- 23 Ağustos 2020
- 6.757
- 12.728
- 198
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.681
Beğenmedin mi ? Biz gidelim istersen sıkıldıysanNiye sadece biz konuşuyoruz ? Millet nerede?
Senin arabanın bakım masrafı kaskosu bile pahalı. E köpekler kediler var bir dolu. Asgari ücretli adam aramazsın sanırım. Bak doktor gene iyi ameliyatlardan epey alıyorlarKız ne zaman yakisikli olsun zengin olsun dedim?
Allah seni
Evet beybi istemeli.
Oglumu da cok sevmeli.
Eee bir dur artık , bu kaçıncı çöpçatanlıkAha benim kuzeni tarif etti. Kız arkadaş buldu ama ayırırım hiç sorun değil
Senin arabanın bakım masrafı kaskosu bile pahalı. E köpekler kediler var bir dolu. Asgari ücretli adam aramazsın sanırım. Bak doktor gene iyi ameliyatlardan epey alıyorlar
Yok anam parasız hiç bir şey olmuyor. İkisi birlikte olsun@ceycey bak nasıl istiyormuş
Bencede görgülü merhametli adam gibi adam olsun , tabi eli yüzüde tutulur olsun. Yakışıklıyla evlendikte ne oldu huy olmayınca ....
Öyle öyle oyalıyorum adamı. Evlenirse beni unutur kardeşimde yok yalnız kalırımEee bir dur artık , bu kaçıncı çöpçatanlık
Benim arkadaşlarda tinderden birini bul ve özellikle evimin tüm bakım işlerinden anlayacak birini istiyorum diye yaz böylelikle bedavaya olur diyorlarSenin arabanın bakım masrafı kaskosu bile pahalı. E köpekler kediler var bir dolu. Asgari ücretli adam aramazsın sanırım. Bak doktor gene iyi ameliyatlardan epey alıyorlar
40 oldu hiç evlenmedi o yüzden bebek sevme olasılığı yüksekYahu kendime mi baktircam ben bu saatten sonra
O masraflar suan nasil dönüyorsa o zaman da döner
Kuzen bey kac yasinda
Ha ha ha tadilat bitince ayrılma şartıyla olur tabikiBenim arkadaşlarda tinderden birini bul ve özellikle evimin tüm bakım işlerinden anlayacak birini istiyorum diye yaz böylelikle bedavaya olur diyorlar
Bebek istememe olasılıgınıda hesaplamak lazım40 oldu hiç evlenmedi o yüzden bebek sevme olasılığı yüksek
Orası kesin ama başta belirtmemek lazım yoksa beni kullanıp attın diyecekHa ha ha tadilat bitince ayrılma şartıyla olur tabiki
Yok anası aşırı torun istiyor ağlıyor kadın yahu ara araBebek istememe olasılıgınıda hesaplamak lazım
Ozaman oldu bu iş . Hadi bir randevu ayarla gençlere , tanışıp anlaşsınlarYok anası aşırı torun istiyor ağlıyor kadın yahu ara arae mor da ağlıyor bebek diye. Anası kesin sever mor u
Vay anasını ben bunu daha önce nasıl düşünemedim.ildeki hastanelerdeki doktorları listeleyip, yakışıklı ve bekar olanlarını seçip, yedi kocalı hürmüz gibi doktor buram ağrıyo diye gitmeyiBen özellikle yakışıklı doktor seçiyorum. Ölürsem tipsiz bir herifin elinde ölmeyeyim diyekadın doktorumun da az buçuk yüzüne bakılmalı
Yok anası aşırı torun istiyor ağlıyor kadın yahu ara arae mor da ağlıyor bebek diye. Anası kesin sever mor u
Ozaman oldu bu iş . Hadi bir randevu ayarla gençlere , tanışıp anlaşsınlar
o adama ben bulaşmam aklımı mı yedim .hadibea halletsinYani tek bi engel kaldi. Benim de, adamin da mevcutta birer sevgilimiz olmasi
Artik ceycey orda biraz ara bozarsa, bi entepli olarak benimkinin icabina da sen bakarsan hayirli bi ise kalkisicaz.
Töbe töbe bi yuva yıkmadıgım kalmıştıYani tek bi engel kaldi. Benim de, adamin da mevcutta birer sevgilimiz olmasi
Artik ceycey orda biraz ara bozarsa, bi entepli olarak benimkinin icabina da sen bakarsan hayirli bi ise kalkisicaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?