- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.361
Yesa sanırım aynı hesapları takip ediyoruzben de onları gördükçe bilgi alıyorum onlardan ama bankalar bilmiyormuş bu işi 2 kişi de Osmanlı yatırım dedi çocuk hesabı için. Şubeye gitmeye de gerek yokmuş sanırım yarın net bilgi alıcam, galata wind e kadqr belki yetişir hesap açma işlemi
Çok dinlemem ama Melek Mosso'da ışık görüyorum. Biraz eğitmeli sesini, ama tutkusu çok iyi.
Çöm yeni degil ama mabel matiz , Cem adrian cok severek dinlerim
Ahh teşekkür ederim. Fazıl Say, Zülfü Livaneli, Kazım Koyuncu çok büyük zenginliklerimiz var ancak yeterince kıymetleri bilinmiyor.
Ben işyeri grubuma da sürekli atarım bu şekilde :)
Evde piyanist ha, efsaneymiş bu arada. Allahım bugünü de görecektik demek ha, mordan zenginini bulduk ya... Şaka bir yana mor o kadar sade bir insan ki, kırılmıyordur umarım bu yorumlarımıza. MOOOR
Çöm yeni degil ama mabel matiz , Cem adrian cok severek dinlerim
"Aşkınla başım dönerken vursalar ölemem"
Ben bazi yerlerde cok tiz buluyorum ama guzel yine de
Şarkının sözleri yetiyor zaten ❤
Gençlik güzel şey mor ne diyeyim, senin kalbinin çarpışını ben burdan duyuyorum. Konuyu vay anam vay neler dönmüş serhat ya diyerek bağlıyorum. Kaptırma kendini bu kadar. Lütfen, kuzum.
Aaa benim koca orayla kavga edip ayrılmıştı ha ha ha tacirlere geri döndüGüvenilirdir, 18 sene çalıştım.
Cem adrian
Aaa benim koca orayla kavga edip ayrılmıştı ha ha ha tacirlere geri döndü
Yok yaşamadık. Sistemsel bir sorun yaşanıyordu sık sık o yüzdenAaa büyük sorun yaşamadınız inşallah... Ben şuan Gedikteyim.
Yok yaşamadık. Sistemsel bir sorun yaşanıyordu sık sık o yüzden
Çok gençsiniz aslında emeklilik primini doldurdum deyince merak ettim ne zaman başlamıştınız iş hayatına.darısı başımızaSevindim. Emeklilik primimi doldurup çıktım ben de. Vefa borcum olan bir kurumdur, birini mağdur ettiğini duysam üzülürdüm.
Çok gençsiniz aslında emeklilik primini doldurdum deyince merak ettim ne zaman başlamıştınız iş hayatına.darısı başımızaama benim emeklilik primimde 10 yıla doluyor
Oyyy kıyamam gel ☺ belki kapatırlar bizideGel sarilalim bacim
Bugun cok mutsuzum
Yarin ise gidicem, ertesi gun Ramazan
Kimbilir yine ne sacmaliklar bekliyor beni
Çok gençsiniz aslında emeklilik primini doldurdum deyince merak ettim ne zaman başlamıştınız iş hayatına.darısı başımızaama benim emeklilik primimde 10 yıla doluyor
Cem yeni mi yaw yaşlanmaya başladı adam :))Cem adrian
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?