- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.861
nomunomuchua yatırımlar nasıl gidiyor?borsadan coinlerden memnun musun?senin sayende toplandı burda bu kadar insan.iyi ki varsın
nomunomuchua yatırımlar nasıl gidiyor?borsadan coinlerden memnun musun?senin sayende toplandı burda bu kadar insan.iyi ki varsın
borsa çok kötü bu aralar kazanan pek yok.moralini bozmaSiz de iyi ki varsınız canım.
Borsada halka arzlar sayesinde az yeşil gördüm.
Onun disinda full kırmızı.
Doğru yerde doğru adımlar atamıyorum.
Doco yu zararla sattım uçtu misal.. :/
3.500 tl koyduğum borsada şuan 3bindeyim.
Zarar 500..
Inşallah toparlar.
Hâlâ coine bulaşmadım.
Ben çünkü kendimi kaybedebilirim.
500 'le girecegim dedigim borsada halim bu gümüş bile bozdum.
O yüzden korkuyorum girmeye de..
Belki birisi elimden tutup coine soksa girebilirim de
Bundan sonra altına gümüşe yoğunlaşırım diyorum ama bakalım..
borsa çok kötü bu aralar kazanan pek yok.moralini bozma
ben de cesaret edemedim ona.gümüş biriktireceğim hem fiyatı ucuz hem de artacak deniyor.uzun vadede zaten getirisi fazla olurBen de tam zamanında girdim bu ise..
Herkes coine kaçıyor belki ben de yapmalıyım.
Ama işte korku var :)
nerdeeee tam tersi netten para harcamakla meşgulüm şu anSelam kızlar herkes iyi mi zengin olan var mi
Selam kızlar herkes iyi mi zengin olan var mi
nerdeeee tam tersi netten para harcamakla meşgulüm şu an
Kızzz bana hesap açmadılar hala pasif görünüyorum kör olmayasıca banka
national geographic ince mont ve pantolonunu aldım.malum coronada şehir hayatı yok artık bize..ben de doğaya açılım yapacağımm.börtü böcek incelerimNe aliyorsunnnnn
national geographic ince mont ve pantolonunu aldım.malum coronada şehir hayatı yok artık bize..ben de doğaya açılım yapacağımm.börtü böcek incelerim
Bunları aldım jeanlerle yere bile oturamadım dün rahat değillerBen doga ve kamp aşıgıyım. Ama yalniz korkuyorumgidemiyorum artik.
Acayippp severim bortu böcek
Evet aslinda cok guzel fikirler var ama her nasip vaktinin esiridir derler Allah gonlune gore versin.
Mesela fotografcilik once dis cekim gelin damatla artti, bebek, 1 yas, hamilelik fikirler arttida artti
Ama hic 2. Bahar fikri gormedim, oda annemle aklimiza geldi. Oysa en cok hakedenler orta yas grubu degilmi, heleki sevgi temelli evlilikse veya 40. 50. Yil bittiyse..
ayın 15 i maaş günü hemi deAllajhhh ajandalara yazın 15 nisan:)
ayın 15 i maaş günü hemi de
Benim hesap niye açılmadı yahu normalmi bu? Sen eski borsacılardansın bilirsinayın 15 i maaş günü hemi de
ben mi eski borsacıyım emin misin?eski bir borsa parası yiyicisiydim son aylarda o da yok zırnık gelmedi payıma borsadan.gocammm o borsadan anlayan ben değilBenim hesap niye açılmadı yahu normalmi bu? Sen eski borsacılardansın bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?