Ben 30. Hatta 29
Ayy 3 cocuk mu masallah

Ikinci bahar tam ne demek bilmiyorum

bizim maaş kuşa döndü.bir mutfak masrafı bir de faturalara yetiyor artık.bdv de geçinemiyorumm diye konu açmaktan zor alıkoyuyorum kendimi
Acccc nolur accc bende gelip aaa nasıl gecinemiyorsun biz asgarî ücretle hem birikim yapıp hem üç çocuk okutuyoruz hicbirseyden eksik kalmıyoruz diye yorum yapicam

Ben 30. Hatta 29
Ayy 3 cocuk mu masallah

Ikinci bahar tam ne demek bilmiyorum
Daha sen minnacıksın . Ozaman çok daha ince ve ayrıntılı düşün bu ilişkiler konusunu derim . İkinci bahar demek artık olgun yaşta sayılan insanların ilişkilerini daha detaylı ve yoğun yasaması demek .

Kirada bu faturaların icinde mi ?
yok kiraya tam yetmiyor.işe gitmediğimizden eksik maaş alıyoruz zaten.harcırahta yok.2 ayrı doğalgaz elektrik su apartman aidatı telefonlar superonline ve netflix 4000 e yakında mutfak masrafını toplarsan geriye ne kalır?

Gelir ve gider dengesizliği uçurum kadar . Burda hersey kat be kat pahalı ama gelirde bi okadar yüksek. Yani suan işsiz olsam yada raporlu olsam gibi maaşım giderlerimi karşılamaya yetiyor . Bu asgari ücret alanlar icinde geçerli

Simdi kendi kendine diyorsun ki 43 yasinda adamla ne isi var bu morun
Valla saglam bi saplanti.

O olmazsa baskasi cok zor...

son 1.5 yılda çok fakirleştik hadibea.ondan önce o kadar rahat bir hayatım vardı ki her hafta dışarda yerdim eve yemek ısmarlardım kozmetiğin hep iyisini alırdım yılda bir kış bir yaz en iyi otellerde kalırdım kuaförüm vardı.şimdilerde hiçbiri yok ama gene yetmiyor.

Simdi kendi kendine diyorsun ki 43 yasinda adamla ne isi var bu morun
Valla saglam bi saplanti.

O olmazsa baskasi cok zor...
Öyle demiyorum da hani biraz daha seçici ol diyorum . Ayrıca bu saplantı olayıda kendine olan öz güven eksikliğinden kaynaklanıyor bence . Biraz kendini daha çok sevmeye çalış

Döviz yükseldikçe Türkiye fakirleşiyor gibime geliyor

Döviz yükseldikçe Türkiye fakirleşiyor gibime geliyor
aynen .örnek vereyim bir ilacım var amerikadan geliyor kutusu 420 dolar.onların parayla 420 tl normal yani ama tl ye çevirince aylardır ocağıma incir ağacı dikti o ilaç.çok şükür geçen ay sonlandı da kurtuldum.kur farkı korkunç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…