Kızlar günaydın
Çocuk hesabı araştırmalarıma devam ediyorum çocuğum yok ama derdim çok... Osmanlı yatırımdan çocuk hesabı açılabiliyor müşteri temsilcisi de buldum yarın Arıcam. Nette şubeye gitmeye de gerek yok diye yazıyor. Kargo ile evrakları gönderiyorlarmış. Ama kafamda şu soru işareti var Osmanlı yatırım kullanan var mı aramızda güvenilirdir değil mi?

nora resmen kalbımı okumussun

sabah kızlara yazayım dedım ınstragramda gordum kızı ıcın kucuk yasta yatırım hesabı acıp hısse alan yıllardır ben de ıstıyorum

bı ıs yatırımla konustum. 50 bın hesaba atmak gerekıyormus o uymadı

baska banka bılen yazarsa super olur

coın bambaska bır olay 3 uygulama var klasık onlardan bırınden yapıyorsun, hıc bır bankadan olmuyor

hısse bambaska bır olay, sırketler var onlara bır nevı ortak oluyorsun

sen ıkısını de ogrenmek ıstıyorsun sanırım degıl mı :)

Merhaba

Bankalardan yatırım hesabı açmak gerekiyor. Hangi bankada hesabınız varsa ondan yapabilirsiniz, tavsiyem Garantidir her zaman en kolay arayüz. Bunun dışında aracı kurumlar var, Alnus, Osmanlı, Gedik vesaire, bunlara şuan için ihtiyacınız olmaz.
Hesap tamamsa sıra geliyor kağıt seçmeye. Var olan, bacası tüten şirketlerin hissesini alıyoruz/satıyoruz. Arçelik, Thy, Sinpaş, Coca Cola, Ford, Otokar, Pegasus... Ne gelirse aklınıza. Haftasonu seans kapalı, memur gibidir resmi dini bayramda, haftasonu, akşam kapalı. Şuan alım girebilirsiniz ama tavsiye etmem.
Günde max %10 yükselebilir. 5000 liranız varsa bir tavanda 500 lira kar alırsınız ancak bunu yakalamanız öyle kolay bir durum değil. Sağlam analizlerle kağıt seçeriz yine de eksiye gireriz örneğin. Kar kadar zarar da normal. 500 lirayı belki bir günde belki 6 ayda kazanırsınız. Alması bozması kolay.

Yardımcı olabildim mi?

Güvenilirdir, 18 sene çalıştım.

Bir dakika, ben galiba yanlış anladım. Siz kripto para yani coin mi soruyorsunuz, borsa mı?

İkisi apayrı iki mecra.
Coin için BtcTürk, Binance gibi uygulama indireceksiniz, bankalarla alakası yok. 500 lira kar da hiç belli olmaz yüklü parası olan 10 dakikada kazanır, yanlış coine para yatıran 1 yılda alır belki hiç alamaz vesaire. Demin anlattığım şey Borsa idi.

ben de en basıtınden coın ı anlatayım nightingale62 BORSA UST TARAFTA ANLATILMIS

1. Play store a gidip bir uygulama seçilir (binance kullanan cok)

2. uygulamaya kayıt olunur kimlik resmi istiyor selfi istiyor bunlar sizin için okayse 3..maddeye gidin

3. Ben papara diye bir uygulama daha indirdim. Önce garanti bankasından paparaya para atıyorum.oradan da binance uygulamasına (direk bazi bankalardan da gönderiliyormuş sanırım tam bilmiyorum

4. Gelen para tl. Bunu dönüştür deyip dolara dönüştürüp işlem yapan çok. Tabii tl de de kalabilir size kalmış

5. Sonra alım satım kısmına gelip istediğiniz coin alıp satin.

not: stop loss dıye bır sey var, su fıyatın altına ınerse sat dıye (ne kadar kaybetmeyı goze aldıgın parayla alakalı)

emır gırmek var, su fıyata cıkarsa sat gıbı

Hisse depil, borsa gibi babkadan alınıyo sandım da bitcoını uygulama daha iyiymiş. Çok heyecanlı eee ilk adım nedir

Evet demin açıkladım arkadaşa ben borsa gibi sandım onu

Duymadım :)

madde madde yazdım sımdı:)

kucuk paralarla deneyın, kaybedınce uzulmeyecegınız mıktarla

once bı sıstemı ogrenmeye calısın

amann deyım :)

Tavsiyem işlem yapmak için acele etmeyin. Veya bata çıka öğreneceğim diyip yakabileceğiniz bir miktarla girin :)
Alıntı yaptım ama yazamıyorum çocujtan müdait zamanda yazıvam kızlar

Bak bizim evde var Muzik konusunda mor dan daha zenginim duyun a dostlar

Cok sevdim seni Ortak zevkler insanlar hakkında nasıl olumlu düşünmemize sebep oluyor

Ahh teşekkür ederim. Fazıl Say, Zülfü Livaneli, Kazım Koyuncu çok büyük zenginliklerimiz var ancak yeterince kıymetleri bilinmiyor.
Ben işyeri grubuma da sürekli atarım bu şekilde :)
Evde piyanist ha, efsaneymiş bu arada. Allahım bugünü de görecektik demek ha, mordan zenginini bulduk ya... Şaka bir yana mor o kadar sade bir insan ki, kırılmıyordur umarım bu yorumlarımıza. MOOOR

Buraya da atar misin ruhumuz dinlensin

Yesa sanırım aynı hesapları takip ediyoruz ben de onları gördükçe bilgi alıyorum onlardan ama bankalar bilmiyormuş bu işi 2 kişi de Osmanlı yatırım dedi çocuk hesabı için. Şubeye gitmeye de gerek yokmuş sanırım yarın net bilgi alıcam, galata wind e kadqr belki yetişir hesap açma işlemi

Canım ya süpersin

O zaman benn de arayım osmanlı yatırımi yarın

Inşallah halledebiliriz

Haberleşelim.olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…