Ex dediniz dayanamadım, benim de exim oldu, hatırlamıyorum tam yaa olmuş muydu acabaaa? Bişey vermedim, bişey de almadım, salon takımını almak mutlu etti vizyonsuzu. Halbuki yatak odası daha şıktı.

Başın sağolsun mor. Hayat bundan sonra güzel sürprizler yapsın sana.

Bende Türkiye’de ki evimi satıp burdan aldıgımız evi bırakmıştım ona ve içindeki herseyi , yoksa adam beni bırakmıyor du . Lanet okuyup herseyi arkamda bırakıp çantamı alıp çıktım evden Bazen arkana bile bakmadan herseyden vazgeçmek gerekiyor mutlu olmak icin

Exini anlatisina bayildim

Amin, insallah. Tesekkurler

Ayy ne yasadiniz ki o kadar

Kesinlikle öyle, benim gitmem gerekse ceketimi alır çıkardım heralde. Ama o ceketlerini çöp torbasına doldurmamı uygun buldu Mutluluk her şeyden önemli.

Sakın eski ilişkilerin hakkında birsey anlatma . Bak bu dediğimi aklının bir kenarına koy , çünkü ilerde hep geçmişinle vurur seni

Esimi cok merak ettigini ve görmek istedigini söyledi
Görünce de bozuldu, cok tas gibi adamdi valla
Baska bisey anlatmadim.

Zaten baska bi iliskim yok gibi... 20 yasinda evlendim ben :))

Cok eski cocuksu seyler var sadece.

500 tl hediyelik aldim is arkadaslarima.

400 tl terapiye verdim

9 acma, 14 kahve.
açma 9 lira. 9 lira acma. Basbaya dumdukkk acma 9 lira

Yarin market gunu allahimmm korkuyorum. Bi de benzin. Tam böbregi saticam @yesa1 basliyor gülmeye

Bende saticam ama bende diyabet var aclik sekerim 147 cikti ilac yollari gozukuyor

Ayy ne yasadiniz ki o kadar
Senin saplantın gibi oda bana saplantılıydı. Bu gün ise arkadaş gibiyiz ama bu iyimi kötümü tam anlayamadım . Bazen sanki fazla arkadaş gibi olduğumuzu düşünüyorum . Örnegin her sabah çat kapı kahveye gelir . Bu gün ise grill yapmış beni çağırdı , tabi marketten et siparişini de beraberimde götürdüm. Başkasından asla borç para isteyemez ama bana sürekli bana sukadar yolla sana ay sonunda yollarım der ... vb şeyler . Arada boşanmasaydık daha iyiydi diyorum , ne anladım ki bu ayrılıktan

Her sabah kahveye mi aman allahim

Allah yardimcin olsun.

Hadi bea aynen kumar gibi, hesapta fazlalık olması rahatsız bile ediyor.
Sen huzurluysan ve saplantısını kontrol altında tutabiliyorsan arkadaşlık tamam, çocuklar da varsa arada; fakat erkek cinsinden hele ki kaybetmiş birine tekrar güvenmemeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…