Ne zaman zenginlik muhabbetleri dönücek buralarda yaa Hep param yok bilmem ne, zaten kocaya kaçmada bile yeni trend çıkmış evde zeytinyağı, zeytin, akıllı robot bunlarıda alıp yeni kocaya kaçıyolar, burdan pay biçin pahalılık nasıl artmış

sen bahset biraz zenginlikten içimiz açılsın

eskiden kızlar bekar kocaya kaçarlardı şimdilerde hem kadın evli hem de adam ama kaçan kaçana.aradaki çocuklarda kimden belli değil.dna istiyorummmmmmm modası başladı ülkede son yıllarda.okuma yazmayı zor bilenler dna yı biliyor yahuu

Hamdolsun her seyim fazlasiyla var da ekonomiye isyanim sebebiyle ben yok demeye devam

Yalniz bugun multinetimi unutup 1120 tl cash para odeme kekolugumu yazin tarihe. Acima parmak bastigi icin altina Y Yuppiyayye imza atsin

Benim tek biseyim eksik, soylemicem

Zengin parasıyla fakir karısıyla diye bi laf vardı

bdv de açılan bir konudan ilham aldım.bundan sonra telkin uzmanı ve yaşam koçuyum.belki bu şekilde zenginnn olurum.ilk müşterim de hazır:morportakal

Ben zaten terapistimi degistirmeyi dusunuyorum. Kadinin resmen taraf tuttugunu hissettim.
Sadece bir tarafi aklamaya, onun dogrularini normallestirmeye cabaladigini dusunuyorum.

Anlat, nerden basliyoruz?

Bundan sonra acılara parmak basmıycam kuzum rahat ol amannn nolacak yarın harcarsın,harcamasan nolacak amannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…