- 10 Nisan 2014
- 43.763
- 116.389
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.321
he heBen de korkmuyorum
Simdi hemen bulmam gerek o zamanHahahaha benim kepazeliklerim var bence okuma.
Muneyi bile cildirttim
Aynen, erkeklere de hükmedilmemeli, herkesin özeli olmalı bence.
Benim bir arkadaşımın pencereden bakması bile yasaktı, eşi evde yokken perdeler kapalı oturması gerekiyormuş, kayınvalidesiyle altlı üstlü oturuyorlardı kayınvalidesi de eziyordu kızı, çok çekti sonunda psikolojik sorunlar yaşamaya başladı, hastalanınca akılları başlarına geldi.
Ben yapma diyordum, niye kayınvalidene ev işi yapıyorsun, perdeler kapalı oturuyorsun, dışarı bile çıkamıyorsun, sürekli bir hesap verme halindesin.
Nasıl yapmayayım surat yapıyorlar diyordu, bazı şeyleri baştan kabul etmemek lazım işte, kayınvalidemle aynı sokakta bile oturmam, oturmadım da, kendi ailemle de keza öyle, kimseye iş yapmadım, perdeler kapalı da oturamam, şimdi şimdi evde oturuyorum evlendiğimde bir günüm evde geçmedi, sokakta doğuracak diyorlardı
Günaydın herkese, mutlu pazarlar.
Güne güzel bir şarkı bırakayım;
Amin. Bana bi tane örnek verir misin, her bankanın borsa bölümü oluyo dimi, sen açmıyosun? Ne alıyosun mesela. Bitcoin dediğin bi sürü tip galiba. Şimdi aldım diyelim, hafta sonu pahalıdır. Yarın aldım diyelim 500 TL kârım ne kadar zamanda olur, ve bozması kolay mı?Ben ben ben
Yani buyuk paralar degil de gecen 56400 dolardan aldim bugun 60400den bozdum.
Bereket versin...
Gubaydin kızlar sabah sabah ne güzel müzikler dinlettiniz
Ne büyük bir sanatçı Zülfü Livaneli
Amin. Bana bi tane örnek verir misin, her bankanın borsa bölümü oluyo dimi, sen açmıyosun? Ne alıyosun mesela. Bitcoin dediğin bi sürü tip galiba. Şimdi aldım diyelim, hafta sonu pahalıdır. Yarın aldım diyelim 500 TL kârım ne kadar zamanda olur, ve bozması kolay mı?
Tamam afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?