Şimdi talep olusturdum osmanlı yatırımdan

Ararlar inşallah hemen

Yahu evimde katyam mi var
5 kilo altinim mi var
958 bin lira nedir oder gecerim diye tweetlerim mi var
Yatim mi var

Benim neyim zengin yapmayin

"Aşkınla başım dönerken vursalar ölemem"

Ben bazi yerlerde cok tiz buluyorum ama guzel yine de
Şarkının sözleri yetiyor zaten ❤

Gençlik güzel şey mor ne diyeyim, senin kalbinin çarpışını ben burdan duyuyorum. Konuyu vay anam vay neler dönmüş serhat ya diyerek bağlıyorum. Kaptırma kendini bu kadar. Lütfen, kuzum.

Sevindim. Emeklilik primimi doldurup çıktım ben de. Vefa borcum olan bir kurumdur, birini mağdur ettiğini duysam üzülürdüm.
Çok gençsiniz aslında emeklilik primini doldurdum deyince merak ettim ne zaman başlamıştınız iş hayatına.darısı başımıza ama benim emeklilik primimde 10 yıla doluyor

Çok gençsiniz aslında emeklilik primini doldurdum deyince merak ettim ne zaman başlamıştınız iş hayatına.darısı başımıza ama benim emeklilik primimde 10 yıla doluyor

Gel sarilalim bacim

Bugun cok mutsuzum
Yarin ise gidicem, ertesi gun Ramazan
Kimbilir yine ne sacmaliklar bekliyor beni

5525 gün primle doldurdum ama yaklaşık 3 sene daha yaş bekleyeceğim. 1992 ilk sigorta girişim, 16 yaşındayken. Sizin giriş mi geç, yaş mı küçük :) bence gençsiniz de ondan çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…