- 23 Ağustos 2020
- 6.757
- 12.727
- 198
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.661
Ayol sanki spor salonunda tipine göre hoca seçiyor . Akıllı usta işini bilin bir doktor olsun ister yerden bitme olsun tipini napıyım benBen özellikle yakışıklı doktor seçiyorum. Ölürsem tipsiz bir herifin elinde ölmeyeyim diyekadın doktorumun da az buçuk yüzüne bakılmalı
Allah rızası için bir sene içinde doğur. Yoksa senin bebek derdinden az kaldı tüm kızlar dokuz doğuracağızAllah bagislasin
Rüyamda bir sey gördüm, sonra da falda çıktı.
Allahım, çok amin
Offf offf bende hasret dolgun kalçalaraBen de severim etli kadin.
Kalçalı falan şöyle offf valla ne ateş eden kadinlar var.
Allah rızası için bir sene içinde doğur. Yoksa senin bebek derdinden az kaldı tüm kızlar dokuz doğuracağız
Öyle deme sık sık görmek zorundayım tedavilerim için. Göz zevkimi bozamamAyol sanki spor salonunda tipine göre hoca seçiyor . Akıllı usta işini bilin bir doktor olsun ister yerden bitme olsun tipini napıyım ben☺
Ben artık görmeyide bıraktım , online görüşüyorum . Arada bir tahlil veriyorum onuda hemşireler yapıyor zatenÖyle deme sık sık görmek zorundayım tedavilerim için. Göz zevkimi bozamam
Var da ya memur ya öğretim üyesi en fazla doktor var elde. Yaniii dümdükk fakirler sen beğenmezsinEee ben diyorum ki bana koca bulun.
Bekar abisi kuzeni arkadasi olan yok mu?
Kimseden ses yok
Yaş ? Boy ? Meslek ? Kriter ?Eee ben diyorum ki bana koca bulun.
Bekar abisi kuzeni arkadasi olan yok mu?
Kimseden ses yok
Var da ya memur ya öğretim üyesi en fazla doktor var elde. Yaniii dümdükk fakirler sen beğenmezsin
Ayol illaki üst düzey memur mu olması lazım , insan olsun yeterVar da ya memur ya öğretim üyesi en fazla doktor var elde. Yaniii dümdükk fakirler sen beğenmezsin
Nefes alsınyeter aramıyor herhaldeYaş ? Boy ? Meslek ? Kriter ?
AminAllah bagislasin
Rüyamda bir sey gördüm, sonra da falda çıktı.
Allahım, çok amin
Öylesini bulsam zaten kendime saklardımNefes alsınyeter aramıyor herhaldeyakışıklı zengin olması şartmış ha bir de bebek isteyecek o kesinlikle şart
Yaş ? Boy ? Meslek ? Kriter ?
Seninki ablaları bizimkilerinEn yaşlı benim çocukmuş 2011 kasım doğumlu
Nefes alsınyeter aramıyor herhaldeyakışıklı zengin olması şartmış ha bir de bebek isteyecek o kesinlikle şart
Aha benim kuzeni tarif etti. Kız arkadaş buldu ama ayırırım hiç sorun değil175 olsa yeter
Yas mumkunse 35+
Yakisikli adam sevmem.
Kibar, temiz, görgülü
Meslek cok farketmez
Bilmiyorum baska kriterim galiba yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?