Sağol canım bende binance yükledim tüm coinler var diye.biraz daha video bakayım

Canım.ben ilk sorunun cevabıni bilmiyorum.

Ikinci soru parapa kullanıyorum

Üçüncü soru tl olarak atıp binance uygulaması içinde dolar çeviriyor bir arkadaşım

Çok cevap veremedim.ama bildiklerim bu kadar

Binance trye vakıf ve ziraatten 7/24 ücretsiz akarıyosun yuppi. Kripto değil itibari para diye seç iban numarası çıkacak. Tr binance bi para aktarmay yarıyo zaten :)) trbinance gelen parayı usdtye çevir kripto para olarak binance aktar bu kadar. Yutub videoları var

Canım.ben ilk sorunun cevabıni bilmiyorum.

Ikinci soru parapa kullanıyorum

Üçüncü soru tl olarak atıp binance uygulaması içinde dolar çeviriyor bir arkadaşım

Çok cevap veremedim.ama bildiklerim bu kadar
Teşekkürler kızlar.önce bir vakıf yada ziraat hesabı açayım o zaman

Gelme mümkünse nedenini işim bitince yazarım. Bugün görüştük bu işin profuyla telde. Durumlar sandığımızdan da vahimmiş

Pandemi fena
Haftasonlari sokaga cikma yasagi var zaten
Ertele bence

Yemek yapmaya bayılırım ev işinden nefret ediyorum. Eşim kurufasulye pilav yaptı çorbam cacığımda var yemek derdim yok. Afiyetle ye mortozlarla savaşa gidiyorum dönemezsem hakkınızı helal edin

Ben de tartifflette yaptim ama icine pastirma koydum.
Cunku antepli adama sökmez bunlar

Kolay gelsinnn

Papara falan da oluyomuş ama hesap açmadan ona bi bak istersen. Bende vakıf olunca denemedim hiç o seçeneği.
Ku
Aynen ben papara kullaniyroum vakıf yok
Paparaya baktım 100 de 1 komisyon diyor, çok fazla geldi o yüzden normal banka demiştim.şimdi halletim tr yide kurdum.vakıf ve ziraatten 7-24 transfer
yapılabiliyormuş, diğer bankalardanda eft zamanları yapılabiliyormuş ben pazartesi eft yaparım hesap açmam artık.teşekkürler kızlar

Yemek yapmaya bayılırım ev işinden nefret ediyorum. Eşim kurufasulye pilav yaptı çorbam cacığımda var yemek derdim yok. Afiyetle ye mortozlarla savaşa gidiyorum dönemezsem hakkınızı helal edin
Bi zengin olup kurtulamadık ev işinden, ev almış başını gidiyor her yer oyuncak ama ben şu an oturuyorum. Bir gücün gelip beni kaldırmasını bekliyorum gel be zenginlik seni çok bekledim yetmez mi bunca hasret artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…