İyide devlet memurları kılık kıyafet yönetmeliğine uygunsa karışamazlar.beğenmiyorlarsa üniforma versinler

Zaten harcayacak yerde yok. Eve mahkum olduk haftasonları da gitti elden

Haftasonu en iyisi bir yerlere kacmak. Tabi tedbirleri birakmadan. Max önlemle.
Yoksa psikoloji kaldirmiyor benim

Çalışan iyice eve mahkum oldu. Biz de borsa yüzünden çıkamıyoruz. Ben de kötü sürücüyüm yoğun trafiğe çıkamıyorum.

Gercek birer köleyiz.

Ben kopegimle cikiyorum ya.
Yoksa catlicak gibi oluyorum.

Valla artik sesimi cikariyorum
Eskidendi o
Eskidende umursamiyordum enerji emmeyi biliyordum

insanlarımız sorunlu ondan.market ürünlerine kızıp asgari ücretli market çalışanını çocuk gibi azarlarlar.kendi çocukları sorunludur kabul etmezler öğretmenle kavga ederler kargocuya kızarlar biraz geç su getiren sucuya kızarlar.kendilerine bakmazlar.bend e çalışırken çok çekmiştim Türk müşterilerden .bizde bir sorun var

Çok sağolun,parmaklarınıza sağlık

Valla artik sesimi cikariyorum
Eskidendi o
Eskidende umursamiyordum enerji emmeyi biliyordum
Ben tartışmayı hiç sevmiyorum, bir cümleyi 2. Kez söylemektende hoşlanmam mesela.ama inan insanlar zorla kavgaya çekiyor.haksız yere söylenen şeyleri hala kaldıramıyorum, hırsımı alamıyorum yani.2 yıl içinde kaçma planım hazır olacak inşallah, sonra alsınlar kimi istiyorlarsa onu oturtsunlar

Bizim bu tarz imkanlarimiz cok iyi. Gece calisma, sicakta calisma, ayakta calisma sebebiyle ek ödeme veya ek izin hakkimiz var.
Ama ben napiyorum istifaaaa

Aynen katılıyorum.Birde bizim insanımızda memur çalışmıyor fikri yerleşmiş.bütün gün ciddi bir yoğunluğumuz oluyor.biri kalktı masadan diyelim diğeri oturuyor.5 dk fırsat bulup telefona bakarken biri görse, ool benle ilgilenmiyor telefonla oynuyor diyor.ya insanların çalışırken molaları vardır, bi zahmet bende bir telefon edebileyim, yada wc ye gittim diye ben geldim yerinizde yoktunuz demek nedir yaa sanıyorki insanlar bütün gün o masada oturuyoruz, bir tek onların işi var onu yapıyoruz.günde kaç tane kaç çeşit işle uğraşıyoruz bilen yok.birde böyle arada manyaklar çıkıyor, onlarla uğraşıyoruz.

Teknik bolumler tam batak ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…