- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.621
arkadaşlar neredesinizzzz?niye 3 4 kişi konuşuyoruz sadece her gece.nerde bu millet?
Çocuk beşiğe ben yatağa her akşam..
Sizin muhabbetin başladığı saat bizim uyku saati oluyor..
Çok severdim gece oturmaları, sabahlamalari ama uzaklarda kaldı..
Size keyifli sohbetler :)
Geldikçe atlaya atlaya okuyorum arada artık.
yesa cigimin özetlerine güvenerek:)
Günaydınlar..
hıc yenı gelısme yok canım ya borsa da kırmızı, garıp bır sekılde coınler de kırmızı, ayılar mı geldı artık balınalar mı anlamadık hahhaah
matrıks bıldıgın gıbı 6 nisan da işleme basladı, 2 tavan gordu bugun 3. gelecek ınsallah
turex bugun baslıyor tavanla ınsallah
qua granit de yarın
ınsallah ennnnnnnnnnnn az 10 tavan goruruz amınnnnn
Sen böyle anlatınca ben de bu geceki rüyamı hatırladım.
Durun anlatayım.
Böyle borsa ekranına bakıp bakıp duruyorum.
Minicik minicik tavanlar ama bir günde üst üste tavan oluyor. Diyorum Allah Allah kızlara sorayim.
Bir günde sınırsız tavan gibi bir şey olabilir mi diye..
Derken ekranımda bol sıfırlı sayılar görmeye başlıyorum.
Benim 300 liram bir bakıyorum 5 milyon olmuş.açgözlük bu ya daha artacak bekleyeyim derken başlıyor hızla düşmeye.
Bir pişman oluyorum ki o an satmadigima.
Sonra yemeyi içmeyi her şeyi bırakıp ekran başına oturuyorum saniyede bir sayfa yenileyip başlıyorum beklemeye yine çıkarsa satcam.
Ta ta taammmm
4 milyon 800 bin de satıp milyoner oluyorum.
Artık zenginim kaç ev alsam da kiralarıyla geçinsem diye uyandım
ya delı nomu
300 lıra 5 mılyon olmus hala beklıyor kı daha da yukselır mı dıye hahhahhahah
kız ben senı aza kanaat eden bırı gıbı dusunmustum, sen bayaaa manyak cıktın hahhahhah
adam manyak cıktı rıza baba hahhahah
Aynen dediğin gibiyim.
Aza kanaat ede ede böyle fakir kaldım.
Bu topikte okuduklarımdan sonra kafa gitti oglummmmm krediyle, ek hesapla coin hisse Allah ne verdiyse giriyorsunuz.
Ben de gümüş bozuyorum
Rüyamda sapıtmam ondan olabilir.
hıc yenı gelısme yok canım ya borsa da kırmızı, garıp bır sekılde coınler de kırmızı, ayılar mı geldı artık balınalar mı anlamadık hahhaah
matrıks bıldıgın gıbı 6 nisan da işleme basladı, 2 tavan gordu bugun 3. gelecek ınsallah
turex bugun baslıyor tavanla ınsallah
qua granit de yarın
ınsallah ennnnnnnnnnnn az 10 tavan goruruz amınnnnn
Kız o da fakir. Sabancı koç un yanında aşırı fakir hem deNasıl yani ? 28 kez ev mi aldın ? Cey hani zengin yoktu aramızda ? Atın bu pis zengini
Ben biliyorum o tanıdığın kimTesekkurler kuzum
Ex esimle yapmistik hepsini❤
Simdi oglumla bana kaldi.
Coin falan uretmicem haa ciddiye alan olur
Ama bi tanidigimin coini oldugu dogru
HıhııııJust a friend
Aman çık yürü iş bitmezHava güzel evim çöp ev oldu. Acaba dışarda yürüsem mi yoksa temizlik mi yapsam?altıncılar sayemde iyisiniz gene
Hava güzel evim çöp ev oldu. Acaba dışarda yürüsem mi yoksa temizlik mi yapsam?altıncılar sayemde iyisiniz gene
Benimkiler hep ekside günden güne fakirleşiyorumSelam kızlar nasılsınızKimler zengin oldu bakalım. Benim coinler 1 yürüyo 2 dinleniyor, borsa zaten uykuda. Dün diyetisyene gittim, kocamıda psikoloğa emanet ettim şimdilik yatırımım bu şekilde
Abkara 2 gündür çok güzel,hele dün yaz havası vardı.ama yarın düşmeye başlayacakmış sıcaklıkIstanbul fenaaa
Kara kıs valla kürk giydim o derece soguk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?