ben mi eski borsacıyım emin misin?eski bir borsa parası yiyicisiydim son aylarda o da yok zırnık gelmedi payıma borsadan.gocammm o borsadan anlayan ben değil
Ozaman eşine bir çıtlatsan yaaaaBenimi kabul etmediler kiKredi var baktılar kartlarıda söndürüyor bu kadını yapın pasif dediler kesin

nerdeeee tam tersi netten para harcamakla meşgulüm şu an
ohhh sefan olsun . Beni harcamak cok mutlu ediyor .
Bi uyandim hesabimda milyonlar hahahaha
Bu grupta sadece sende olur öyle şeyler deme öyle inanırız
Kızzz bana hesap açmadılar hala pasif görünüyorum kör olmayasıca bankaNeyse 15ine kadar ayarlanır inş bende halka arza dahil olurum inş amin
Kız hallet aklında olsun bankalarda 10. 16 çalışmaya geçmişler .

ohhh sefan olsun . Beni harcamak cok mutlu ediyor .

Bu grupta sadece sende olur öyle şeyler deme öyle inanırız

Kız hallet aklında olsun bankalarda 10. 16 çalışmaya geçmişler .
Sabah açtım aradım teldende taciz ettim ama hala açılmamış.Çok heves ettim,heyecan yaptım bende halktan bir insanım sonuçta benimde hakkım halka arza dahil olmak

Selam kızlar herkes iyi mi zengin olan var mi
Ben bugün binance hesabı ve papara kartı açıp beşyüz lira attım. Şimdilik beklemem söylendi, az bilinen -yukselmesi beklenen 5 coinden yüzer liralık alip, unutacağim.
Tüyo aldığım kişi de kuzenimin eski öğrencisi ,yirmi yaşında küçücük cocuk
Bugün bir hesap kitap yaptım.
Nisan ayini Papara'dan 104 chiliz, 35 ontoloji , 24 tether ve hisse hesabindan 30 lot quaGranit ve 29 lot turex ile kapatmıştım.
Yani , daha zengin olamadım, ama minnak adımlarla ilerliyorum... Hayırlısı

ooo maşallah eskiden sadece altıncıydın.şimdilerde her yerde parmağın olmuş

kızları şöyle eledim.küçük bebekliler çocuklular olmaz.seni eleme sebebim sevgilin olması .izin vermez cıks olmaz.yengençten iyisi yok aranızda kıskanmayın

Iyi ben de sevgilimle giderim ama adam lukse duskun. Gelmez.
Ben bibimle gidem

Trende kirazli takimimi giyerim.
Inerken de kürkümü

Hahahaha
Bibi yasadin anam.

Wouuww ilk binance ile başladıysan bu ısın cozdun demekki reis
Ben iki aydir btcturk deyim
Yeni halka arz da var paylaştım birkaç mesaj önce . 15 inde paraları hazır ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…