- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.641
Zayıfsın yağ yok tabi üşürsünIstanbul fenaaa
Kara kıs valla kürk giydim o derece soguk.
Zayıfsın yağ yok tabi üşürsünGiy kızım giy kürk yakışır sana
Benimkiler hep ekside günden güne fakirleşiyorum
Abkara 2 gündür çok güzel,hele dün yaz havası vardı.ama yarın düşmeye başlayacakmış sıcaklık
Aaa nasıl unutursun tv lerde bile reklamları döndü.tüh keşke yazsaymışım burayaBen qua graniti unutmusum almayi hey allahim...
Bi arti gorucektik ❤
Bugun tadini cikartin o zamannn ❤
Aaa nasıl unutursun tv lerde bile reklamları döndü.tüh keşke yazsaymışım buraya
Çöp dedin de aklıma geldi . Arabanın arkasını atılacak çöplerle doldurmuştum . Bir haftadır çöpler arabada gidip geliyor . Bu gün unutmazsam atayım bariHava güzel evim çöp ev oldu. Acaba dışarda yürüsem mi yoksa temizlik mi yapsam?altıncılar sayemde iyisiniz gene
28 sekiz evin üstüne bide kürk yaptın haaa pes doğrusu .Istanbul fenaaa
Kara kıs valla kürk giydim o derece soguk.
28 sekiz evin üstüne bide kürk yaptın haaa pes doğrusu .
Benim bi tane bile kürkçü kv yok
Antepliyse kork zaten , onlar biraz entrikalı olurlarHahahah benim de ilki allaha sukur melektir ama aday kv den korkuyorum
Antepliyse kork zaten , onlar biraz entrikalı olurlar
Kürk annemde de var. Eskiden modaydı herkes alırdı. Ben asla giymem huylanırım .28 sekiz evin üstüne bide kürk yaptın haaa pes doğrusu .
Sen de benim kızın kayınvalidesi sayılırsın. Senden de korkalım mı şimdi?Antepliyse kork zaten , onlar biraz entrikalı olurlar
Bende giyemem , sneakerslerin üstünede biraz rüküş dururdu zatenKürk annemde de var. Eskiden modaydı herkes alırdı. Ben asla giymem huylanırım .
Ay yok benden zarar gelmez zira ben bile onlardan korkarım. Hem benim annem Maraşlı yani tam Antepli sayılmamSen de benim kızın kayınvalidesi sayılırsın. Senden de korkalım mı şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?