- 10 Nisan 2014
- 43.735
- 116.312
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.581
evet öyle ptt ye gittim dün bir evrak gönderecektim .memur bir telefon görüşmesi yapıyordu ama işle ilgili özel bile değil.hemen söylenmeye başladılar bu kadar insan bekliyormuş da ne diye lak lak yapıyormuş da.adam belki müdürüyle konuşuyor belki önemli bir kargo işi para işi var sanane yahuu sananeeee.eşimin halkla temaslı işi yok ona şükrediyoruzAynen katılıyorum.Birde bizim insanımızda memur çalışmıyor fikri yerleşmiş.bütün gün ciddi bir yoğunluğumuz oluyor.biri kalktı masadan diyelim diğeri oturuyor.5 dk fırsat bulup telefona bakarken biri görse, ool benle ilgilenmiyor telefonla oynuyor diyor.ya insanların çalışırken molaları vardır, bi zahmet bende bir telefon edebileyim, yada wc ye gittim diye ben geldim yerinizde yoktunuz demek nedir yaasanıyorki insanlar bütün gün o masada oturuyoruz, bir tek onların işi var onu yapıyoruz.günde kaç tane kaç çeşit işle uğraşıyoruz bilen yok.birde böyle arada manyaklar çıkıyor, onlarla uğraşıyoruz.
Moral bozma canım, atlatmışsın bitmiş, toparlarsın en kısa zamanda.ye, iç, yat ,film izle, keyif yap,kötü düşünme.Selam
Biz 8. Gündeyiz
Eşim toparladı ama benim hala akşamları ateşim cıkıyor. Ve cok yorgunum. Daha iyi olacağım inşallah.
4 yıl öğretmenlik yaptım ben de çeyrek öğretmen sayılır mıyım acaba?Yok cnm şehir efsanesi
Bence haklılık payları var kabul etmeselerde mesleki deformasyon bizde cok
Noldu işten çıkarılmalardan dolayımıAllaha sukur. Sabah keyifsizdim simdi iyiyim
Sen nasilsin kuzum?
Biliyorum yaa defermasyona çok maruz kaldımYok cnm şehir efsanesi
Bence haklılık payları var kabul etmeselerde mesleki deformasyon bizde cok
Aynen ya öyle böyle değilTeknik bolumler tam batak ztn
Noldu işten çıkarılmalardan dolayımıAllah herkesin yardımcısı olsun
marketler hariç yemek sektörü bittik zaten.kuaförler güzellik merkezleri mahvoldu.kıyafet vs netten satıyorlar idare ediyorlar ama hizmet sektörlerinde bu imkanlar da yokAminnnn
Yok benim can sıkıntım tamamen başka çalkantılar.
Ama bunlar da canimi sıkıyor valla. Hepsi üst üste geliyor.
Ekip motivasyonu dipte.
Insanlara -en kötüsü 7 bin aliyor- 1500 verilcekmis ramazanda. Diplerde moraller.
Sonra da cikarmalar basliycak...
Ceycey hocam diyeceksiniz bundan sonra4 yıl öğretmenlik yaptım ben de çeyrek öğretmen sayılır mıyım acaba?
Geçen eşime bir yer tarif ediyorum ATM nin olduğu sokağa gür dedim sonra ATM para çekilen yer var ya orası dedimBiliyorum yaa defermasyona çok maruz kaldımanaokulu branşı öğretmenleri de çok mağdur bence bu konuda:) benim en sevdiğim branş bu arada anaokulu
marketler hariç yemek sektörü bittik zaten.kuaförler güzellik merkezleri mahvoldu.kıyafet vs netten satıyorlar idare ediyorlar ama hizmet sektörlerinde bu imkanlar da yok
ben aslında mor la meslektaşımCeycey hocam diyeceksiniz bundan sonra
Geçen eşime bir yer tarif ediyorum ATM nin olduğu sokağa gür dedim sonra ATM para çekilen yer var ya orası dedim
Karşımdaki herkesi 6-10 yaş arası düşünüyorum
Okul öncesi cok güzel bir branş sınıfım anasınıfılarının yanında bi tanesi her gün igretmene fistik getiriyor sağlıklı beslensin diyezalimin oğlu Keske benle H Heytttt be in öğrencisi olsan dedim
ben aslında mor la meslektaşımçocukları çok severim bir de öğretmenleri velilerin yarısına yakınıyla kavgalıyımdır her sene de bu sene pandemi de görmediğimden aramız iyi eşime şirketler kutu kutu el yapımı çikolata gönderirdi ben de onları okula götürüp çocuklara öğretmenlere verirdim.bir gün başka sınıfın öğretmeni sordu:kuzum sizin eşiniz çikolatacı mı pastacı mı ben de yokkkk mühendis demiştim gülmüştük.öğretmenlikle doktorluk sadece para için yapılacak meslekler değil.içinde insan sevgisi merhamet empati duygusu olmayanlar yapmamalı değil mi?
ben mutfak kısmında hiç çalışmadım ama.okulda da derslerde dalga geçerdik yemek derslerinde.hocamız çok kızardı sizden hiçç bir şey olmaz diye bağırırdı.adanalı öylesine okuyanbir sınıf arkadaşım vardı muzip.köfteyi yapıp tavana atardı yapışırsa olmuş demektir diye.hoca çıldırırdı ki en büyük otellerden birinin ex chef iydi kendisi aynı zamanda.adam haklı çıktı çoğumuz mesleğimizi yapmadıkMeslektasimmmm
Gel sarilalim
Dediğiniz her şeyi yaptım da para gönderirken bınanceye paparaya yeni bi siteden giriş yapmam isteniyor girince de farklı siteden girdiniz diyorsıralıyorum hazır olun :)
1. bankadan paparaya para atılır
2. bınance uygulaması acılır
3. ana sayfada TRY YATIRIN dıye bır yer oraya tıklanır
4. papara hesap bakıyesı kısmına tıklanır
5. mıktar, gonderıcı bılgısı gıbı kısımlar doldurulur devam et denır
6. kısa surede hesap bınance'ye duser
ONEMLI NOT: PARA DUSTUKTEN SONRA ISTERSENIZ BU TL ILE ISLEM YAPIN. ISTERNIZ BU TL YI DOLARA CEVIRIP OYLE ISLEM YAPIN SIZE KALMIS
not 2: donusturme ıslemı baska bır mesajda anlatılacaktır hahhaahah
Özellikle son yıllarda bilinçli olarak degersizlestirien bir meslek olsa da ben cok severek mutlu yapıyorum . Veliler olmasa ogretmenligi daha cok seveceğimben aslında mor la meslektaşımçocukları çok severim bir de öğretmenleri velilerin yarısına yakınıyla kavgalıyımdır her sene de bu sene pandemi de görmediğimden aramız iyi eşime şirketler kutu kutu el yapımı çikolata gönderirdi ben de onları okula götürüp çocuklara öğretmenlere verirdim.bir gün başka sınıfın öğretmeni sordu:kuzum sizin eşiniz çikolatacı mı pastacı mı ben de yokkkk mühendis demiştim gülmüştük.öğretmenlikle doktorluk sadece para için yapılacak meslekler değil.içinde insan sevgisi merhamet empati duygusu olmayanlar yapmamalı değil mi
ben de ben de bu yaşıma kadar 100 tür insan gördüm hepsiyle iyi kötü anlaştım ama veliler beni sinir hastası yaptı yeminle.bir de ben de veliyim.siz öğretmenlerin halini düşünemiyorum bileÖzellikle son yıllarda bilinçli olarak degersizlestirien bir meslek olsa da ben cok severek mutlu yapıyorum . Veliler olmasa ogretmenligi daha cok seveceğim
Canını yedigim yaaaa basıl halden anlıyorben de ben de bu yaşıma kadar 100 tür insan gördüm hepsiyle iyi kötü anlaştım ama veliler beni sinir hastası yaptı yeminle.bir de ben de veliyim.siz öğretmenlerin halini düşünemiyorum bile
Eee sen simdi bi hayli meşgulsündür , malum sevgili mevgili durumlarıBu gece erken kaciyorum. Iyi geceleeer
Sahi meslek neydi ? Ben seni borsacı yada kuyumcu biliyordumben aslında mor la meslektaşımçocukları çok severim bir de öğretmenleri velilerin yarısına yakınıyla kavgalıyımdır her sene de bu sene pandemi de görmediğimden aramız iyi eşime şirketler kutu kutu el yapımı çikolata gönderirdi ben de onları okula götürüp çocuklara öğretmenlere verirdim.bir gün başka sınıfın öğretmeni sordu:kuzum sizin eşiniz çikolatacı mı pastacı mı ben de yokkkk mühendis demiştim gülmüştük.öğretmenlikle doktorluk sadece para için yapılacak meslekler değil.içinde insan sevgisi merhamet empati duygusu olmayanlar yapmamalı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?