- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.121
43 yaş yaş degil ama 29 yaşındaysan biraz daha seçici ol demiştim zaten ona . 21 yaşındakinin 35 yaşındakiyle olması gibibak yav gene 43 dedi.
İyi çok şükür bari . Benimde Demir enjeksiyonlarım çok pahalı . Kutusu 100 euro üstelik sigortada karışlamıyoraynen .örnek vereyim bir ilacım var amerikadan geliyor kutusu 420 dolar.onların parayla 420 tl normal yani ama tl ye çevirince aylardır ocağıma incir ağacı dikti o ilaç.çok şükür geçen ay sonlandı da kurtuldum.kur farkı korkunç
Öyle demiyorum da hani biraz daha seçici ol diyorum . Ayrıca bu saplantı olayıda kendine olan öz güven eksikliğinden kaynaklanıyor bence . Biraz kendini daha çok sevmeye çalış
43 yaş yaş degil ama 29 yaşındaysan biraz daha seçici ol demiştim zaten ona . 21 yaşındakinin 35 yaşındakiyle olması gibi
Al bakYa ben 29 gibi degilim.
Goruntude 25 gibiyim bile
Ama yasadiklarim, hayatim, deneyimlerim hic 29 yas gibi degil :)
Yasitim biriyle tanistim da adam kyk ödüyordu. Oldu mu simdi
ne üzüleceğim mor gayet iyiyimH Heytttt be seni kim uzuyor 2 gundur
ne üzüleceğim mor gayet iyiyimbugün güzel bir gündü.yarın da 3 sınavımız var bitsin kızımla gezeceğiz.en iyi arkadaşım o benim.
rusça dersi aldıracaktım alt komşudan konuşmuştuk ama pandemi oldu kaldı.tüm ruslar güzel oluyorsunuz neden yahuu nedennnn?komşum pandemi de bile benden 5 kat bakımlı küçük bebeği olmasına rağmenBilmem 2 gundur birileri seni geriyor gibi hissettimyanlis hissettim galiba
Su gibi gecsin sinavlar
rusça dersi aldıracaktım alt komşudan konuşmuştuk ama pandemi oldu kaldı.tüm ruslar güzel oluyorsunuz neden yahuu nedennnn?komşum pandemi de bile benden 5 kat bakımlı küçük bebeği olmasına rağmen
valla rusların yüzde sekseni güzel.yüzde yirmisi de yağ bağlamış top gibi olmuş tuhaf yüz hatlı kadınlarSen beni gordun mu, cok paylastim ama gruplarda yoksun ya...
Cok da guzel degilim normalin biraz üstüboyum uzun falan iste yirtiyorum.
bu arada şunu yazayım evli bekar evlenmek üzere olan topikteki tüm kadınlara bir kız çocuk sahibi olmalarını diliyorum.kandilde dua da ettim valla.kız çocuk anneye can yoldaşı arkadaş dert ortağı.Kızı olmayanlar en kısa zamanda birer kız sahibi olsun allahımçok aminnn
Yahu sen benim 1 yılda attığım adımı atmışsın şaşırmayayımda ne yapayım.insan evladı bu kadar yürürmü yahu
Aminnn
Cok istiyorum ben de kiz.
Ama falimda 5 oglan cikti
İyiyiz tatlım sen nasılsınKizlar nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?