Valla bazen bu ne bu ne diyen çocuklar vardır ya,herşeyi sorar,cevap verirsin o cevapta da birşey bulur sorar heh işte o ben biri birgün çok pis ters yapacak diye tırsıyorum
Yok yahu bu topikte her sorunun cevabını alırsın yeter ki doğru kişilere sormayı bil

Ay insallah, matruska gibi boy boy bebeler istiyorum. Sari civciv surusu gibi
Bilin bakalim ne eksik
Dün bir program izledim kadının 4 tane bebesi vardı hemde 4üz aynı boyda sapsarı saçlar.Eşim diyor bizde olacak kendimizi toparlayamaz 2 bakıcı tutarızBizim Türk bebeler atom karınca

Niye kiz cok tatli olmaz mi? Sapsari bebelerim olsa boy boy.
Olur valla niye olmasın, inşallah en hayırlısıyla olsun. Cinsiyetsizim deyip durduğum için pek inandırıcı olmasa da ben evlilik ve çocuk sahibi olmayı çok destekliyorum, sosyoekonomik seviye yükseldikçe insanların farkındalığı artıyor ve daha az çocuk sahibi oluyorlar ama bence böyle insanların daha çok çocuk sahibi olması lazım, gelecek nesillerin kalitesi için :))

Dün bir program izledim kadının 4 tane bebesi vardı hemde 4üz aynı boyda sapsarı saçlar.Eşim diyor bizde olacak kendimizi toparlayamaz 2 bakıcı tutarızBizim Türk bebeler atom karınca
Ben oğlana hamile kalmadan ikizler pek sempatik gelirdi hayal falan kurardım şimdi şükrediyorum allah dağına göre kar veriyor oğlanın bir ikizi olsaydı ben direkt manisalik olurdum

Benim de 1 çocuğum var, çok istedim ama o dönem şartlar hiç uymadı. Allah böyle takdir etmiş demek ki, isterdim bir de kızım olsun.

Ben oğlana hamile kalmadan ikizler pek sempatik gelirdi hayal falan kurardım şimdi şükrediyorum allah dağına göre kar veriyor oğlanın bir ikizi olsaydı ben direkt manisalik olurdum
Bende öyle bir çocukla başa çıkamıyorum kardeş bile düşünmüyorum.Allah isteyene versin.Evlat bambaşka ama her çocukta bir değil benimki 1sn oturmuyor.Uyumak bile çocuğa saçma geliyor uyumak zorunda olmak kötüymüş sıkıcıymıs elinde olsa gecede kuduracakBüyüdükçe daha kuduruk oluyor.

Be o yüzden 9 yıl sonra 2.ye cesaret ettim o da beni çok yıpratıyor 1 sn oturmuyor 1 sn ya

Hahahahahhaa

Benim oglum cicek gibi valla.
Masallah kuzuma. Sesi hic cikmaz.

Ben diyorum ki 5 cocuk iyidir

Y kromozomundan mütevellit sarı civciv kısmı zor, zira coğrafya ve genler müsait değil gibi.

Zaten ben de sari degilim ki

Zengin sarısı diye bir sey duymuştum. Zengin çocukları sarışın oluyormuş anne baba olmasa da. Zengin baba bulursan neden olmasın

Bu iyiymis bak.
Ok o hazir.

Ben oğlunu tanıyorum vallahi sarı :)

Canim sen beni direkt ne yap biliyor musun, koy karsina. Al tüfegi vur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…