aaa sende mi işten ayrılacaksın?

Ben emekli maasi alana kdr calismayi hic dusunmemistim
Sonra bu yil daha erken neden olmasin dedim
Benim yaptigim is; yapilmaz. Baska aciklamasi yok.
Su anki gelismeler 3 yilda kacmam gerektigini gosteriyor ama hayirlisi olsun tabi.
Esimde ayrildi biraz calisir ama kendimiz birseyler yapsak ne iyi olurdu. Biraz buralari ogrensinde. Gerisine bakicaz.

hayırlısı olsun esila.biz de emekli olmak istiyoruz ama yaşa takılıyoruz

hayırlısı olsun esila.biz de emekli olmak istiyoruz ama yaşa takılıyoruz

Ben ztn hic bir zaman kariyer yapayim aman oyle aman is diye olen bir insan olmadim
Su 1 yilda hakli oldugumu gordum
Is yerine adanmis bir hayat istemiyorum

ben de öyle düşündüm ama şu an yarı zamanlı bir iş istiyorum.e ticaret düşünüyorum

Evet aslinda cok guzel fikirler var ama her nasip vaktinin esiridir derler Allah gonlune gore versin.

Mesela fotografcilik once dis cekim gelin damatla artti, bebek, 1 yas, hamilelik fikirler arttida artti
Ama hic 2. Bahar fikri gormedim, oda annemle aklimiza geldi. Oysa en cok hakedenler orta yas grubu degilmi, heleki sevgi temelli evlilikse veya 40. 50. Yil bittiyse..

gayet güzel fikirler.bizim insanlarımız çok çeşitli iş alanları olmasına rağmen sadece üniversite okuyup senelerce de bir iş yapmadan kpss ye giriyorlar.

gayet güzel fikirler.bizim insanlarımız çok çeşitli iş alanları olmasına rağmen sadece üniversite okuyup senelerce de bir iş yapmadan kpss ye giriyorlar.

Evet gelismek sadece gitgide daha cok isgucu uretmek degil bence

Ben aslinda ogretmenlik okudum, ufak ufak ozelders cevresi tuttursaydim aptallik ettim
Almancam da vardi; matematik ztn benim isim
Ama kole olmusum evlat bellemisim isi
Neyse 32de ayildim erken bence

yurtdışına giden öğretmenler hep memnun kaldı.devlet gönderirdi eskiden hala var mı bilmiyorum

ben grup grup ayırıyorum kıyafetlerimi.bizim semtte giyilecekler memlekette giyilecekler tatilde giyilecekler diye

Memleket neresi ❤

Benim de öyle ama suan zorunlu bir grup revizyonuna gidicem

Ex es ailesi ayvalik ve alacati karmasi
Orda giydigim seyleri yenisinde giysem ayyy

Paris veya rusyada giyinmeden de gezebiliyorum benim memleketlerde sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…