- 19 Mayıs 2010
- 1.581
- 4.805
- 658
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.261
Ya cuma günü öğleden sonra izmirin en büyük üniversite hastanesi kapandı pandemi hastanesi oldular durumlar vahim kapanma yakın gibiÇok sevinirim, ben de iyiyim. Öğlenden akşama kitap okuyup akşamdan geceye kadar film izledim. Tam bir panda gibi.
Yetişemediğim geçmişi okumaya çalıştım. Biraz feminist damarlarım kabardı burnumdan nefes alıp ağzımdan verdim.
Pazartesi nasıl kararlar çıkar sizce, kapanma vs. olur mu dersiniz?
cigarette ye para vermem malum fakirimKızlar benim de babam butun cocuklarina ev aldi. Bana almadi.
Yakin birer cigarette bana
rusları bilemem de biz deki tek özel sebep kız olarak doğmakÖzel bir sebebi var mı?
Biz sıralama esasına göre sanmıştık. Şans işte gelmedi.Hayir canım öyle değil. 300bin kişiden fazla başvuran olmuş. 1 saat önce girmen gerekiyor. Girince sana sayı veriyor aslında herhangi bir sayı. Sonra alış zamanı gelince rastgele o sayılara veriyor. Öyle düşün ilk girmek vs olayı değil. Iki kişi girip iki kişiye çıkması baya mucize mesela. Onların da tekine çıktı acemi şansı işte. Ilk defa almak istemişti. Olmadi beceremedi:)
Tabii ki şanstı orda. Ama değişik olanlar da var. Nasıl anlatsam, işlem yaparak diyeyim.Biz sıralama esasına göre sanmıştık. Şans işte gelmedi.
yeni aşk hikayeleri de bekliyoruz ama.biz sıkıcı evli kadınlarıyız yok bir aksiyonumuz .GeyikliGece aşkına teslim oluşunu okurken herkesin yerine 3-4 cigarette yakmış olabilirim ben kızma da :)
anadan babadan kalanlar girmez.ama onları satıp başka mallar alırsan girebiliyor.baba malı satıp aldığını ispatlaman zor oluyor yıllar sürüyor davalar.Ev konularında merak ettiğim bişey var, evlilikte edinilmiş mal diye bişey var ya, anadan babadan kalanlar buna giriyor mu ki? Benimkiler de aksine sağlığımızda ne varsa üstüne verelim de yine bi öküzle evlenirsen bişeyine ortak olmasın derdindeler. İkinciyi de boşayacağıma eminler heralde
Miras kalan mallar girmiyor paylaşıma. Tam tersi evliyken size vermeseler daha iyi. Ama Allah korusun boşanma durumu olursa o malların babadan, anneden gelen mallar olduğunu erken hak verdiklerini zaten kanıtlarsınız.Ev konularında merak ettiğim bişey var, evlilikte edinilmiş mal diye bişey var ya, anadan babadan kalanlar buna giriyor mu ki? Benimkiler de aksine sağlığımızda ne varsa üstüne verelim de yine bi öküzle evlenirsen bişeyine ortak olmasın derdindeler. İkinciyi de boşayacağıma eminler heralde
Evet satmaması gerek tabii. Aynı şeyi yazmışız da:)anadan babadan kalanlar girmez.ama onları satıp başka mallar alırsan girebiliyor.baba malı satıp aldığını ispatlaman zor oluyor yıllar sürüyor davalar.
Yok yok şu an bekarım ve uzun süre niyetim yok, evlenmeden verme telaşındalar.Miras kalan mallar girmiyor paylaşıma. Tam tersi evliyken size vermeseler daha iyi. Ama Allah korusun boşanma durumu olursa o malların babadan, anneden gelen mallar olduğunu erken hak verdiklerini zaten kanıtlarsınız.
Abim evlenirken ona aldi
Sonra ablam esinden ayrildi ona aldi zorda kalmasin diye
Kardesim evlilik hazirligindaydi, sonra ayrildilar falan ama evlenicek diye ona da almisti.
Bana yok, bilmiyorum aklina gelmedi galiba.
Coinden yatırımdan anlamadığım için aşk hikayelerimle gelmeyi umuyorum. Ama şu pandemi ortamında aşk bulanları tebrik ediyorum gerçekten. Ben anca filmlerini izlerim L koltuğa uzanıp.yeni aşk hikayeleri de bekliyoruz ama.biz sıkıcı evli kadınlarıyız yok bir aksiyonumuz .
Outlander var. Bence çok güzel. Bir de Osmanlıyı anlatan bir dizi var Fatih zamanını, ben pek sevip devam etmedim ama sizi sarar belki bir bakın derim. Ottomanli bir şeydi. Rise of ottoman miydi. Ama outlander çok hoş bir dizi:)Yaaa kızlar şöyle romantik, 19.yy falan olur, günümüz olur yabancı bi dizi önerin yaaa
evlenmeden versinler.o zaman evlenince eş asla hak iddia edemez.Yok yok şu an bekarım ve uzun süre niyetim yok, evlenmeden verme telaşındalar.
maskenin altında tanınmıyoruz bile.nasıl aşk yaşasınlar kadınlarımızCoinden yatırımdan anlamadığım için aşk hikayelerimle gelmeyi umuyorum. Ama şu pandemi ortamında aşk bulanları tebrik ediyorum gerçekten. Ben anca filmlerini izlerim L koltuğa uzanıp.
Allaha şükür ihtiyacın yok. Ama bunlar seni öyle incitmiş ki işte kendine sığınacak liman aradın ah morr ah...
İnşallah çok mutlu olursun, ne olur aç gözünü biraz. Gel sarılıcam sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?