Kız ne zaman yakisikli olsun zengin olsun dedim?
Allah seni

Evet beybi istemeli.
Oglumu da cok sevmeli.
Senin arabanın bakım masrafı kaskosu bile pahalı. E köpekler kediler var bir dolu. Asgari ücretli adam aramazsın sanırım. Bak doktor gene iyi ameliyatlardan epey alıyorlar

Senin arabanın bakım masrafı kaskosu bile pahalı. E köpekler kediler var bir dolu. Asgari ücretli adam aramazsın sanırım. Bak doktor gene iyi ameliyatlardan epey alıyorlar

Yahu kendime mi baktircam ben bu saatten sonra

O masraflar suan nasil dönüyorsa o zaman da döner

Kuzen bey kac yasinda

Benim arkadaşlarda tinderden birini bul ve özellikle evimin tüm bakım işlerinden anlayacak birini istiyorum diye yaz böylelikle bedavaya olur diyorlar

Ben özellikle yakışıklı doktor seçiyorum. Ölürsem tipsiz bir herifin elinde ölmeyeyim diyekadın doktorumun da az buçuk yüzüne bakılmalı
Vay anasını ben bunu daha önce nasıl düşünemedim.ildeki hastanelerdeki doktorları listeleyip, yakışıklı ve bekar olanlarını seçip, yedi kocalı hürmüz gibi doktor buram ağrıyo diye gitmeyi hep sonradan gelir aklım başıma hep sonradan sonradannnn

Ozaman oldu bu iş . Hadi bir randevu ayarla gençlere , tanışıp anlaşsınlar

Yani tek bi engel kaldi. Benim de, adamin da mevcutta birer sevgilimiz olmasi
Artik ceycey orda biraz ara bozarsa, bi entepli olarak benimkinin icabina da sen bakarsan hayirli bi ise kalkisicaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…