kizlar ben 4000 usd kazanmadim

Onun icin 56400 usd yatirmam lazimdi.
Benim o kadar param yok ki.

400 usd kazandim.
Aldigim 0.1 bitcoindi

Çok güldüm canım, Allah da seni güldürsün.
bu mor da aynı benim dayım gibi.adam 71 yaşında 15 yaşından beri param yok neyim var fakirim der durur tüm apartman kendinindir bir sürü de dükkan kiracısı var.ama ağlarlar ahh ahh içi beni dışı seni yakar derler karı koca.

Aaaa bu şey değil mi, benim abim :) Oteller hanlar var babadan kalma, hepsine kondu, hala bizi arar elde avuçta yok sizde var mı piyasa nasıl diye.

Aaaa bu şey değil mi, benim abim :) Oteller hanlar var babadan kalma, hepsine kondu, hala bizi arar elde avuçta yok sizde var mı piyasa nasıl diye.
ayy tıpkısı yeminle.aynı hamurdan üretilmişler galiba.anneme kalan 3 kuruşluk miras var onu sorduğumda adamda bet beniz atıyor.milyonluk adam 10 yıldır 7 dönümcük tarla ekiminden payını bile vermiyor annemin sen düşün ha ha ha.adam bir de avukat çakalın önde gidenidir.ama bdv kadınlarına yardımı da dokundu allah var hakkını yemeyeyim.böyle böyle günahlarını temizleyecek

Bizde de var buna benzeri. Ama sağ olsun ekilen yerlerden şeker, patates falan veriyor babaneme:) hediyeymis o da ama sanki kendinden veriyor

Waoww
Türkiyeden çok az kişi alabildi biliyorsun değil mi?

Sevgilim bey halletti benimkini. Ben hic anlamam.

Bu bağlantıyı çözemedim. Mor ev bulunca zengin mi oluyoruz, mor semt söyle :)

Aman durun bu sansürlü konu hahahah

5bin dolarligi mı alabildiniz?Bize çıkmadı o ya sansliymissiniz. 100 dolarlık olan bile çıkmadı bana hahah:)

Evet 5 bin dolarlik olan.
Tesekkur ederim, ben cok anlamiyorum da etrafimda bu isin profesyoneli birileri vardi. Onlar yapti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…