- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.881
Bende geçen mor yazmış akşam açık diye almayı düşünüyordum., sizinkiler iptalmi oldu?Yengeccim bugünden emir girersen yarına iptal olur yarın tekrar alış emri gir...
Siyah renk zengin mobilyasıdır zenginin tozu olmaz lütfensalonun yarısını bitiremedim halaa .şu tozlara çare bulanın kırk yıl kölesi olacağım.o denli bezdimmobilyalarda siyah ben siliyorum tozlar saniyesine geri konuyor.bekar kızlara ve mobilya değiştireceklere öğüdümdür:canınızı seviyorsanız siyah mobilya almayın aldırmayın
salonun yarısını bitiremedim halaa .şu tozlara çare bulanın kırk yıl kölesi olacağım.o denli bezdimmobilyalarda siyah ben siliyorum tozlar saniyesine geri konuyor.bekar kızlara ve mobilya değiştireceklere öğüdümdür:canınızı seviyorsanız siyah mobilya almayın aldırmayın
Benim kullandığım bankada gün bittiği an emirler iptal oluyor..Oyuzden ben tam zamaninda giriyorum emirleri ama Artemis yazmış bankadan bankaya fark oluyormuş garanti alıyormuş bir gün önce emir versen bile..Bende geçen mor yazmış akşam açık diye almayı düşünüyordum., sizinkiler iptalmi oldu?
Seans sırasında verilince seans bitince iptal oluyor, seans sonrası verilen ertesi gün seans sonuna kadar geçerli oluyor diye biliyorum benBenim kullandığım bankada gün bittiği an emirler iptal oluyor..Oyuzden ben tam zamaninda giriyorum emirleri ama Artemis yazmış bankadan bankaya fark oluyormuş garanti alıyormuş bir gün önce emir versen bile..
Aaa bak ben onu hiç denemedim..Gün içinde denedim ben hep..Seans sırasında verilince seans bitince iptal oluyor, seans sonrası verilen ertesi gün seans sonuna kadar geçerli oluyor diye biliyorum ben
Araçtan anlayan güzellere soruyorum.
Acemilik atacağınız bir araba için.
2000 model kmsi 200bin civarı otomatik vites pejocuğa 55 bin tl verir miydiniz?
Hasar kayıtsız, değişenleri varken..
Hiç bu kadar düşük modele gerek yok.
Acemilik için bile olsa elde kalır mı yoksa?
2000 model devamlı sorun çıkarabilir ama dersenki kısa mesafeler kullanacağım o zaman olabilir acemilik atmak için.kadına otomatik araç candır.kullanımı çok rahat.km si biraz yüksekmiş satarken zor olur nomu.2008 civarı bir araç alabilme imkanın varsa o zaman rahatça kullanırsın.benim aracım 2012 o bile kısa mesafe sadece ben kullanmama rağmen sanayiye uğruyor 3 ayda bir bilesin.şimdilerde tek kapısı açılmıyor bozuldu geçen ayda su fışkırtmadı cama bir aparatı değişti gibi gibi.hayırlısı olsun bebeğin olduğu için araba sana iyi olur tavsiye ederim.Araçtan anlayan güzellere soruyorum.
2000 model devamlı sorun çıkarabilir ama dersenki kısa mesafeler kullanacağım o zaman olabilir acemilik atmak için.kadına otomatik araç candır.kullanımı çok rahat.km si biraz yüksekmiş satarken zor olur nomu.2008 civarı bir araç alabilme imkanın varsa o zaman rahatça kullanırsın.benim aracım 2012 o bile kısa mesafe sadece ben kullanmama rağmen sanayiye uğruyor 3 ayda bir bilesin.şimdilerde tek kapısı açılmıyor bozuldu geçen ayda su fışkırtmadı cama bir aparatı değişti gibi gibi.hayırlısı olsun bebeğin olduğu için araba sana iyi olur tavsiye ederim.
her hasar kayıtlı aynı değil ama nomu.motor aksamı hasarı başka kaporta hasarı başka.mihail daha iyi anlar konudan sanayi bebesi ya kendisiÇok istiyorum ama işte 2008 model mesela bakıyorum km uçmuş fiyat 90bin-100bin üstüne hasar kayıtlı diyor.
Içimden zerre gelmiyor onu almak..
Böyle böyle yaya kaldım canım.
Hayırlısı olsun..
her hasar kayıtlı aynı değil ama nomu.motor aksamı hasarı başka kaporta hasarı başka.mihail daha iyi anlar konudan sanayi bebesi ya kendisi
bilemedim nomu.ağır hasarlı kaydı varsa evet satması zor olur tabiki ama diğer türlü hasarlar 4 yaşında araçlarda bile var.ben mesela parkttan çıkarken kaydırdım aracı toparlayamadım bir öğretmenin aracına çarptım onda hasar çok az ama ben kurtarayım diye arka tamponu ve 2 kapıyı hasarladım kasko değiştirti.yani hasar kaydı var ama motor ve diğer aksamda sıfır zarar var gibi gibi.bu işlerden anlayanla alman lazım derim ben.hile hurda işi çok 2. el araçta.bir de otomatik araçta km çok önemli nomu.Işte cok zor karar vermek..
Hasar kayıtlı diye satmak zor olur mu onu da düşünüyorum.
Hem değmeyecek kadar çok para ver.
Hem de satmak zor olsun.
Pego için kağıt gibi araba diye okumuştum ondan da etkilendim mesela.
O yüzden bari uygun fiyat düşük model ama temiz öğrenme aracına belki pişman olmam diyorum.
Bilemiyorum:)
sana ev hediyesi simsiyah bir zigon sehpa seti alayım da görSiyah renk zengin mobilyasıdır zenginin tozu olmaz lütfenOnlar nazar
bilemedim nomu.ağır hasarlı kaydı varsa evet satması zor olur tabiki ama diğer türlü hasarlar 4 yaşında araçlarda bile var.ben mesela parkttan çıkarken kaydırdım aracı toparlayamadım bir öğretmenin aracına çarptım onda hasar çok az ama ben kurtarayım diye arka tamponu ve 2 kapıyı hasarladım kasko değiştirti.yani hasar kaydı var ama motor ve diğer aksamda sıfır zarar var gibi gibi.bu işlerden anlayanla alman lazım derim ben.hile hurda işi çok 2. el araçta.bir de otomatik araçta km çok önemli nomu.
106 107 ler tabut gibi araba asla alınmamalı .206 bend e beğeniyorumPejo 106 107 falansa elde kalabilirmiş no mu
Ama 206 ysa olur diyor esim
otomatikte sorun oluyor evet.biz araba ararken çok zorlanmıştık ankarada bulamadık taa memleketten gidip aldı eşim bana.ne hasarları saklıyorlar ne hasarları.hatta arabanın kimin olduğu bile önemli.güzel kullananı var haşatını çıkaranı varDoğru dimi
100 bin km üstü sorun oluyor diye duymuştum..
Bence biraz daha üst model opel corsa bak . Sürmesi kolay keyifli bir araç .Araçtan anlayan güzellere soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?