- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.221
Benim o kadar param yok ki.
yukarda öyle demiyor cıks inanmamkizlar ben 4000 usd kazanmadim
Onun icin 56400 usd yatirmam lazimdi.
Benim o kadar param yok ki.
400 usd kazandim.
Aldigim 0.1 bitcoind
Ceycey bende de o kadar var güçlerimizi birleştirip 0.1 coin mi alsak3 yılda 2800 dolar biriktirdim.F ile başlar akir diye devam eder
Dumduk fakirlikten normal fakirliğe geçebilmem senin ev bulmana bağlı biran önce seç evi hadiii bende zengin yürüyüşü istiyorumŞey oluyorsun
Dümdükkk fakir hahahahaa
yukarda öyle demiyor cıks inanmam
bu mor da aynı benim dayım gibi.adam 71 yaşında 15 yaşından beri param yok neyim var fakirim der durur tüm apartman kendinindir bir sürü de dükkan kiracısı var.ama ağlarlar ahh ahh içi beni dışı seni yakar derler karı koca.Çok güldüm canım, Allah da seni güldürsün.
Gercekten kiz, o kadar param yok ki.
Casper aldim ya ona gitti.
voltran gücümüzü oluşturalım.belki bu şekilde zengin oluruzCeycey bende de o kadar var güçlerimizi birleştirip 0.1 coin mi alsak
Dumduk fakirlikten normal fakirliğe geçebilmem senin ev bulmana bağlı biran önce seç evi hadiii bende zengin yürüyüşü istiyorum
Artık ortak sayılırız ceycey bendeki hisseleri yazayım sana da bir kocana sor sana zahmet. Yoksa benim koca bana soracak vallavoltran gücümüzü oluşturalım.belki bu şekilde zengin oluruz
özele yaz da sorayımArtık ortak sayılırız ceycey bendeki hisseleri yazayım sana da bir kocana sor sana zahmet. Yoksa benim koca bana soracak valla
bu mor da aynı benim dayım gibi.adam 71 yaşında 15 yaşından beri param yok neyim var fakirim der durur tüm apartman kendinindir bir sürü de dükkan kiracısı var.ama ağlarlar ahh ahh içi beni dışı seni yakar derler karı koca.
5bin dolarligi mı alabildiniz?Bize çıkmadı o yaGercekten kiz, o kadar param yok ki.
Casper aldim ya ona gitti.
Kadın dayanışması işte sağolasınözele yaz da sorayım
ayy tıpkısı yeminle.aynı hamurdan üretilmişler galiba.anneme kalan 3 kuruşluk miras var onu sorduğumda adamda bet beniz atıyor.milyonluk adam 10 yıldır 7 dönümcük tarla ekiminden payını bile vermiyor annemin sen düşün ha ha ha.adam bir de avukat çakalın önde gidenidir.ama bdv kadınlarına yardımı da dokundu allah var hakkını yemeyeyim.böyle böyle günahlarını temizleyecekAaaa bu şey değil mi, benim abim :) Oteller hanlar var babadan kalma, hepsine kondu, hala bizi arar elde avuçta yok sizde var mı piyasa nasıl diye.
Bizde de var buna benzeri. Ama sağ olsun ekilen yerlerden şeker, patates falan veriyor babaneme:) hediyeymis o da ama sanki kendinden veriyorayy tıpkısı yeminle.aynı hamurdan üretilmişler galiba.anneme kalan 3 kuruşluk miras var onu sorduğumda adamda bet beniz atıyor.milyonluk adam 10 yıldır 7 dönümcük tarla ekiminden payını bile vermiyor annemin sen düşün ha ha ha.adam bir de avukat çakalın önde gidenidir.ama bdv kadınlarına yardımı da dokundu allah var hakkını yemeyeyim.böyle böyle günahlarını temizleyecek
Waoww
Türkiyeden çok az kişi alabildi biliyorsun değil mi?
Bu bağlantıyı çözemedim. Mor ev bulunca zengin mi oluyoruz, mor semt söyle :)
5bin dolarligi mı alabildiniz?Bize çıkmadı o yasansliymissiniz. 100 dolarlık olan bile çıkmadı bana hahah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?