selam hadibea borsa ehh işte zararları çıkaramadık daha.virüs coştu 200 e dayandı günlük vefat sayısı.benzini hiç sorma.
Allahım insanlara güç kuvvet dayanacak sabır versin . Şimdiye kadar hersey iyiydi ama bu son bir aydır benimde psikolojim yavaş yavaş bozulmaya başladı

alla alla neden ütüleyecekmişsin ki.ütü fantazisi mi var tövbe tövbe

Hahahahaha yok kiz

Benim yaptigim yemekleri yemek istiyormus.
Ve gomleklerini benim ütülememi... bi erkek icin bu cok önemliymis sanirim some ataerkil talepler, cok anlayamadim.

Yemek ok ama utu yapamam dedim

Allahım insanlara güç kuvvet dayanacak sabır versin . Şimdiye kadar hersey iyiydi ama bu son bir aydır benimde psikolojim yavaş yavaş bozulmaya başladı
yaşadığımız hayat hayat değil ki.gezme yok arkadaş akraba görmek yok dışarda yemek yiyip bir hava almak yok.gönlünce giyinmek yok.kızılayda gezmek lüks oldu

bir tek mor.biz hala fakiriz

Kizim benim kagidim mi var, neyim var zengin olucam
Issiz sayilirim artik zaten.

Paskalya sebebiyle bi cok borsa kapali, bu gunlere cok şeetmeyim.
Mesela bugun doco dusmustur. Cunku viyana acinca viyanaya esitliyor. Viyana kapaliysa doco ist duser.

Hayırdır mor? İşten mi ayrıldın ?

43 yasinda adam egitilir mi ki
Omrumde ilk defa 43 yasinda sevgilim oldu bi el atin bana
Ben mesela 38 yaşındayım ve bu saatten sonra eğitimini fazlasıyla almış biriyle beraber olurdum . Zaten üç çocuk var dördüncüsüne ne gerek var hemde asla eğitilmeyen büyük olanına . Zaten adı üzerinde ikinci bahar diye . Şartlarını ve kendini açık açık belirt , eğer gerçekten seni istiyor ve bir hayat düşünüyorsa zaten seve seve sana ayak uydurur . Bence aşk diyip taviz verme bu gibi durumlara ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…