- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.241
Bizde de var buna benzeri. Ama sağ olsun ekilen yerlerden şeker, patates falan veriyor babaneme:) hediyeymis o da ama sanki kendinden veriyor
Hayırlı olsun canım. Benim çok yakınıma da sıra geldi ama alamadı para yatırmamış o anda sa halledememiş 10 dakikada salak:) daha ayırdında değil ama bu ay içinde bir üzülür yani ne yaptım ben diyeSevgilim bey halletti benimkini. Ben hic anlamam.
Aman durun bu sansürlü konu hahahah
Evet 5 bin dolarlik olan.
Tesekkur ederim, ben cok anlamiyorum da etrafimda bu isin profesyoneli birileri vardi. Onlar yapti.
Hayırlı olsun canım. Benim çok yakınıma da sıra geldi ama alamadı para yatırmamış o anda sa halledememiş 10 dakikada salak:) daha ayırdında değil ama bu ay içinde bir üzülür yani ne yaptım ben diye
Yaaa benim abimle ruh ikizi sizin abiAaaa bu şey değil mi, benim abim :) Oteller hanlar var babadan kalma, hepsine kondu, hala bizi arar elde avuçta yok sizde var mı piyasa nasıl diye.
Biz 3 saat falan önce yatırdık. Bizim yakın bana nasıl olsa gelmez diye yatırmadı uğraşmayım şimdi aman dedi. Ama gece kalkmış bakmış yine şans gülmüş ama işte kısmeti değilmiş. 300bin kişi vardı sırada çünkü. Baya kısmet işte. Yani geldiği de baya oluyor. Şu 6 ay,12 ay kapalı olanlar var onlara girmiyorum. aslında onlar da iyi ama sabir işi. Oraya para bağlamak istemiyorum. Inşallah herkes nasip olsun.Ben parayi bir kac gun evvel yatirdim. Para yatirma islemleri kapanacak falan dediler.
Ay bilmiyorum ben pek anlamiyorum coinden zaten. Kismetimmis.
Insallah daha getirili seyler size nasip olsun
Canım bu önsatisa çıkanlardan. Daha kendisi çıkmadıSiz ne aldınız alamadiniz ben anlamadım Casper hisse diye arattım yok coin diye arattım yine yok
Teşekkür ederim canım ben daha çıkanları tanıyamadım sistemi oturtamadim önsatis bildiğimiz borsadaki halka arz gibi mi oluyor..Canım bu önsatisa çıkanlardan. Daha kendisi çıkmadı
M MinikPandaa neredesiniz?
ülkemin bütün abileri erkek kardeşleri mi sahtekar anacığımmmm.iyi ki tek çocuğum varYaaa benim abimle ruh ikizi sizin abi
Geçen Tr’ye gittiğimde dediler ki abimle/erkek kardeşimin ben halledince çok çok kolaylaşan bi işleri varmış. Kardeşim dedi sen git, abim orda olacak ödemesini o yapacak. Ben notere taksiyle gittim, benim inmemle abimin binip vınlaması bir oldu.
Masrafları ben ödedim tabi ki, sonra sormadı ödeme falan
Bi de gelmiş sonraki ki gün euro cinsinden borç istiyor. Tl de istemiyor, sanki ödeyecek
Başka yerlerden oluyor canım. Ama hepsi de alınmaz bazıları çıkıcam der bekletir durur falan. Bazıları da zaten piyasada olan ama başka borsada ilk çıkacak şeylerdir onlar da çok yükselmez. Şimdi ben çok yazamıyorum ytd olmasın diye:)Teşekkür ederim canım ben daha çıkanları tanıyamadım sistemi oturtamadim önsatis bildiğimiz borsadaki halka arz gibi mi oluyor..
iyiyiz teşekkürler.sen diyeceğim izninle.umarım sen de iyisindirSelaaaamNasılsınız?
Bugün sıkıntıdan coin dünyasına dalmadım, yatırım adına artık ben de bişey yapmalıyım diye düşündüm ve kumbaramı açıp bozukluklarımı saydım.
300 bininci sırada olmasına rağmen mi hak kazanmış arkadaşınız?Biz 3 saat falan önce yatırdık. Bizim yakın bana nasıl olsa gelmez diye yatırmadı uğraşmayım şimdi aman dedi. Ama gece kalkmış bakmış yine şans gülmüş ama işte kısmeti değilmiş. 300bin kişi vardı sırada çünkü. Baya kısmet işte. Yani geldiği de baya oluyor. Şu 6 ay,12 ay kapalı olanlar var onlara girmiyorum. aslında onlar da iyi ama sabir işi. Oraya para bağlamak istemiyorum. Inşallah herkes nasip olsun.
Kızlar benim de babam butun cocuklarina ev aldi. Bana almadi.
Yakin birer cigarette bana
Evet Aslında onun gibi ama nerde çıkıyor ilk mı çıkıyor önemli. Bir de halka arzda bildiginiz borsada herkese çıkıyor mu mesela? Burda genelde öyle değil. Bir de şartları değişik değişik oluyor.Teşekkür ederim canım ben daha çıkanları tanıyamadım sistemi oturtamadim önsatis bildiğimiz borsadaki halka arz gibi mi oluyor..
Özel bir sebebi var mı?
Hayir canım öyle değil. 300bin kişiden fazla başvuran olmuş. 1 saat önce girmen gerekiyor. Girince sana sayı veriyor aslında herhangi bir sayı. Sonra alış zamanı gelince rastgele o sayılara veriyor. Öyle düşün ilk girmek vs olayı değil. Iki kişi girip iki kişiye çıkması baya mucize mesela. Onların da tekine çıktı acemi şansı işte. Ilk defa almak istemişti. Olmadi beceremedi:)300 bininci sırada olmasına rağmen mi hak kazanmış arkadaşınız?
Çok sevinirim, ben de iyiyim. Öğlenden akşama kitap okuyup akşamdan geceye kadar film izledim. Tam bir panda gibi.iyiyiz teşekkürler.sen diyeceğim izninle.umarım sen de iyisindir
Valla benim abimde de var o potansiyel allahtan mal mülk kalmadı babadan hee bir de iyi ki bir de kız kardeşim varülkemin bütün abileri erkek kardeşleri mi sahtekar anacığımmmm.iyi ki tek çocuğum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?