5525 gün primle doldurdum ama yaklaşık 3 sene daha yaş bekleyeceğim. 1992 ilk sigorta girişim, 16 yaşındayken. Sizin giriş mi geç, yaş mı küçük :) bence gençsiniz de ondan çok var

Aaa iste ben de dogmustum falan tam o yıllar

Oyyy kıyamam gel ☺ belki kapatırlar bizide en azından mesai saatlerimiz azalsa diye umut ediyorum.Allah bizi kurtarsın sen sözleşmelimisin kadolumu?

Kadrolu kiz sozlesme olsa bunlarin kahrini cekermiyim ben manyakmiyim bir tane hayatim var
Bana yerel siyasetten biri 14+14 dedi ama olsa coktan aciklanirdi
Sadece cumhurbaskaninin ifadesi beni dusunduruyor. Tum Turkiyede Ramazan ayinda genel dinlenme dedi.
Eger zorunlu tedbirler olmazsa kimse onlem almaz gecen yilki gibi degilki.
Ben sanmiyorum birsey degisecegini

5525 gün primle doldurdum ama yaklaşık 3 sene daha yaş bekleyeceğim. 1992 ilk sigorta girişim, 16 yaşındayken. Sizin giriş mi geç, yaş mı küçük :) bence gençsiniz de ondan çok var
Benim giriş 2006 yaş 38 çokta genç değilim.siz liseden sonra başlamışsınız iş hayatına demekki.yaş olarak benim 58 i beklemem lazım açıkcası yaşı beklemeyi düşünmüyorum, primi doldurup maaşsız emeklilik isteyeceğim.sizin doldurmanız gereken yaş kaç? Ah ah eskiden 38 de kadınlar emekli oluyormuş ne güzelmiş

Ay sorma esilam bende kadroyu yakmamak için duruyorum sırf yeşil pasaportun hatrına yok yani yeşil pasaporta hak kazandım virüs çıktı, bir kullanmakta kısmet olmadı o ayrı.belki eli yüzü düzgün bir kuruma geçerim diye umut ediyorum inşallah olur

Insallah diyeyim aman eksik kalsin bosversene ya

Ben 1976 doğumluyum. 48 yaşta maaş bağlanacak. Ben çalışmayı seviyorum, zaten aldığım maaş kuş kadar, emekli maaşı onun kanadı kadar olacak. Ama piyasadan uzak kalırsam kendi yatırımlarım da zora girer, bırakmayı pek düşünmüyorum.

Bende çalışırım zaten ama kendi işimi kurmayı düşünüyorum.yoksa kurumda devam etmek istemiyorum o yüzden emeklilik doldurup ayrılmak istiyorum.gerçi doldurmadanda ayrılabilirim ama 2018 deki kur şoku, piyasaların tepkisi,üstüne virüs olunca 3 yıldır zorunlu bekleme yaptım.devlete çalışmanın güzel yanı maaşın 15 inde yatacağını bilmek.

657li misin yuppi yoksa belediyelerde ayrı kanun falan mı var

Kendi ofisini mi açmayı düşünüyorsun yuppicim

Muhtemelen ben kağıt alıp satarken sen okuma yazma bilmiyordun. Ama icraata bakmak lazım, hepimizden önce emekli oldun.

Benimki sayilmaz. Ben emekli olmadim ki, mızıkçılık edip kaçtım eheheh :)
Guzel bi karar oldu tavsiye ederim ihihihi ❤

Benimki sayilmaz. Ben emekli olmadim ki, mızıkçılık edip kaçtım eheheh :)
Guzel bi karar oldu tavsiye ederim ihihihi ❤
Ama sen finansal özgürlüğünü kazandın bence en güzeli o şekilde işten ayrılmak emek verdin,çalıştın, yatırım yaptın, hep bunun için değilmi?bu konuda seni takdir ediyorum çalıştın hakettin

Teşekkürler, borsa düşünmüyodum aslında ama mesela thy aldım diyelim, 2.000 TL lik, thy gibi hisselerde gidişat nasıl. Yıllar önce 2.000 TL Lik alıp batırmıştım, ama hisse bilmem ne bölümündeymiş, ne derler unuttum, batması normal. Arlafaşım demişti. Neyse ne diyodum thy tip aldım 2.000 TL lik, sora pat diye bozabikitim dimi istediğim zaman ve her bankadan açılıyor mu? Bitcoin için de uygulamayı indirip en bilinen ne alabilirim mesela. Onun gidişatı hakkında bilgi verir misin? Bitcoin istiyorum borsadan çok
Eh az biraz anladım. Peki bnm sadece halk bankası var maaş hesabım. Ondan aktarılıyor mu biliyo musun? Ve resmi kimlik sorun olmaz dimi o uygulamada?
madde madde yazdım sımdı:)

kucuk paralarla deneyın, kaybedınce uzulmeyecegınız mıktarla

once bı sıstemı ogrenmeye calısın

amann deyım :)
Aynen 2 TL VEYA 1 denicem valla korkudan
Tavsiyem işlem yapmak için acele etmeyin. Veya bata çıka öğreneceğim diyip yakabileceğiniz bir miktarla girin :)
Aynen :)

Ve kızlar bitcoin de borsadaki hisse gibi haftasonları aldıpında kazıklanıyor musun? Şu bitcoini çözsem biraz kazansam ne iyi , otırdupum yerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…