- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.881
Maaş günü para kalsa keskeayın 15 i maaş günü hemi de
valla millet memnun demek ki sesleri çıkmıyor.onlar memnunsa ben de memnunumMaaş günü para kalsa keske
Ozaman eşine bir çıtlatsan yaaaaben mi eski borsacıyım emin misin?eski bir borsa parası yiyicisiydim son aylarda o da yok zırnık gelmedi payıma borsadan.gocammm o borsadan anlayan ben değil
Onların sesi neden çıkmıyor inme indi onlaravalla millet memnun demek ki sesleri çıkmıyor.onlar memnunsa ben de memnunum
dizisi bitince sorarım tüm hafta arka sokakları bekliyor hepimizi kovdu salondanOzaman eşine bir çıtlatsan yaaaaBenimi kabul etmediler ki Kredi var baktılar kartlarıda söndürüyor bu kadını yapın pasif dediler kesin
valla ben de para çok.50 tl lik benzinimi alıyorummm miss gibiOnların sesi neden çıkmıyor inme indi onlara
ohhh sefan olsun . Beni harcamak cok mutlu ediyor .nerdeeee tam tersi netten para harcamakla meşgulüm şu an
Bu grupta sadece sende olur öyle şeyler deme öyle inanırızBi uyandim hesabimda milyonlar hahahaha
Kız hallet aklında olsun bankalarda 10. 16 çalışmaya geçmişler .Kızzz bana hesap açmadılar hala pasif görünüyorum kör olmayasıca bankaNeyse 15ine kadar ayarlanır inş bende halka arza dahil olurum inş amin
Sabah açtım aradım teldende taciz ettim ama hala açılmamış.Çok heves ettim,heyecan yaptım bende halktan bir insanım sonuçta benimde hakkım halka arza dahil olmakohhh sefan olsun . Beni harcamak cok mutlu ediyor .
Bu grupta sadece sende olur öyle şeyler deme öyle inanırız
Kız hallet aklında olsun bankalarda 10. 16 çalışmaya geçmişler .
Ben bugün binance hesabı ve papara kartı açıp beşyüz lira attım. Şimdilik beklemem söylendi, az bilinen -yukselmesi beklenen 5 coinden yüzer liralık alip, unutacağim.Selam kızlar herkes iyi mi zengin olan var mi
Bu grupta sadece sende olur öyle şeyler deme öyle inanırız
ooo maşallah eskiden sadece altıncıydın.şimdilerde her yerde parmağın olmuşBen bugün binance hesabı ve papara kartı açıp beşyüz lira attım. Şimdilik beklemem söylendi, az bilinen -yukselmesi beklenen 5 coinden yüzer liralık alip, unutacağim.
Tüyo aldığım kişi de kuzenimin eski öğrencisi ,yirmi yaşında küçücük cocuk
Bugün bir hesap kitap yaptım.
Nisan ayini Papara'dan 104 chiliz, 35 ontoloji , 24 tether ve hisse hesabindan 30 lot quaGranit ve 29 lot turex ile kapatmıştım.
Yani , daha zengin olamadım, ama minnak adımlarla ilerliyorum... Hayırlısı
pandemi bitince benle doğu ekpresiyle gezecek bir arkadaş arıyorum.sanırım tek adayyenGEnC olur.
kızları şöyle eledim.küçük bebekliler çocuklular olmaz.seni eleme sebebim sevgilin olması .izin vermez cıks olmaz.yengençten iyisi yok aranızda kıskanmayınBenim neyimi begenmedin
Hııh
Ben de bibiyle giderim.
kızları şöyle eledim.küçük bebekliler çocuklular olmaz.seni eleme sebebim sevgilin olması .izin vermez cıks olmaz.yengençten iyisi yok aranızda kıskanmayın
Wouuww ilk binance ile başladıysan bu ısın cozdun demekki reisBen bugün binance hesabı ve papara kartı açıp beşyüz lira attım. Şimdilik beklemem söylendi, az bilinen -yukselmesi beklenen 5 coinden yüzer liralık alip, unutacağim.
Tüyo aldığım kişi de kuzenimin eski öğrencisi ,yirmi yaşında küçücük cocuk
Bugün bir hesap kitap yaptım.
Nisan ayini Papara'dan 104 chiliz, 35 ontoloji , 24 tether ve hisse hesabindan 30 lot quaGranit ve 29 lot turex ile kapatmıştım.
Yani , daha zengin olamadım, ama minnak adımlarla ilerliyorum... Hayırlısı
Senin borsa simsarı sevgilin var ihtimal cok yüksekHahahhaha malesef gercek degil kizlar
Gönül isterdi ki...
sen yarışmaya hangi şehirden katılıyorsun cedric?Senin borsa simsarı sevgilin var ihtimal cok yüksek
Benim koca da giy giy saz çalışıyor cok kızdım bak
Senin borsa simsarı sevgilin var ihtimal cok yüksek
Fistik desemsen yarışmaya hangi şehirden katılıyorsun cedric?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?