- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.561
İyide devlet memurları kılık kıyafet yönetmeliğine uygunsa karışamazlar.beğenmiyorlarsa üniforma versinlerIyice ifsa oldum ama olsun
Bizim kiyafetler isyerinde begenilmiyormus.
Hakli tabi, maasin tamamini kiyafete yatirmali avmlerden cikmamaliyim
Ayda 1 parise gitmeliyim
Neydi ? Tiner fabrikasi?
Olsa 10 senedir gorurdum
Bu sene dogalgaza gectik kesin onda kacak var
İnşallah tez zamanda toparlarsınız bozaSelam
Biz 8. Gündeyiz
Eşim toparladı ama benim hala akşamları ateşim cıkıyor. Ve cok yorgunum. Daha iyi olacağım inşallah.
Sagolun..altindan 6 ayda da zarar edilmez mi dersnz?6 aya bozmak şartsa almak için yüksek fiyatı . Ama gene de kar olur tabiki. Altından zarar edilmez. Dövizde düştü o da olabilir
Zaten harcayacak yerde yok. Eve mahkum olduk haftasonları da gitti elden
Çalışan iyice eve mahkum oldu. Biz de borsa yüzünden çıkamıyoruz. Ben de kötü sürücüyüm yoğun trafiğe çıkamıyorum.
İyide devlet memurları kılık kıyafet yönetmeliğine uygunsa karışamazlar.beğenmiyorlarsa üniforma versinler
Sorma ya sabah işe git akşam eve gel,haftasonuda yasak.e ben ihtiyacımı ne zaman alayım satayım dimigün içinde yüzlerce kişiyle karşı karşıya gelip, kendime ait bir günüm olmaması çok kötü.bi dışarı çıkıp yürüyüş yapıyordum güneş yüzü görüyordum, şimdi oda yasak iyi değilim
Egitim vericeklermis
Yonetmelige tabiki uygun. Bizim o terbiyeyi hic birakmadikki.
Bak şimdivalla yazıp parmaklarımı yoramıcam he canım heee
Bende çıkıyorum ama sürekli bir tedirginlik oluyor, oysa rahat rahat yürümek istiyorum benBen kopegimle cikiyorum ya.
Yoksa catlicak gibi oluyorum.
Bize yıpranma verilmeli kesinlikle.bir ruh hastası gelir olmadık şekilde kavga çıkarır, işin kötü yani amirlerin vatandaşın ruh hastası olduğunu görmezden gelip sana saçma sapan konuşurlar .Bende insanım yahu, her manyağı kaldıracak değilim.millet gelsin benle kavga etsin diye o kadar okuyup, o konuma gelmedim.Insan görmek istemiyorum yemin ederim, mümkünse ıssız bir adaya düşeyim
insanlarımız sorunlu ondan.market ürünlerine kızıp asgari ücretli market çalışanını çocuk gibi azarlarlar.kendi çocukları sorunludur kabul etmezler öğretmenle kavga ederler kargocuya kızarlar biraz geç su getiren sucuya kızarlar.kendilerine bakmazlar.bend e çalışırken çok çekmiştim Türk müşterilerden .bizde bir sorun varBize yıpranma verilmeli kesinlikle.bir ruh hastası gelir olmadık şekilde kavga çıkarır, işin kötü yani amirlerin vatandaşın ruh hastası olduğunu görmezden gelip sana saçma sapan konuşurlar .Bende insanım yahu, her manyağı kaldıracak değilim.millet gelsin benle kavga etsin diye o kadar okuyup, o konuma gelmedim.Insan görmek istemiyorum yemin ederim, mümkünse ıssız bir adaya düşeyim
Çok sağolun,parmaklarınıza sağlıksıralıyorum hazır olun :)
1. bankadan paparaya para atılır
2. bınance uygulaması acılır
3. ana sayfada TRY YATIRIN dıye bır yer oraya tıklanır
4. papara hesap bakıyesı kısmına tıklanır
5. mıktar, gonderıcı bılgısı gıbı kısımlar doldurulur devam et denır
6. kısa surede hesap bınance'ye duser
ONEMLI NOT: PARA DUSTUKTEN SONRA ISTERSENIZ BU TL ILE ISLEM YAPIN. ISTERNIZ BU TL YI DOLARA CEVIRIP OYLE ISLEM YAPIN SIZE KALMIS
not 2: donusturme ıslemı baska bır mesajda anlatılacaktır hahhaahah
Ben tartışmayı hiç sevmiyorum, bir cümleyi 2. Kez söylemektende hoşlanmam mesela.ama inan insanlar zorla kavgaya çekiyor.haksız yere söylenen şeyleri hala kaldıramıyorum, hırsımı alamıyorum yani.2 yıl içinde kaçma planım hazır olacak inşallah, sonra alsınlar kimi istiyorlarsa onu oturtsunlarValla artik sesimi cikariyorum
Eskidendi o
Eskidende umursamiyordum enerji emmeyi biliyordum
antepfıstığı nasılsın?Ya bak simdi
antepfıstığı nasılsın?
Bize yıpranma verilmeli kesinlikle.bir ruh hastası gelir olmadık şekilde kavga çıkarır, işin kötü yani amirlerin vatandaşın ruh hastası olduğunu görmezden gelip sana saçma sapan konuşurlar .Bende insanım yahu, her manyağı kaldıracak değilim.millet gelsin benle kavga etsin diye o kadar okuyup, o konuma gelmedim.Insan görmek istemiyorum yemin ederim, mümkünse ıssız bir adaya düşeyim
iyiyim cips yiyip kilolarıma yenisini ekliyorum şu anAllaha sukur. Sabah keyifsizdim simdi iyiyim
Sen nasilsin kuzum?
Aynen katılıyorum.Birde bizim insanımızda memur çalışmıyor fikri yerleşmiş.bütün gün ciddi bir yoğunluğumuz oluyor.biri kalktı masadan diyelim diğeri oturuyor.5 dk fırsat bulup telefona bakarken biri görse, ool benle ilgilenmiyor telefonla oynuyor diyor.ya insanların çalışırken molaları vardır, bi zahmet bende bir telefon edebileyim, yada wc ye gittim diye ben geldim yerinizde yoktunuz demek nedir yaainsanlarımız sorunlu ondan.market ürünlerine kızıp asgari ücretli market çalışanını çocuk gibi azarlarlar.kendi çocukları sorunludur kabul etmezler öğretmenle kavga ederler kargocuya kızarlar biraz geç su getiren sucuya kızarlar.kendilerine bakmazlar.bend e çalışırken çok çekmiştim Türk müşterilerden .bizde bir sorun var
Ben tartışmayı hiç sevmiyorum, bir cümleyi 2. Kez söylemektende hoşlanmam mesela.ama inan insanlar zorla kavgaya çekiyor.haksız yere söylenen şeyleri hala kaldıramıyorum, hırsımı alamıyorum yani.2 yıl içinde kaçma planım hazır olacak inşallah, sonra alsınlar kimi istiyorlarsa onu oturtsunlar
Yok cnm şehir efsanesiYaaa cedric, bu şahitliğin kabul görmemesi bi yerde yazılı mı? Yoksa rivayet mi
selam selam bu arada millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?