Babami pek sevmem zaten. Ama ben suan gercekten cok mutluyum. Iliskimden bir rahatsizligim yok.
Ama sarilalim.
benim babamı görmeden öyle demeseydin iyiydi adam aziz nesin in ne yaşar ne yaşamaz hikayesindeki gibi.6 aylık bile anım yok o derece.ama umrumda mı cıksssss haydi dans danssss

ahahahaa evet yaa, maskenin bi faydası da yok nemlendiricimi kapatıcımı süreyim derdi olmadan sabahları 10 dk fazla uyuyabiliyorum :))
Siz yine de nemlendiricinizi sürün. Hele arkadaşlar yaz geliyor. Güneş kremi sürmeyi unutmayın yoksa dışarıda kaldığınız bir günde yüzünüzde doğal maske olusabilir:) Geçen on.. diye başlayan bir sitede maske takip gündüz güneşin altında kalan bir kadının fotosunu gördüm. Komikti yani dikkat edin:)

ahahahaa evet yaa, maskenin bi faydası da yok nemlendiricimi kapatıcımı süreyim derdi olmadan sabahları 10 dk fazla uyuyabiliyorum :))
nemlendiricisiz asla çıkmam .ha pandemi de fakirleştik gratisten alır olduk en lüks markamız sebamed oldu ama olsun.bakım şarttttt

mal vermeyle ilgisi yok ki bana da vermişti annem 26 yaşımda.kötüye kullanmadıktan sonra verebilirler ama kendilerine ait bir evleri mutlaka kalmalı
Doğru söylüyorsunuz. Umarım böyle hesaplar yapmaya gerek bırakmayan bir evlilik olur sıradaki.

Aaaaa bunu hiç düşünmedim doğru düzgün güneşin yüzünü göremediğimden. Haklısınız artık başlamak lazım güneş kremine.

Mune hanim bana o kadar sinir oldu ki bence bir daha gelmez
O yüzden sen devam et ceycey
Gelirim neden gelmeyeyim, ben tecrübe ve tavsiyelerimi ortaya yazar geçerim bizde teklif var ısrar yok
mune ne derse doğrudur.bunca yıl bir üyeye bile yanlış akıl verdiğini görmedim
Saygılar efendim, takılırdım ama raporlar birikti üstüme üstüme geliyorlar

Aaaaa bunu hiç düşünmedim doğru düzgün güneşin yüzünü göremediğimden. Haklısınız artık başlamak lazım güneş kremine.
Ben normalde yaz kış sürmeye çalışırdım ama bu sene maske takınca doğru dürüst sürmüyorum. Sonra o şanssiz kişiler başlığındaki fotoyu görünce aklımın köşesine yazdım havalar ısınınca sür diye:)

Çok teşekkür ederim ben de ne zaman kendi öngörümle işlem yaptıysam kazanıyorum birinden tüyo aldıysam terste kalıyorum. Kimseyi dinlemiyorum artık

Çok teşekkür ederim ben de ne zaman kendi öngörümle işlem yaptıysam kazanıyorum birinden tüyo aldıysam terste kalıyorum. Kimseyi dinlemiyorum artık
Kesinlikle öngörü de önemli tabii ama araştırmak da önemli. Sadece öngörü ile de hareket etmeyin tabii:) adet sayısına bakın, projesine bakın, başka yerlerde de kullanılıyor mu diye bakın,grafiğe bakın,grafiklere bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…