- 23 Ağustos 2020
- 6.757
- 12.728
- 198
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.621
Tamam anlaşıldı captainAman boşver şu an iyiyimaynı tür saçma konular işte gene. Herkes herşeyin uzmanı ya akıl vermeyi pek seviyorlar ortadan kaybolma bir daha özletme kendini
gece gece gene sinirlerim zıpladı
Sağol canım bende binance yükledim tüm coinler var diye.biraz daha video bakayımYuppi bende btcturkte vard biliyorsun
Dolar olarak bankadan kaynakli cok fazla kesinti oluyordu.
Ben 1 dolara kadar olanlarda papara ile 1 dolardan fazla olanlarda tether ile btcturk ile cekiyorum ama tron2 agini sececeksin nette arastir canim bulursun
Btcturkten bankaya ucretsiz geciyor
Binance tr icinde banka hesabim tutmuyor onu acmadim
Kızlar acil yardımnihayet binance hesabını kurup doğrulattım, ama ben ilk globali indirmişim.şimdi bunun tr farkı nedir?ikinciside bankadan direk buraya para aktaramıyormuyuz?bir videoda binance tr de direk bankadan aktarabilirsiniz diyordu ama baktımki orda öyle bir seçenek yok.binance tr ye ordanda globale geçirecektim güya.siz nasıl aktarıyorsunuz parayı?birde direk dolar olarak aktarabiliyormuyuz yoksa tl aktarıp proğramdamı çevirmem gerek.bu papara yüzde 1 komisyon diyor çok değilmi yaa
Binance trye vakıf ve ziraatten 7/24 ücretsiz akarıyosun yuppi. Kripto değil itibari para diye seç iban numarası çıkacak. Tr binance bi para aktarmay yarıyo zaten :)) trbinance gelen parayı usdtye çevir kripto para olarak binance aktar bu kadar. Yutub videoları varKızlar acil yardımnihayet binance hesabını kurup doğrulattım, ama ben ilk globali indirmişim.şimdi bunun tr farkı nedir?ikinciside bankadan direk buraya para aktaramıyormuyuz?bir videoda binance tr de direk bankadan aktarabilirsiniz diyordu ama baktımki orda öyle bir seçenek yok.binance tr ye ordanda globale geçirecektim güya.siz nasıl aktarıyorsunuz parayı?birde direk dolar olarak aktarabiliyormuyuz yoksa tl aktarıp proğramdamı çevirmem gerek.bu papara yüzde 1 komisyon diyor çok değilmi yaa
Canım.ben ilk sorunun cevabıni bilmiyorum.
Ikinci soru parapa kullanıyorum
Üçüncü soru tl olarak atıp binance uygulaması içinde dolar çeviriyor bir arkadaşım
Çok cevap veremedim.ama bildiklerim bu kadar
Teşekkürler kızlar.önce bir vakıf yada ziraat hesabı açayım o zamanBinance trye vakıf ve ziraatten 7/24 ücretsiz akarıyosun yuppi. Kripto değil itibari para diye seç iban numarası çıkacak. Tr binance bi para aktarmay yarıyo zaten :)) trbinance gelen parayı usdtye çevir kripto para olarak binance aktar bu kadar. Yutub videoları var
Papara falan da oluyomuş ama hesap açmadan ona bi bak istersen. Bende vakıf olunca denemedim hiç o seçeneği.Teşekkürler kızlar.önce bir vakıf yada ziraat hesabı açayım o zaman
KuPapara falan da oluyomuş ama hesap açmadan ona bi bak istersen. Bende vakıf olunca denemedim hiç o seçeneği.
Çok iyiyim teşekkürlerIyi misin kuzu? Görmemisim bunu.
Kim kizdirdi seni?
Gelme mümkünse nedenini işim bitince yazarım. Bugün görüştük bu işin profuyla telde. Durumlar sandığımızdan da vahimmişBildiydim zaten... Antep nasıl bu arada ? Pandemi ne durumda ? Hala her yerde maske zorunluluğu ve sokağa çıkma yasağı varmı ? Mayıs ilk haftası gelmeyi düşünüyorum , biraz kaygılı ve tereddütlüyüm ama bir yandanda bunaldım ailemi görmek istiyorum
Bildiydim zaten... Antep nasıl bu arada ? Pandemi ne durumda ? Hala her yerde maske zorunluluğu ve sokağa çıkma yasağı varmı ? Mayıs ilk haftası gelmeyi düşünüyorum , biraz kaygılı ve tereddütlüyüm ama bir yandanda bunaldım ailemi görmek istiyorum
Dur şu pandemiden sağ çıkarsam daha buluşacağız antalyadaTamam anlaşıldı captain
Çok iyiyim teşekkürlertemizlik yapıyorum sevmeye sevmeye. Tozlar 11 e 11 takım olmuşlar maç yapıyorlar evde
Yemek yapmaya bayılırım ev işinden nefret ediyorum. Eşim kurufasulye pilav yaptı çorbam cacığımda var yemek derdim yok. Afiyetle ye morBen de yemek yapiyorum. Seve seve
Yemek yapmaya bayılırım ev işinden nefret ediyorum. Eşim kurufasulye pilav yaptı çorbam cacığımda var yemek derdim yok. Afiyetle ye mortozlarla savaşa gidiyorum dönemezsem hakkınızı helal edin
Papara falan da oluyomuş ama hesap açmadan ona bi bak istersen. Bende vakıf olunca denemedim hiç o seçeneği.
Paparaya baktım 100 de 1 komisyon diyor, çok fazla geldi o yüzden normal banka demiştim.şimdi halletim tr yide kurdum.vakıf ve ziraatten 7-24 transferKu
Aynen ben papara kullaniyroum vakıf yok
Yaz muhakkak bekliyorumGelme mümkünse nedenini işim bitince yazarım. Bugün görüştük bu işin profuyla telde. Durumlar sandığımızdan da vahimmiş
Bi zengin olup kurtulamadık ev işinden, ev almış başını gidiyor her yer oyuncak ama ben şu an oturuyorum. Bir gücün gelip beni kaldırmasını bekliyorumYemek yapmaya bayılırım ev işinden nefret ediyorum. Eşim kurufasulye pilav yaptı çorbam cacığımda var yemek derdim yok. Afiyetle ye mortozlarla savaşa gidiyorum dönemezsem hakkınızı helal edin
Bak sen şu yufkacıyaAyy gülmekten gözümden yaş geldi. Benim kuzenin çalıştığı hastanede Yufkacı Muammer yılın en yakışıklı en beğenilen erkeği seçilmiş ha ha haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?