- 10 Nisan 2014
- 43.730
- 116.261
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.841
aaa sende mi işten ayrılacaksın?Hadi hayirli ugurlu olsun canimm
Once saglik tabi ama ben hedefime ulasacagim biliyorummm
mune ye dert yanmışsın ama mor.Kizlar Allaha sukur son gunu tamamladim.
Darısı isteyenlerin basina.
@Yuppiyayye E Esila09 önce siz ❤
mune ye dert yanmışsın ama mor.
onun kastettiği kadın grubu biziz sen değilsin ama.sen kirazlı takımını giy keyfine bak mor cuğum.Dert yanmadim ki. Insallah pisman olmam dedim :))
Mune abla canimdir. Ne dese dogrudur.
onun kastettiği kadın grubu biziz sen değilsin ama.sen kirazlı takımını giy keyfine bak mor cuğum.
aaa sende mi işten ayrılacaksın?
o bir çeşit bikini değil mi zaten.sokakta giyilir mi?gece hayatına hiç uygun değil kirazlı kirazlı zaten.Adam da bana onu giydirir ya sokakta...
Benim ne farkim var, tüm kadinlara yonelik yazdi mune abla
o bir çeşit bikini değil mi zaten.sokakta giyilir mi?gece hayatına hiç uygun değil kirazlı kirazlı zaten.ben de şortlarımı denedim sığamadım
hayırlısı olsun esila.biz de emekli olmak istiyoruz ama yaşa takılıyoruzBen emekli maasi alana kdr calismayi hic dusunmemistim
Sonra bu yil daha erken neden olmasin dedim
Benim yaptigim is; yapilmaz. Baska aciklamasi yok.
Su anki gelismeler 3 yilda kacmam gerektigini gosteriyor ama hayirlisi olsun tabi.
Esimde ayrildi biraz calisir ama kendimiz birseyler yapsak ne iyi olurdu. Biraz buralari ogrensinde. Gerisine bakicaz.
hayırlısı olsun esila.biz de emekli olmak istiyoruz ama yaşa takılıyoruz
ben de öyle düşündüm ama şu an yarı zamanlı bir iş istiyorum.e ticaret düşünüyorumBen ztn hic bir zaman kariyer yapayim aman oyle aman is diye olen bir insan olmadim
Su 1 yilda hakli oldugumu gordum
Is yerine adanmis bir hayat istemiyorum
ben grup grup ayırıyorum kıyafetlerimi.bizim semtte giyilecekler memlekette giyilecekler tatilde giyilecekler diyeYooo degil.
Ben normalde bizim caddede giyerdim bunu hahaha
Ama bu havada diil tabi. Temmuzda falan
ben de öyle düşündüm ama şu an yarı zamanlı bir iş istiyorum.e ticaret düşünüyorum
gayet güzel fikirler.bizim insanlarımız çok çeşitli iş alanları olmasına rağmen sadece üniversite okuyup senelerce de bir iş yapmadan kpss ye giriyorlar.Evet aslinda cok guzel fikirler var ama her nasip vaktinin esiridir derler Allah gonlune gore versin.
Mesela fotografcilik once dis cekim gelin damatla artti, bebek, 1 yas, hamilelik fikirler arttida artti
Ama hic 2. Bahar fikri gormedim, oda annemle aklimiza geldi. Oysa en cok hakedenler orta yas grubu degilmi, heleki sevgi temelli evlilikse veya 40. 50. Yil bittiyse..
gayet güzel fikirler.bizim insanlarımız çok çeşitli iş alanları olmasına rağmen sadece üniversite okuyup senelerce de bir iş yapmadan kpss ye giriyorlar.
yurtdışına giden öğretmenler hep memnun kaldı.devlet gönderirdi eskiden hala var mı bilmiyorumEvet gelismek sadece gitgide daha cok isgucu uretmek degil bence
Ben aslinda ogretmenlik okudum, ufak ufak ozelders cevresi tuttursaydim aptallik ettim
Almancam da vardi; matematik ztn benim isim
Ama kole olmusum evlat bellemisim isi
Neyse 32de ayildim erken bence
yurtdışına giden öğretmenler hep memnun kaldı.devlet gönderirdi eskiden hala var mı bilmiyorum
ben grup grup ayırıyorum kıyafetlerimi.bizim semtte giyilecekler memlekette giyilecekler tatilde giyilecekler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?