- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.901
Bence biraz daha üst model opel corsa bak . Sürmesi kolay keyifli bir araç .
cok dusuk model masraf çıkartır .
yesa kos dash uçuyor
Evet söylemiştin şimdi hatırladım ama seni I kadar dash la özeleştirdim ki yeşil yanınca hemen müjde vereyim dedimCanım Ben ara ara sattım
Şu an sadece anlık 352 tl gösteren dash var elimde
Allah bereket versin :)
kazancınız bol olsun.edit:dash ne ola ki?Evet söylemiştin şimdi hatırladım ama seni I kadar dash la özeleştirdim ki yeşil yanınca hemen müjde vereyim dedim
Das gibi bir coin kardeşkazancınız bol olsun.edit:dash ne ola ki?
Evet söylemiştin şimdi hatırladım ama seni I kadar dash la özeleştirdim ki yeşil yanınca hemen müjde vereyim dedim
Araçtan anlayan güzellere soruyorum.
Acemilik atacağınız bir araba için.
2000 model kmsi 200bin civarı otomatik vites pejocuğa 55 bin tl verir miydiniz?
Hasar kayıtsız, değişenleri varken..
Hiç bu kadar düşük modele gerek yok.
Acemilik için bile olsa elde kalır mı yoksa?
Selam herkese . Kızlar Antalya’da durumlardan haberdar olan varmı ? Mayıs başı gibi antebe gidemesemde oraya gelmeyi düşünüyorum
salonun yarısını bitiremedim halaa .şu tozlara çare bulanın kırk yıl kölesi olacağım.o denli bezdimmobilyalarda siyah ben siliyorum tozlar saniyesine geri konuyor.bekar kızlara ve mobilya değiştireceklere öğüdümdür:canınızı seviyorsanız siyah mobilya almayın aldırmayın
cidden pespembe bir araba mı istiyorsun?Bu arada ben de o pembe arabayi istiyorumrüyamda gorurum
cidden pespembe bir araba mı istiyorsun?
renk sorun değil de o fiyatta ki arabayı zaten anca rüyanda görürsün mor.ha ben rüyamda da göremem o denli fakirimEvet
Kızlar gordu gecen
Aslinda bebek mavisi de varmis o da olur.
Sorun arabanin 8 milyon tale olmasi..
Ruyamda acabaaaa hangi rengini gorsem
renk sorun değil de o fiyatta ki arabayı zaten anca rüyanda görürsün mor.ha ben rüyamda da göremem o denli fakirim
rüyamda maldivlerde bir bungalovda keyif çatıyorum dur uyandırmaGörürsün kiz rüyanda, o kadar da şeetme kendini
rüyamda maldivlerde bir bungalovda keyif çatıyorum dur uyandırma
e sen ordaymışsın şu tavşan gibi üreme konusundaydım.allah amcanın da hayırlısını versinYalniz maldivler dedigi de BDV ha
Gel kiz buraya. Banlanma. Kalbim kaldirmaz sensiz 15 gunu
e sen ordaymışsın şu tavşan gibi üreme konusundaydım.allah amcanın da hayırlısını versin
hiç mi banlanmadın yani nasıl olur?E adam butun gun toplantida benim valla okumadigim yazmadigim konu yok. Pazarlar böyle bende
Ömrümde hic banlanmadim kuzu kuzu yazip kaciyorum
Ne konuşması ne amirali ceycey ?yarında borsadan ekmek yok.bir tek halka arzı alırız .hem konuşma yapılacakmış hem de amiraller çoştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?