- 10 Nisan 2014
- 43.750
- 116.345
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.081
alla alla neden ütüleyecekmişsin ki.ütü fantazisi mi var tövbe tövbeSenin muhabbetten haberin yok.
Adam gömleklerini benim ütülememi istiyormusBen ömrümde ütü yapmadim ki...Hahahhahahahahahah
bir tek mor.biz hala fakirizKızlarrr napıyorsunuz?zengin olan varmı aranızda
Allahım insanlara güç kuvvet dayanacak sabır versin . Şimdiye kadar hersey iyiydi ama bu son bir aydır benimde psikolojim yavaş yavaş bozulmaya başladıselam hadibea borsa ehh işte zararları çıkaramadık daha.virüs coştu 200 e dayandı günlük vefat sayısı.benzini hiç sorma.
Yarın maaş görüşmem var bakalım zam durumuna göre belli olucak ne kadar zengin olduğumKızlarrr napıyorsunuz?zengin olan varmı aranızda
alla alla neden ütüleyecekmişsin ki.ütü fantazisi mi var tövbe tövbe
yaşadığımız hayat hayat değil ki.gezme yok arkadaş akraba görmek yok dışarda yemek yiyip bir hava almak yok.gönlünce giyinmek yok.kızılayda gezmek lüks olduAllahım insanlara güç kuvvet dayanacak sabır versin . Şimdiye kadar hersey iyiydi ama bu son bir aydır benimde psikolojim yavaş yavaş bozulmaya başladı
Antepliyse fanteziden ziyade “avrat” fantezisi vardıralla alla neden ütüleyecekmişsin ki.ütü fantazisi mi var tövbe tövbe
Aynen bizdede durumlar böyle . Üstelik anne ve babamı iki sene olucak nerdeyse görmediğim ...yaşadığımız hayat hayat değil ki.gezme yok arkadaş akraba görmek yok dışarda yemek yiyip bir hava almak yok.gönlünce giyinmek yok.kızılayda gezmek lüks oldu
bir tek mor.biz hala fakiriz
Antepliyse fanteziden ziyade “avrat” fantezisi vardır
Hayırdır mor? İşten mi ayrıldın ?Kizim benim kagidim mi var, neyim var zengin olucam
Issiz sayilirim artik zaten.
Paskalya sebebiyle bi cok borsa kapali, bu gunlere cok şeetmeyim.
Mesela bugun doco dusmustur. Cunku viyana acinca viyanaya esitliyor. Viyana kapaliysa doco ist duser.
Unutmadan söyleyim , eğitim çok önemli . Baştan nasıl alıştırırsan öyle gider .Bak nasil guzel ozetledin
Valla istiyor ki ben yapip adami doyurayim, utuleyip giydireyim falan
Unutmadan söyleyim , eğitim çok önemli . Baştan nasıl alıştırırsan öyle gider .
Ama o önceden zengindi ben yeni zengin olanları soruyorumbir tek mor.biz hala fakiriz
Ben mesela 38 yaşındayım ve bu saatten sonra eğitimini fazlasıyla almış biriyle beraber olurdum . Zaten üç çocuk var dördüncüsüne ne gerek var hemde asla eğitilmeyen büyük olanına43 yasinda adam egitilir mi ki
Omrumde ilk defa 43 yasinda sevgilim oldu bi el atin bana
Sana yüzde yüzelli zam yapsınlar o zamanYarın maaş görüşmem var bakalım zam durumuna göre belli olucak ne kadar zengin olduğum
mor adamın asabını bozma ben de 43 yaşındayım alınıyorum artık haaaaa43 yasinda adam egitilir mi ki
Omrumde ilk defa 43 yasinda sevgilim oldu bi el atin bana
Okadar yaparlarsa iflas ederler , Ben yüzde 5 e bire havada karada razıyımSana yüzee yüzelli zam yapsınlar o zaman
Kız sen 36-37 degil miydin? Nasıl 43 oldun birdenmor adamın asabını bozma ben de 43 yaşındayım alınıyorum artık haaaaadaha hayatımızın baharındayız daş gibiyiz daş
bizim maaş kuşa döndü.bir mutfak masrafı bir de faturalara yetiyor artık.bdv de geçinemiyorumm diye konu açmaktan zor alıkoyuyorum kendimiOkadar yaparlarsa iflas ederler , Ben yüzde 5 e bire havada karada razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?