- 10 Nisan 2014
- 43.731
- 116.281
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.661
Bilenzik al sarı sarı adana burması. Sneakers larla pek şık duruyolarBende giyemem , sneakerslerin üstünede biraz rüküş dururdu zaten
Onlarlada pek işim olmaz . Ne altın nede imitasyonu hiç bir takı takamam . Kulak deliklerim bile yok benimBilenzik al sarı sarı adana burması. Sneakers larla pek şık duruyolar
Ben saat severim hepsinin pili bitmiş pandemi de dekor olsun diye takıyorumOnlarlada pek işim olmaz . Ne altın nede imitasyonu hiç bir takı takamam . Kulak deliklerim bile yok benim
Kürk annemde de var. Eskiden modaydı herkes alırdı. Ben asla giymem huylanırım .
Bilenzik al sarı sarı adana burması. Sneakers larla pek şık duruyolar
Bir karış boyumuz var dizüstü çizme neyimizeBayilirimmmm
Diz üstü cizmeyle bence guzel ya
Yaaa ben sari taki cok severim kiz dalga gecmeyin. Fotografimi gorduyseniz zaten farketmissinizdir
Bütün ruslar sever sarı altın. Komşumda takıyor yakışıyorda. Ama erkekleriniz de takıyor kalın zincirli at gibi kolyeler. Onlara cıks yakışmıyorBayilirimmmm
Diz üstü cizmeyle bence guzel ya
Yaaa ben sari taki cok severim kiz dalga gecmeyin. Fotografimi gorduyseniz zaten farketmissinizdir
Bir karış boyumuz var dizüstü çizme neyimizeben yaz kış sneaker giyerim
Bütün ruslar sever sarı altın. Komşumda takıyor yakışıyorda. Ama erkekleriniz de takıyor kalın zincirli at gibi kolyeler. Onlara cıks yakışmıyor
Zengin olan var mııı?
Yuppim birkaç gündür başım kalabalık gelemiyorum ama fırsat buldukça okuyorum gündeme şimdilik halen hakimim :))
Coook yagmurlu hic dinmedi
Yolculukmu var?
Yok kuzum, tembellik dedin ya yagmurdan mi kaynakli diye sordum.
Istanbul sırılsıklam, gri bir gün.
Eki Görüntüle 2820531
Biz coinciler anlıq
Evet galiba oyle
Gozumu kapasam uyuyacagim oyle bir hal
Canım iyiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?