Ya cuma günü öğleden sonra izmirin en büyük üniversite hastanesi kapandı pandemi hastanesi oldular durumlar vahim kapanma yakın gibi

Biz sıralama esasına göre sanmıştık. Şans işte gelmedi.

anadan babadan kalanlar girmez.ama onları satıp başka mallar alırsan girebiliyor.baba malı satıp aldığını ispatlaman zor oluyor yıllar sürüyor davalar.

Miras kalan mallar girmiyor paylaşıma. Tam tersi evliyken size vermeseler daha iyi. Ama Allah korusun boşanma durumu olursa o malların babadan, anneden gelen mallar olduğunu erken hak verdiklerini zaten kanıtlarsınız.

Miras kalan mallar girmiyor paylaşıma. Tam tersi evliyken size vermeseler daha iyi. Ama Allah korusun boşanma durumu olursa o malların babadan, anneden gelen mallar olduğunu erken hak verdiklerini zaten kanıtlarsınız.
Yok yok şu an bekarım ve uzun süre niyetim yok, evlenmeden verme telaşındalar.

Abim evlenirken ona aldi
Sonra ablam esinden ayrildi ona aldi zorda kalmasin diye
Kardesim evlilik hazirligindaydi, sonra ayrildilar falan ama evlenicek diye ona da almisti.
Bana yok, bilmiyorum aklina gelmedi galiba.

Allaha şükür ihtiyacın yok. Ama bunlar seni öyle incitmiş ki işte kendine sığınacak liman aradın ah morr ah...
İnşallah çok mutlu olursun, ne olur aç gözünü biraz. Gel sarılıcam sana

yeni aşk hikayeleri de bekliyoruz ama.biz sıkıcı evli kadınlarıyız yok bir aksiyonumuz .
Coinden yatırımdan anlamadığım için aşk hikayelerimle gelmeyi umuyorum. Ama şu pandemi ortamında aşk bulanları tebrik ediyorum gerçekten. Ben anca filmlerini izlerim L koltuğa uzanıp.

Yaaa kızlar şöyle romantik, 19.yy falan olur, günümüz olur yabancı bi dizi önerin yaaa
Outlander var. Bence çok güzel. Bir de Osmanlıyı anlatan bir dizi var Fatih zamanını, ben pek sevip devam etmedim ama sizi sarar belki bir bakın derim. Ottomanli bir şeydi. Rise of ottoman miydi. Ama outlander çok hoş bir dizi:)

Coinden yatırımdan anlamadığım için aşk hikayelerimle gelmeyi umuyorum. Ama şu pandemi ortamında aşk bulanları tebrik ediyorum gerçekten. Ben anca filmlerini izlerim L koltuğa uzanıp.
maskenin altında tanınmıyoruz bile.nasıl aşk yaşasınlar kadınlarımız

Allaha şükür ihtiyacın yok. Ama bunlar seni öyle incitmiş ki işte kendine sığınacak liman aradın ah morr ah...
İnşallah çok mutlu olursun, ne olur aç gözünü biraz. Gel sarılıcam sana

Babami pek sevmem zaten. Ama ben suan gercekten cok mutluyum. Iliskimden bir rahatsizligim yok.
Ama sarilalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…