- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.501
Sarı mı, hmm ok. Eminim elindeki malzeme tam da bu hayaline göre...
Sen acele etme, inşallah ilerde sarı bebeklerin olur
Yok yahu bu topikte her sorunun cevabını alırsın yeter ki doğru kişilere sormayı bilValla bazen bu ne bu ne diyen çocuklar vardır ya,herşeyi sorar,cevap verirsin o cevapta da birşey bulur sorar heh işte o benbiri birgün çok pis ters yapacak diye tırsıyorum
Hersey tam benceAy insallah, matruska gibi boy boy bebeler istiyorum. Sari civciv surusu gibi
Bilin bakalim ne eksik
Civciv sürüsü
Mustakil ev aramaya devammNiye kiz cok tatli olmaz mi? Sapsari bebelerim olsa boy boy.
Hadi allah gönlüne göre versinSali bakmaya gitcez bi yere
Dün bir program izledim kadının 4 tane bebesi vardı hemde 4üz aynı boyda sapsarı saçlar.Eşim diyor bizde olacak kendimizi toparlayamaz 2 bakıcı tutarızAy insallah, matruska gibi boy boy bebeler istiyorum. Sari civciv surusu gibi
Bilin bakalim ne eksik
Olur valla niye olmasın, inşallah en hayırlısıyla olsun. Cinsiyetsizim deyip durduğum için pek inandırıcı olmasa da ben evlilik ve çocuk sahibi olmayı çok destekliyorum, sosyoekonomik seviye yükseldikçe insanların farkındalığı artıyor ve daha az çocuk sahibi oluyorlar ama bence böyle insanların daha çok çocuk sahibi olması lazım, gelecek nesillerin kalitesi için :))Niye kiz cok tatli olmaz mi? Sapsari bebelerim olsa boy boy.
Y kromozomundan mütevellit sarı civciv kısmı zor, zira coğrafya ve genler müsait değil gibi.Niye kiz cok tatli olmaz mi? Sapsari bebelerim olsa boy boy.
Sol tarafı sen tut, bende grupları telkin edeyim
İşte tam öpüp başıma koyacakken, onlar beni öptüGucum ne istiyon daha yuzde 25 nedir belanimi ariyon gucum sen opcen basina koycan
Ben oğlana hamile kalmadan ikizler pek sempatik gelirdi hayal falan kurardım şimdi şükrediyorum allah dağına göre kar veriyor oğlanın bir ikizi olsaydı ben direkt manisalik olurdumDün bir program izledim kadının 4 tane bebesi vardı hemde 4üz aynı boyda sapsarı saçlar.Eşim diyor bizde olacak kendimizi toparlayamaz 2 bakıcı tutarızBizim Türk bebeler atom karınca
Zengin sarısı diye bir sey duymuştum. Zengin çocukları sarışın oluyormuş anne baba olmasa da. Zengin baba bulursan neden olmasınNiye kiz cok tatli olmaz mi? Sapsari bebelerim olsa boy boy.
Olur valla niye olmasın, inşallah en hayırlısıyla olsun. Cinsiyetsizim deyip durduğum için pek inandırıcı olmasa da ben evlilik ve çocuk sahibi olmayı çok destekliyorum, sosyoekonomik seviye yükseldikçe insanların farkındalığı artıyor ve daha az çocuk sahibi oluyorlar ama bence böyle insanların daha çok çocuk sahibi olması lazım, gelecek nesillerin kalitesi için :))
Zengin sarısı diye bir sey duymuştum. Zengin çocukları sarışın oluyormuş anne baba olmasa da. Zengin baba bulursan neden olmasın
Bende öyle bir çocukla başa çıkamıyorum kardeş bile düşünmüyorum.Allah isteyene versin.Evlat bambaşka ama her çocukta bir değil benimki 1sn oturmuyor.Uyumak bile çocuğa saçma geliyor uyumak zorunda olmak kötüymüş sıkıcıymıs elinde olsa gecede kuduracakBen oğlana hamile kalmadan ikizler pek sempatik gelirdi hayal falan kurardım şimdi şükrediyorum allah dağına göre kar veriyor oğlanın bir ikizi olsaydı ben direkt manisalik olurdum
Be o yüzden 9 yıl sonra 2.ye cesaret ettim o da beni çok yıpratıyor 1 sn oturmuyor 1 sn yaBende öyle bir çocukla başa çıkamıyorum kardeş bile düşünmüyorum.Allah isteyene versin.Evlat bambaşka ama her çocukta bir değil benimki 1sn oturmuyor.Uyumak bile çocuğa saçma geliyor uyumak zorunda olmak kötüymüş sıkıcıymıs elinde olsa gecede kuduracakBüyüdükçe daha kuduruk oluyor.
Okula başlayacak oradada oturmayacak bak sen şenliğe bu yılBe o yüzden 9 yıl sonra 2.ye cesaret ettim o da beni çok yıpratıyor 1 sn oturmuyor 1 sn ya
Dün bir program izledim kadının 4 tane bebesi vardı hemde 4üz aynı boyda sapsarı saçlar.Eşim diyor bizde olacak kendimizi toparlayamaz 2 bakıcı tutarızBizim Türk bebeler atom karınca
Olur valla niye olmasın, inşallah en hayırlısıyla olsun. Cinsiyetsizim deyip durduğum için pek inandırıcı olmasa da ben evlilik ve çocuk sahibi olmayı çok destekliyorum, sosyoekonomik seviye yükseldikçe insanların farkındalığı artıyor ve daha az çocuk sahibi oluyorlar ama bence böyle insanların daha çok çocuk sahibi olması lazım, gelecek nesillerin kalitesi için :))
Y kromozomundan mütevellit sarı civciv kısmı zor, zira coğrafya ve genler müsait değil gibi.
Zengin sarısı diye bir sey duymuştum. Zengin çocukları sarışın oluyormuş anne baba olmasa da. Zengin baba bulursan neden olmasın
Ben oğlunu tanıyorum vallahi sarı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?