- 10 Nisan 2014
- 43.730
- 116.261
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.701
hobiler bayağı çeşitlenmiş de haberim yok.ben de hobi olsun diye çocuk yaptım o zaman tövbe tövbeHe canım ben hobi amaçlı seviyorum
Benim azaldı ikea sağolsun , boş giren dolu çıkıyor ama banka hesabı boşalıyor . Matematikten anlayan bile bunu hala çözemedialtıncılar nerdesinizzz?gün gün artıyor bakınn
altıncılar nerdesinizzz?gün gün artıyor bakınn
ikea ya uğramayalı 1.5 yıl oldu.virüs sağolsun harcatmıyor oralarda paraBenim azaldı ikea sağolsun , boş giren dolu çıkıyor ama banka hesabı boşalıyor . Matematikten anlayan bile bunu hala çözemedi
nerdeeeeee anca kefen param var yaşlıların deyimiyle12 gramim var sayilir miğğ?
Bi de kocam beyden kalan gizli altin varsinirlendim bak yine...
Kadininin kendine ait birikimi olsun deriz. Ben yapmadim adam yapmis
Eeee bu durumda sen zengun musun artik
ikea ya uğramayalı 1.5 yıl oldu.virüs sağolsun harcatmıyor oralarda para
evde 4 kişiyiz 2 si iştahsız ama aylık 4000 e dayandı mutfak masrafı bizde.Marketlerde onun butcesini de harcamiyor muyuz hahahahahaha
Evde yumurta bitmis.
Ya ben bugun 1120 tl ne aldim hala evde milyon tane sey eksik
evde 4 kişiyiz 2 si iştahsız ama aylık 4000 e dayandı mutfak masrafı bizde.
sen dışarda da yiyorsun biz 7-24 evdeyiz.çocuk okuldan yemiyor eşim işte yemiyor ben yemeğe çıkmıyorum.normal bu fiyatlar zaten yüzde yüz zamlandı herşey4 kisiyiz
Istah durumumuz belirsiz.
Bizim 1500 falan cunku kayinvalidem et tereyag zeytinyagi peynir sucuk konserve bal falan yolluyor.
Ama mutlaka yine de aliniyor. Bazen yetmiyor. Bazen farkli cesit cekiyor canimiz.
sen dışarda da yiyorsun biz 7-24 evdeyiz.çocuk okuldan yemiyor eşim işte yemiyor ben yemeğe çıkmıyorum.normal bu fiyatlar zaten yüzde yüz zamlandı herşey
güle güle kullan.ama euro ödeyince az bir şey yapıyorrr.bizim burda euro artalı bir adidas spor ayakkabı 900 1000 tl olduBunlarda benim aldıklarım , nor topu gibi 1700 liraEki Görüntüle 2820754
asgari ücretle kolejde çocuk okutup üstüne de para biriktiriyorum deme deKiz dur ben bisey mi dedim hahahaha
Ben bdv linc takimi miyim :))
Et yag peynir en maliyetli seyler. Onlar bedava oldugu icin bizimki dusuk
Valla çok bence pardon yanlış yazdım 1700 kr olucak yanı 170 Euro .yanlışlıkla TL yazdımgüle güle kullan.ama euro ödeyince az bir şey yapıyorrr.bizim burda euro artalı bir adidas spor ayakkabı 900 1000 tl oldu
amannn işte sen de fakirsin biz de.öyle olmasak niye ödediğimiz paralar içimize otursun?Valla çok bence pardon yanlış yazdım 1700 kr olucak yanı 170 Euro .yanlışlıkla TL yazdım
asgari ücretle kolejde çocuk okutup üstüne de para biriktiriyorum deme de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?