- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.101
Ben mesela 38 yaşındayım ve bu saatten sonra eğitimini fazlasıyla almış biriyle beraber olurdum . Zaten üç çocuk var dördüncüsüne ne gerek var hemde asla eğitilmeyen büyük olanına. Zaten adı üzerinde ikinci bahar diye . Şartlarını ve kendini açık açık belirt , eğer gerçekten seni istiyor ve bir hayat düşünüyorsa zaten seve seve sana ayak uydurur . Bence aşk diyip taviz verme bu gibi durumlara ...
ne zaman 36 37 dedim kız.42 idim geçen ay 43 oldum hep aynı yaşı yazdım şahitlerim var iftira atmaKız sen 36-37 degil miydin? Nasıl 43 oldun birden
mor adamın asabını bozma ben de 43 yaşındayım alınıyorum artık haaaaadaha hayatımızın baharındayız daş gibiyiz daş
Kirada bu faturaların icinde mi ?bizim maaş kuşa döndü.bir mutfak masrafı bir de faturalara yetiyor artık.bdv de geçinemiyorumm diye konu açmaktan zor alıkoyuyorum kendimi
Acccc nolur accc bende gelip aaa nasıl gecinemiyorsun biz asgarî ücretle hem birikim yapıp hem üç çocuk okutuyoruz hicbirseyden eksik kalmıyoruz diye yorum yapicambizim maaş kuşa döndü.bir mutfak masrafı bir de faturalara yetiyor artık.bdv de geçinemiyorumm diye konu açmaktan zor alıkoyuyorum kendimi
Daha sen minnacıksınBen 30. Hatta 29
Ayy 3 cocuk mumasallah
Ikinci bahar tam ne demek bilmiyorum
onların hesabıyla bizim hesaplar birbirini hiç tutmuyor nedenseAcccc nolur accc bende gelip aaa nasıl gecinemiyorsun biz asgarî ücretle hem birikim yapıp hem üç çocuk okutuyoruz hicbirseyden eksik kalmıyoruz diye yorum yapicam
Aaa ben niye seni o yaşta biliyorum o zaman ? Sanki defalarca konuşmuş gibiyiz bu yaş konusunune zaman 36 37 dedim kız.42 idim geçen ay 43 oldum hep aynı yaşı yazdım şahitlerim var iftira atma
yok kiraya tam yetmiyor.işe gitmediğimizden eksik maaş alıyoruz zaten.harcırahta yok.2 ayrı doğalgaz elektrik su apartman aidatı telefonlar superonline ve netflix 4000 e yakında mutfak masrafını toplarsan geriye ne kalır?Kirada bu faturaların icinde mi ?
yav yok sen beni başkasıyla karıştırıyorsun her yerde yazdım yaşımı neden saklayayım?inanmıyorsan git şu an konuşmadığım ex arkadaşlarıma sorAaa ben niye seni o yaşta biliyorum o zaman ? Sanki defalarca konuşmuş gibiyiz bu yaş konusunu
Gelir ve gider dengesizliği uçurum kadar . Burda hersey kat be kat pahalı ama gelirde bi okadar yüksek. Yani suan işsiz olsam yada raporlu olsam gibi maaşım giderlerimi karşılamaya yetiyor . Bu asgari ücret alanlar icinde geçerliyok kiraya tam yetmiyor.işe gitmediğimizden eksik maaş alıyoruz zaten.harcırahta yok.2 ayrı doğalgaz elektrik su apartman aidatı telefonlar superonline ve netflix 4000 e yakında mutfak masrafını toplarsan geriye ne kalır?
Sen ve bir yada iki kişi daha var konuştuğum . Karıştırmam imkansız ama demekki kafam başka bir şeye takılmışyav yok sen beni başkasıyla karıştırıyorsun her yerde yazdım yaşımı neden saklayayım?inanmıyorsan git şu an konuşmadığım ex arkadaşlarıma sor
Daha sen minnacıksın. Ozaman çok daha ince ve ayrıntılı düşün bu ilişkiler konusunu derim . İkinci bahar demek artık olgun yaşta sayılan insanların ilişkilerini daha detaylı ve yoğun yasaması demek .
son 1.5 yılda çok fakirleştik hadibea.ondan önce o kadar rahat bir hayatım vardı ki her hafta dışarda yerdim eve yemek ısmarlardım kozmetiğin hep iyisini alırdım yılda bir kış bir yaz en iyi otellerde kalırdım kuaförüm vardı.şimdilerde hiçbiri yok ama gene yetmiyor.Gelir ve gider dengesizliği uçurum kadar . Burda hersey kat be kat pahalı ama gelirde bi okadar yüksek. Yani suan işsiz olsam yada raporlu olsam gibi maaşım giderlerimi karşılamaya yetiyor . Bu asgari ücret alanlar icinde geçerli
Sahi ex friendin kimdi senin ?yav yok sen beni başkasıyla karıştırıyorsun her yerde yazdım yaşımı neden saklayayım?inanmıyorsan git şu an konuşmadığım ex arkadaşlarıma sor
bak yav gene 43 dedi.Simdi kendi kendine diyorsun ki 43 yasinda adamla ne isi var bu morun
Valla saglam bi saplanti.
O olmazsa baskasi cok zor...
o konuyu kapattım kafamda resetledim.artık sadece burdakilerle arkadaşım.bir de bdv den tanıştığım kalbi güzel arkadaşlarım var tabikiSahi ex friendin kimdi senin ?
Öyle demiyorum da hani biraz daha seçici ol diyorum . Ayrıca bu saplantı olayıda kendine olan öz güven eksikliğinden kaynaklanıyor bence . Biraz kendini daha çok sevmeye çalışSimdi kendi kendine diyorsun ki 43 yasinda adamla ne isi var bu morun
Valla saglam bi saplanti.
O olmazsa baskasi cok zor...
Döviz yükseldikçe Türkiye fakirleşiyor gibime geliyorson 1.5 yılda çok fakirleştik hadibea.ondan önce o kadar rahat bir hayatım vardı ki her hafta dışarda yerdim eve yemek ısmarlardım kozmetiğin hep iyisini alırdım yılda bir kış bir yaz en iyi otellerde kalırdım kuaförüm vardı.şimdilerde hiçbiri yok ama gene yetmiyor.
aynen .örnek vereyim bir ilacım var amerikadan geliyor kutusu 420 dolar.onların parayla 420 tl normal yani ama tl ye çevirince aylardır ocağıma incir ağacı dikti o ilaç.çok şükür geçen ay sonlandı da kurtuldum.kur farkı korkunçDöviz yükseldikçe Türkiye fakirleşiyor gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?