evet öyle ptt ye gittim dün bir evrak gönderecektim .memur bir telefon görüşmesi yapıyordu ama işle ilgili özel bile değil.hemen söylenmeye başladılar bu kadar insan bekliyormuş da ne diye lak lak yapıyormuş da.adam belki müdürüyle konuşuyor belki önemli bir kargo işi para işi var sanane yahuu sananeeee.eşimin halkla temaslı işi yok ona şükrediyoruz

Noldu işten çıkarılmalardan dolayımı Allah herkesin yardımcısı olsun

Aminnnn

Yok benim can sıkıntım tamamen başka çalkantılar.

Ama bunlar da canimi sıkıyor valla. Hepsi üst üste geliyor.
Ekip motivasyonu dipte.
Insanlara -en kötüsü 7 bin aliyor- 1500 verilcekmis ramazanda. Diplerde moraller.
Sonra da cikarmalar basliycak...

marketler hariç yemek sektörü bittik zaten.kuaförler güzellik merkezleri mahvoldu.kıyafet vs netten satıyorlar idare ediyorlar ama hizmet sektörlerinde bu imkanlar da yok

4 yıl öğretmenlik yaptım ben de çeyrek öğretmen sayılır mıyım acaba?
Ceycey hocam diyeceksiniz bundan sonra
Biliyorum yaa defermasyona çok maruz kaldım anaokulu branşı öğretmenleri de çok mağdur bence bu konuda:) benim en sevdiğim branş bu arada anaokulu
Geçen eşime bir yer tarif ediyorum ATM nin olduğu sokağa gür dedim sonra ATM para çekilen yer var ya orası dedim
Karşımdaki herkesi 6-10 yaş arası düşünüyorum
Okul öncesi cok güzel bir branş sınıfım anasınıfılarının yanında bi tanesi her gün igretmene fistik getiriyor sağlıklı beslensin diye zalimin oğlu Keske benle H Heytttt be in öğrencisi olsan dedim

marketler hariç yemek sektörü bittik zaten.kuaförler güzellik merkezleri mahvoldu.kıyafet vs netten satıyorlar idare ediyorlar ama hizmet sektörlerinde bu imkanlar da yok

Ya bi de biz lüks semtteyiz.
Kira dudak ucuklatiyor.
Bittik ki ne bittik...
Alkol satisi yok cirolar dusuk.
Kapasite zaten azaltildi.

Ramazanda paket servise de donucez. Ooof..

ben aslında mor la meslektaşım çocukları çok severim bir de öğretmenleri velilerin yarısına yakınıyla kavgalıyımdır her sene de bu sene pandemi de görmediğimden aramız iyieşime şirketler kutu kutu el yapımı çikolata gönderirdi ben de onları okula götürüp çocuklara öğretmenlere verirdim.bir gün başka sınıfın öğretmeni sordu:kuzum sizin eşiniz çikolatacı mı pastacı mı ben de yokkkk mühendis demiştim gülmüştük.öğretmenlikle doktorluk sadece para için yapılacak meslekler değil.içinde insan sevgisi merhamet empati duygusu olmayanlar yapmamalı değil mi?

Meslektasimmmm
Gel sarilalim

Meslektasimmmm
Gel sarilalim
ben mutfak kısmında hiç çalışmadım ama.okulda da derslerde dalga geçerdik yemek derslerinde.hocamız çok kızardı sizden hiçç bir şey olmaz diye bağırırdı.adanalı öylesine okuyanbir sınıf arkadaşım vardı muzip.köfteyi yapıp tavana atardı yapışırsa olmuş demektir diye.hoca çıldırırdı ki en büyük otellerden birinin ex chef iydi kendisi aynı zamanda.adam haklı çıktı çoğumuz mesleğimizi yapmadık

Dediğiniz her şeyi yaptım da para gönderirken bınanceye paparaya yeni bi siteden giriş yapmam isteniyor girince de farklı siteden girdiniz diyor

Özellikle son yıllarda bilinçli olarak degersizlestirien bir meslek olsa da ben cok severek mutlu yapıyorum . Veliler olmasa ogretmenligi daha cok seveceğim

Özellikle son yıllarda bilinçli olarak degersizlestirien bir meslek olsa da ben cok severek mutlu yapıyorum . Veliler olmasa ogretmenligi daha cok seveceğim
ben de ben de bu yaşıma kadar 100 tür insan gördüm hepsiyle iyi kötü anlaştım ama veliler beni sinir hastası yaptı yeminle.bir de ben de veliyim.siz öğretmenlerin halini düşünemiyorum bile

Sahi meslek neydi ? Ben seni borsacı yada kuyumcu biliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…