılınca kıymete biner tüm kadınlar.başkasını denerler sonra aslında evdeki ne kadar iyiymiş ne kadar beni düşünüyormuş diye peşine düşerler.erkek milleti türkiyede de aynı avrupada da
Keşke başkasını denesede biraz nefes alsam yok bu onuda yapmıyor . Kendisine yakın taşınmakla hata yaptım sanırım , keşke fırsatım olsaydı da Danimarka’ya tasındaydım (eski sevgilinin memleketi )

Selam
Biz 8. Gündeyiz
Eşim toparladı ama benim hala akşamları ateşim cıkıyor. Ve cok yorgunum. Daha iyi olacağım inşallah.
Surecimiz sizin gibi seyredicek sanirim.Ates bir.yukseliyor bir dusuyoe ve ciktikca.hirpaliyor insani.8.gun ates mi olur ya evde maskeyle mi dolasiyorsunuz boza ? Ben,esim ,cocuklar da olduk ama maskeyle dolasin evde diyorlar.Dun gece yeteer dedik cikardik cunku nefes alamiyoruz maskeden.
Ilk gun sari kafanin atesi cikmisti,dun gece de fındığın cikti.Ama.ilginctir ki direncli degil atesleri hemen dusuyoe ates dusurucuyle.Daha cok gunler var ya.off

3-4 gün maske ile dolaştık sonra kızım cok ağlamaya başlayınca cıkardık. Hafif ateşle geçirdi kızlar. Küçüğün 1 gün sürdü büyüğün 3 gün civarı. Küçük bir de tam bu hafta ikisi azı olmak üzere 4 diş birden cıkardı. Perişan olduk. Dün gece bile hala ateşim vardı yatarken anlamadık ne biçim iş. Ates cok yoruyor yoksa başka bir sey kalmadı şükür. Size de geçmiş gitmiş olsun inşallah kolaylıkla.

Ahahaha
Geçen cumartesi entepteydik biliyor musun

Ben borsaci, ceycey kuyumcu
Bildiydim zaten ... Antep nasıl bu arada ? Pandemi ne durumda ? Hala her yerde maske zorunluluğu ve sokağa çıkma yasağı varmı ? Mayıs ilk haftası gelmeyi düşünüyorum , biraz kaygılı ve tereddütlüyüm ama bir yandanda bunaldım ailemi görmek istiyorum

Kızlar acil yardım nihayet binance hesabını kurup doğrulattım, ama ben ilk globali indirmişim.şimdi bunun tr farkı nedir?ikinciside bankadan direk buraya para aktaramıyormuyuz?bir videoda binance tr de direk bankadan aktarabilirsiniz diyordu ama baktımki orda öyle bir seçenek yok.binance tr ye ordanda globale geçirecektim güya.siz nasıl aktarıyorsunuz parayı?birde direk dolar olarak aktarabiliyormuyuz yoksa tl aktarıp proğramdamı çevirmem gerek.bu papara yüzde 1 komisyon diyor çok değilmi yaa

Son düzenleme:

Yuppi bende btcturkte vard biliyorsun
Dolar olarak bankadan kaynakli cok fazla kesinti oluyordu.
Ben 1 dolara kadar olanlarda papara ile 1 dolardan fazla olanlarda tether ile btcturk ile cekiyorum ama tron2 agini sececeksin nette arastir canim bulursun
Btcturkten bankaya ucretsiz geciyor
Binance tr icinde banka hesabim tutmuyor onu acmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…